czyli Lilka szaleje jak moj, po nocach co do busa, tez bym to zglosila, maja na rozpisce godziny iminuty odjazdow to niech sie tego trzymaja!@lenam wirm właśnie. Poprzestawiały jej się pory heh.
Mąż w pracy. Auto wziął jak zwykle. Wyszłam więc na busa a ten skur przejechał 6 minut przed czasem bo go widziałam. Zadzwoniłam na infolinie firmy bo kurna marzniemy na przystanku a następny za godzine! Mają przysłać kogoś po nas. Trzy osoby czekają. Kurrr :/
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
reklama
@Luxuorius uważaj dziś na siebie, bo tego typu akcje chodzą stadami
boje sie, ze sie przewroce bo juz mi sie ciezko chodzi to by bylo najgorsze@Luxuorius uważaj dziś na siebie, bo tego typu akcje chodzą stadami
Tuiles
Fanka BB :)
@elifit - och też bym zrobiła aferę z busem. ostatnio zauważyłam że mi się włącza straszny agresor na wszystko! Jak nigdy! Bojowa się zrobiłam na maxa o każdą pierdołę. Hormony?
Daj znac koniecznie jak tam po ktg. U mnie następne dopiero w piątek.
@lenam77 - u mnie też dziwnie spokojnie, mam nadzieję, że to chwilowy leń małego dopadł. Coś tam smyra więc jeszcze (JESZCZE) nie panikuję.
@Luxuorius - u Ciebie to nie może być chyba taki normalny, spokojny, wręcz nudny dzień co?
@lenam77 - u mnie też dziwnie spokojnie, mam nadzieję, że to chwilowy leń małego dopadł. Coś tam smyra więc jeszcze (JESZCZE) nie panikuję.
@Luxuorius - u Ciebie to nie może być chyba taki normalny, spokojny, wręcz nudny dzień co?
nieee skad zawsze musi sie cos dziac@elifit - och też bym zrobiła aferę z busem. ostatnio zauważyłam że mi się włącza straszny agresor na wszystko! Jak nigdy! Bojowa się zrobiłam na maxa o każdą pierdołę. Hormony?
Tuiles
Laski mam glupie pytanie.. na liscie szpitalnej mam klapki gumowe lub plastikowe, nie wiem czy je kupowac w ogole, nie wystarcza jakies najzwyklejsze kapcie...? [emoji16]
To chodzi pewnie o klapki pod prysznic.
no wlasnie ja tez takie musze kupic, to sa takie pod prysznic licze, ze sie w nich nie zabijeLaski mam glupie pytanie.. na liscie szpitalnej mam klapki gumowe lub plastikowe, nie wiem czy je kupowac w ogole, nie wystarcza jakies najzwyklejsze kapcie...? [emoji16]
reklama
majka23x
To zwykle japony chyba moga byc i kapciuchy hahahah a w jakich butach sie rodzi??? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo ja np nie chcialabym na lezacoTo chodzi pewnie o klapki pod prysznic.