reklama
juz tak blisko godziny zeroJa w planie rodzenia zaznaczyłam, że chcę rodzić w pozycji wertykalnej Zostało 0-4dni! O żesz!! Jutro koniec 40tc.
majka23x
Fanka BB :)
Czyli termin na pierwszego grudnia tak? a jesli nic sie nie ruszy to kiedy sie zglosisz? Chociaz nie chce zapeszac, na pewno gladko pojdzie, mam nadzieje, ze stosujesz 4S slyszalam jeszzcze o przysiadach, a ze ciezko z brzuchem to przy otwartych drzwiach i trzymac klamke jedna reka z jednej strony, druga z drugiejJa w planie rodzenia zaznaczyłam, że chcę rodzić w pozycji wertykalnej Zostało 0-4dni! O żesz!! Jutro koniec 40tc.
Jeżeli Jan do 2go nie wyskoczy to 3go mam być w szpitalu o 9rano w punkcie konsultacyjnym. Prawdopodobnie mnie wtedy zostawià (cukrzyca ciàżowa) zaczekajà może chwilè i oksytocyna.Czyli termin na pierwszego grudnia tak? a jesli nic sie nie ruszy to kiedy sie zglosisz? Chociaz nie chce zapeszac, na pewno gladko pojdzie, mam nadzieje, ze stosujesz 4S slyszalam jeszzcze o przysiadach, a ze ciezko z brzuchem to przy otwartych drzwiach i trzymac klamke jedna reka z jednej strony, druga z drugiej
Od 3dni 4s odpada, mąż chory,ja leniwa:/
Tuiles
Fanka BB :)
Mnie jest prawdę mówiąc wszystko jedno jaką pozycję przyjmę, byleby mały wyskoczył. Jak mi bedzie źle leżąc (chociaż tak właśnie wyobrażam sobie siebie rodzącą) to po prostu zażądam zmiany pozycji i już. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Co do obuwia na czas porodu - można zostać jedyną gwiazdą, o której będzie na długo głośno w szpitalu! I złożyć szpilki!
Co do obuwia na czas porodu - można zostać jedyną gwiazdą, o której będzie na długo głośno w szpitalu! I złożyć szpilki!
Albo kozaki z ostrogami kontrola nad położną.Mnie jest prawdę mówiąc wszystko jedno jaką pozycję przyjmę, byleby mały wyskoczył. Jak mi bedzie źle leżąc (chociaż tak właśnie wyobrażam sobie siebie rodzącą) to po prostu zażądam zmiany pozycji i już. Tak mi się przynajmniej wydaje.
hehe a jak polozne mialyby co wspominacMnie jest prawdę mówiąc wszystko jedno jaką pozycję przyjmę, byleby mały wyskoczył. Jak mi bedzie źle leżąc (chociaż tak właśnie wyobrażam sobie siebie rodzącą) to po prostu zażądam zmiany pozycji i już. Tak mi się przynajmniej wydaje.
reklama