reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Tak jest u mnie ... od końca 38 tyg co dwa dni. Nie mam pojęcia czemu. Dziś miałam pierwsze. Ten tydzień jest masakryczny. Zimno, wiatr malo tego uszy mi się przytaly chyba od kataru. Jutro mam endokrynologa , pojutrze znów ktg, piątek ktg i w poniedziałek znów od lekarza odrazu do szpitala. Boję się cesarki [emoji52] na dodatek jeszcze się na oglądałam na Polsacie jak lekarz babce przeciął coś przy cesarce i zmarła po dwóch godz. Boże ...

Napisane na 5051X w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to bardzo czesto to ktg...ja mam co tydzien tzn mialam dopiero raz. koncze 37 tc. Nie ogladaj takich rzeczy bedzie wszystko oki :)

reklama
Hej dziewczyny, mamy termin na 2 grudnia ;) wróciłam właśnie z wizyty. Rozdarcie na 1cm. Synuś waga około 3.350, główka mega niziutko. Powiedział ze niemal pewne ze urodze w tym tygodniu. Jeśli nie to w poniedziałek 5 grudnia idziemy już z torbami na szpital . Trzymajcie kciuki e-ciocie :) a lekarz jak mnie zbadał... Ała
Kolejna mamusia sie szykuje :) suuuper! powodzenia:) juz na zapas :)

Do góry