Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Ja chyba wyjdę w tym w czym pojadę. Niewiele mam chodzenia. Dla małej tylko nie mogę sie zdecydować. Mam na wszelki wypadek włożony pajacyk strój Mikołaja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czego szukasz w Święta? | Angielski:uwaga wyciska łzy
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
widze, ze chyba wszystkie legginsy bierzemyJa sobie spakowałam leginsy i coś mi mąż doniesie torba już czeka spakowana brzuch trochę pobolewa, leżę i odpoczywam. Miłego wieczorku
widze, ze chyba wszystkie legginsy bierzemy
Na pewno coś co nie ocierać będzie rany. Ja to już zaopatrzylam się w gafie za pępek i mam leginsy takie ciepłe wysokie. Ale w domu zamierzam latać w majtkach jednorazowych bo rana musi oddychać i raczej przez parę dni ograniczę się do koszuli nocnej. Najgorsze pierwsze kilka dni bo to ciągnie i piecze :/W co się zmieszcze !
A faktycznie to chyba odjade ze szpitala w legginsach ale ciazowych bo mi kuper i giry tak urosły że chyba będę musiała kupić coś zanim nie dojde do prawdziwej siebie
Chyba trzeba by kupić coś ludzkiego w większym rozmiarze.
A jak jest po cc ewentualnie z ubraniami? w sensie rany...
Ja nic nie bede brala, w czym przyjade, w tym odjade, co tu kombinowac [emoji14] pewnie beda to legginsy i jakas koszulka, bo tak chodze na codzienJa to biorę leginsy i jakis sweterek luzny co by się nie zdolowac swoim wyglądem
A dla Frania naszykowalam już torbe na wyjscie, wytlumaczylam mężowi wszystko. Spakowalam body z długim rekawkiem i taki welurowy pajacyk. Oczywiście skarpetki czapa kombinezon. No i krem do buźki na chlody
Masz rację i ja tak robię wychodzę w czym przyjdęJa chyba wyjdę w tym w czym pojadę. Niewiele mam chodzenia. Dla małej tylko nie mogę sie zdecydować. Mam na wszelki wypadek włożony pajacyk strój Mikołaja.
Zazdroszcze! [emoji41]Hej dziewczyny, mamy termin na 2 grudnia wróciłam właśnie z wizyty. Rozdarcie na 1cm. Synuś waga około 3.350, główka mega niziutko. Powiedział ze niemal pewne ze urodze w tym tygodniu. Jeśli nie to w poniedziałek 5 grudnia idziemy już z torbami na szpital . Trzymajcie kciuki e-ciocie a lekarz jak mnie zbadał... Ała