reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

1493226009-aaaaaa.png

Ja obserwuje tą Panią na instagramie i mi się podobają jej projekty :)

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Dzieki za podpowiedz. Popatrze na jej projekty.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My dopiero zmienilismy mieszkanie ale już myślimy o kupnie starego domu na wsi i powolnym remoncie :D żeby nawet rok go remontować a nawet i dwa a mieszkanie wynająć wtedy. Ale zobaczymy, na razie oglądamy i szukamy :)

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Stary dom na wsi i do tego daleko od jakiejkolwiek wiekszej drogi... to sa moje klimaty. Moglabym miec krowe, sad, krzaczku malin. Robilabym jeszcze wiecej dzemow...

Ja mam dwoje dzieci już a na 3 będę kupować od podstaw ;) zresztą jak przy każdym. Ponieważ, zostawiliśmy rzeczy po pierwszym (chłopiec) na drugie. Ale okazało się że będziemy mieć dziewczynkę więc tamte malutkie ciuszki oddaliśmy. Przeprowadziliśmy się do UK i dużo rzeczy zostało w pl. I w uk na nowo wyprawka razem z wózkiem, huśtawkami, łyżeczkiem itd. A siostrze w pl kazałam zanieść to co zostało po pierwszym do domu Dziecka by nie plataly się rzeczy ;) Potem sprzedalismy to wszytko po drugim dziecku bo po 4 latach wróciliśmy do pl więc nie było sensu sprowadzać tych wszystkich rzeczy. Ciuszki wzięłam wszystkie bo siostra w tym czasie w ciąży była a ubranka miałam z tamtąd prześliczne i duże paki od nas dostała ale oddawala z tego co wyrosla;) no i tak teraz kolejna wyprawka od nowa, a ja jestem przeszczesliwa z tego powodu . ;) jeśli dzieczynka będzie to kilka ciuszków mamy, a jeśli chłopiec to zupełnie nic.

...........:::::::7tydz i 1dni:::::::::..........

Dziewczyny a z innej beczki - kiedy zamierzacie powiedzieć w pracy?...

7v8rflw1jd7z9oat.png
U mnie juz wiedza. Swojemu managerowi powiedzialam jak tylko nim zostal, bo musialam w ciagu dnia do kliniki jeździć, a on byl na miejscu. Poki mialam managera w Brukseli czy Sztokholmie to moglam powiedziec, ze na lunchu bylam, a tak to sie nie da. Wiec powiedzialam mu ze sie lecze w klinice leczenia nieplodnosci. Wiedzial ze ide na transfer i powiedzialam mu ze sie udalo. Teraz bedzie musial powiedziec dyrektorowi, bo pewnie beda potrzebować dodatkowej osoby w zespole. Ale dziewczyny z pracy wiedza, wspieraly mnie bardzo, wiec oficjalnie czy nie, wiekszosc juz wie.

Super projekty , naprawdę bardzo w moim guście.
Powiem tak my w mieszkaniu mamy drewniany blat i nigdy więcej. Teraz w nowym domu kamienny będzie. Z tym że u nas brak górnych szafek .
Mój mąż blat drewniany Ci miesiąc musi olejowac, żeby jako tak wyglądał.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :)
No właśnie słyszałam o tym olejowaniu, pięknie wygląda pewnie tylko na początku, ale niszczy się, trzeba uważać, żeby sie nie moczył, nie zafarbował. Jakaś opcja to laminat drewniany.
Bardzo ladnie. Podoba mi sie w czyims domu. Ale u siebie zle bym sie czula w takim stylu.

Każdy ma inny gust. Na szczęście z mężem się zgadzamy, bo problem byłby gdyby któreś z nas lubiło np. stylowo ;)

reklama
Do góry