Ola0303
Fanka BB :)
Bardzo ladnieu nas na drugie bedzie Wiktor bedzie Nataniel Wiktor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ladnieu nas na drugie bedzie Wiktor bedzie Nataniel Wiktor
Ja juz mam dzis lekko brazowy...heh bardzo ciekaweja mam caly czas taki sluz i nieraz tez mysle czy to czop nie odchodzi....leci i leci ten sluz
Bedzie dobrze a juz po terminie?Czytam właśnie jak mogę [emoji6]. Zazdroszczę wszystkim już rozpakowanym. Ja też już niedługo . Przyznam szczerze, że zaczynam się bać. Najgorsze,ze teraz co dwa dni ktg .
Napisane na 5051X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tak od poltora tygodnia. chyna organizm sie przygotowuje ...u mnie ciagle bol brzucha i plecow i skurcze... troche sie boje...Franio moglby jeszcze posiedziec z tydzienzaczal ciagnac mnie brzuch, myslicie, ze to przez to, ze zmniejszylam juz magnez z dwoch na jedna?
Oj to bardzo czesto to ktg...ja mam co tydzien tzn mialam dopiero raz. koncze 37 tc. Nie ogladaj takich rzeczy bedzie wszystko okiTak jest u mnie ... od końca 38 tyg co dwa dni. Nie mam pojęcia czemu. Dziś miałam pierwsze. Ten tydzień jest masakryczny. Zimno, wiatr malo tego uszy mi się przytaly chyba od kataru. Jutro mam endokrynologa , pojutrze znów ktg, piątek ktg i w poniedziałek znów od lekarza odrazu do szpitala. Boję się cesarki [emoji52] na dodatek jeszcze się na oglądałam na Polsacie jak lekarz babce przeciął coś przy cesarce i zmarła po dwóch godz. Boże ...
Ja mam przeczucie ze wylece szybciej...a termin mamy praktycznie ten sam..Ja mam wlasnie przepowiadacze silne i kurcze juz maaarze o porodzie normalnie nawet ten bol mnie nie zniecheca, juz sie nie moge doczekac niech ten czas juz leci, bo jeszcze troche do mojego terminu zostalo!!!!
Duzy chlopak bedzie w ogole chyba wiekszosc chlopcow sie rodzi terazNa kiedy masz termin ? [emoji14] chyba taki sam jak ja . Ja dziś to też pierwsze ktg i też koniec 38 tyg. Miałam dziś Usg młody ma juz ok 3300 - 3400
Czytalalam zeby zabrac cos w co miescilysmy sie w 6 miesiacu ciazy ja wlasnie nie wiem co i pewnie cos spakuje jak bede wyjezdzala do szpitalaa albo uszykuje i maz mi przywiezie pewnie spodnie i jakas koszulalaski co zabieracie na wyjscie ze szpitala? stoje nad komoda i nie moge sie zdecydowac
Kolejna mamusia sie szykuje suuuper! powodzenia juz na zapasHej dziewczyny, mamy termin na 2 grudnia wróciłam właśnie z wizyty. Rozdarcie na 1cm. Synuś waga około 3.350, główka mega niziutko. Powiedział ze niemal pewne ze urodze w tym tygodniu. Jeśli nie to w poniedziałek 5 grudnia idziemy już z torbami na szpital . Trzymajcie kciuki e-ciocie a lekarz jak mnie zbadał... Ała