M@gda
Moderatorka
Dzieki za podpowiedz. Popatrze na jej projekty.
Ja obserwuje tą Panią na instagramie i mi się podobają jej projekty
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki za podpowiedz. Popatrze na jej projekty.
Ja obserwuje tą Panią na instagramie i mi się podobają jej projekty
Bardzo ladnie. Podoba mi sie w czyims domu. Ale u siebie zle bym sie czula w takim stylu.Pochwalę się częścią mojego projektu 
Zobacz załącznik 804095 Zobacz załącznik 804098 Zobacz załącznik 804099 Zobacz załącznik 804106 Zobacz załącznik 804109 Zobacz załącznik 804113
Stary dom na wsi i do tego daleko od jakiejkolwiek wiekszej drogi... to sa moje klimaty. Moglabym miec krowe, sad, krzaczku malin. Robilabym jeszcze wiecej dzemow...My dopiero zmienilismy mieszkanie ale już myślimy o kupnie starego domu na wsi i powolnym remoncie żeby nawet rok go remontować a nawet i dwa a mieszkanie wynająć wtedy. Ale zobaczymy, na razie oglądamy i szukamy
Tak. Jest ok.Dostałam wyniki beta hcg 3212. Jak dla mnie mega mało bo wg moich obliczeń jestem w 6tc i 2d
5 dni temu (21.04) miałam 507 i na kalkulatorze w internecie wychodzi, że przyrost prawidłowy... Myślicie, że jest ok?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie juz wiedza. Swojemu managerowi powiedzialam jak tylko nim zostal, bo musialam w ciagu dnia do kliniki jeździć, a on byl na miejscu. Poki mialam managera w Brukseli czy Sztokholmie to moglam powiedziec, ze na lunchu bylam, a tak to sie nie da. Wiec powiedzialam mu ze sie lecze w klinice leczenia nieplodnosci. Wiedzial ze ide na transfer i powiedzialam mu ze sie udalo. Teraz bedzie musial powiedziec dyrektorowi, bo pewnie beda potrzebować dodatkowej osoby w zespole. Ale dziewczyny z pracy wiedza, wspieraly mnie bardzo, wiec oficjalnie czy nie, wiekszosc juz wie.Dziewczyny a z innej beczki - kiedy zamierzacie powiedzieć w pracy?...
DziękujęSuper projekty , naprawdę bardzo w moim guście.
Powiem tak my w mieszkaniu mamy drewniany blat i nigdy więcej. Teraz w nowym domu kamienny będzie. Z tym że u nas brak górnych szafek .
Mój mąż blat drewniany Ci miesiąc musi olejowac, żeby jako tak wyglądał.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Każdy ma inny gust. Na szczęście z mężem się zgadzamy, bo problem byłby gdyby któreś z nas lubiło np. stylowoBardzo ladnie. Podoba mi sie w czyims domu. Ale u siebie zle bym sie czula w takim stylu.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Najwazniejszy jest przyrost. Moze masz troszke mlodsza ciaze niz ci sie wydaje.A jak na 6tc nie za mało??? Tzn w sumie to drugi dzień 6tc...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I jak dlugo to trwalo? Mam nadzieje, ze u mnie tez to jest przyczyna..i ze tylko chwilo tak boli..:/Miałam tak w poprzedniej ciąży. Kucia pulsacje itp spowodowane rozciąganiem ścięgien i powiększaniem się macicy.