reklama
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
Dziś przyjdzie położna. Ponoć mąż jak z nią rozmawiał i jej mówił o moim porodzie to była pełna podziwu. Wizyta jej powinna więc być przyjemna.
Izula nasiadowki z kory dębu, jakaś maść i czas. A jak nie pomaga to proktolog. I dietę trzymaj nie dopuśc do zaparć.
Ja mam okrutne poporodowe. Na razie smaruje i czekam.
Izu po żelazie kupki mogą być twardsze
Zdrówka Aneta dla syna
Antiope u mnie też nawał. Nie przespalam nocu. Zu rano wstała i mi pomogła bo Lili nie wyrobiła
♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Dziś przyjdzie położna. Ponoć mąż jak z nią rozmawiał i jej mówił o moim porodzie to była pełna podziwu. Wizyta jej powinna więc być przyjemna.
Izula nasiadowki z kory dębu, jakaś maść i czas. A jak nie pomaga to proktolog. I dietę trzymaj nie dopuśc do zaparć.
Ja mam okrutne poporodowe. Na razie smaruje i czekam.
Izu po żelazie kupki mogą być twardsze
Zdrówka Aneta dla syna
Antiope u mnie też nawał. Nie przespalam nocu. Zu rano wstała i mi pomogła bo Lili nie wyrobiła
♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Ola0303
Fanka BB :)
@Luxuorius moj maz dzieki Bogu do nowego roku bedzie przy mnie a potem urlop jak sie urodzi maly pewnie z dwa tygodnie zeby mi pomogl jak bede dochodzila do siebie. Nie chce obarczac mojej mamy tez soba chociaz wiem ze ona juz jest nastawiona ze nam pomoze na pewno. a Twoj maz bedzie mial wolne jak cos? Moj maluszek dzis atakuje pecherz odpycha sie jakby chcial wyjsc...
@elifit tez skorzystam z rad ale to po porodzie. Co za okropienstwo te hemoroidy :/ oby wizyta poloznej byla oki pozdrawiamy
@elifit tez skorzystam z rad ale to po porodzie. Co za okropienstwo te hemoroidy :/ oby wizyta poloznej byla oki pozdrawiamy
Kiedyś była rozmowa o hemoroidach i dziewczyny pisaly, że posterisan jest dobry (ale nie wiem czy czopki czy maść), kora dębu - nasiadowki albo okłady, no i dieta : błonnik i dużo wody... Ja mam teraz małe, więc szykuje się na walkę z nimi po porodzie
Nonkatoja
Witam się. [emoji4]
@lenam77 my z synkiem też się ciągle przytulamy, on najchętniej usypia na mnie lub przy cycku.
Co do hemoroidów to mi po porodzie wylazły, ale po 2 dniach zniknęły same. Nie wiem czy to możliwe.
My wczoraj znowu byliśmy u pediatry i niestety Młody ma kolki. Staramy się mu pomóc jak tylko możemy, ale czasem to nic nie daje i płacze strasznie, a my nic nie możemy zrobić[emoji17]. Może macie jakieś sposoby na te wredne kolki. . My stosujemy kropelki na wzdęcia, masaże, ciepłe okłady na brzuch i leżenie na brzuchu. Coś jeszcze???
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
@lenam77 my z synkiem też się ciągle przytulamy, on najchętniej usypia na mnie lub przy cycku.
Co do hemoroidów to mi po porodzie wylazły, ale po 2 dniach zniknęły same. Nie wiem czy to możliwe.
My wczoraj znowu byliśmy u pediatry i niestety Młody ma kolki. Staramy się mu pomóc jak tylko możemy, ale czasem to nic nie daje i płacze strasznie, a my nic nie możemy zrobić[emoji17]. Może macie jakieś sposoby na te wredne kolki. . My stosujemy kropelki na wzdęcia, masaże, ciepłe okłady na brzuch i leżenie na brzuchu. Coś jeszcze???
nie wiem jak to sie nazywa, ale moja bratowa kupowala dla mlodszej corci takie odgazowywacze wkladane do pupy dziecka, robila takie cwiczenia nozkami i wkladala ten odgazowywacz w pupe i szla kupka, czesto masowala brzuszek przy tym i pomogloWitam się. [emoji4]
no one sie windi nazywaja dziekiWindi ! My jeszcze planujemy dawać Małej probiotyk
reklama
Nonkatoja
@Luxuorius @ana ana nie słyszałam o tym, ale chyba wypróbuje. Kupię to normalnie w aptece? A probiotyk też stosujemy[emoji6]