reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Własnie Wasze posty mi uświadomiły, że jeszcze muszę przyszykować mojemu M zestaw dla małego na wyjscie i dla mnie, żeby nam przywiózł do szpitala jak nas wypiszą. Obawiam się, że jak nie przygotuję, to mogę się zdziwić co później zastanę do włożenia na siebie :p Bo mały to pół biedy i tak w kombinezonie zniknie :p
mojemu mowie tu masz fotelik, kombinezon i kocyki,tylko nie zgub czegos po drodze do auta :D

latem to by sie kiecke ubralo a zima to problem, ja musze jakas dlugo bluzke wziac, pewnie jakas z okresu ciazy bo bede nadal wygladac jak ciezarna :D
No na pewno wszystko od razu nie spadnie, chociaz ja mam nadzieje, ze moje +6 kg odejdzie szybko w zapomnienie, czesc oczywiscie przy porodzie, a potem najwyzej ostro sie trzeba wziac, nie ma zmiluj :) stesknilam sie za moimi super obcislymi jeansami, chociaz nie powiem, bo w 7 miesiacu jeszcze w nich smigalam :D

No na pewno wszystko od razu nie spadnie, chociaz ja mam nadzieje, ze moje +6 kg odejdzie szybko w zapomnienie, czesc oczywiscie przy porodzie, a potem najwyzej ostro sie trzeba wziac, nie ma zmiluj :) stesknilam sie za moimi super obcislymi jeansami, chociaz nie powiem, bo w 7 miesiacu jeszcze w nich smigalam :D
no mi doszedl w ciazy tylko brzuch, ale ja grubasek bylam przed ciaza wiec :D

reklama
Do góry