no wlasnie myslalam o pajacu, ale jednak wybralam spodnie i bluzkeJa to biorę leginsy i jakis sweterek luzny co by się nie zdolowac swoim wyglądem
A dla Frania naszykowalam już torbe na wyjscie, wytlumaczylam mężowi wszystko. Spakowalam body z długim rekawkiem i taki welurowy pajacyk. Oczywiście skarpetki czapa kombinezon. No i krem do buźki na chlody
reklama
elifit
Moderatorka
Czego szukasz w Święta? | Angielski:
uwaga wyciska łzy
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Czego szukasz w Święta? | Angielski:uwaga wyciska łzy
Właśnie widziałam, cudowne
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny, mamy termin na 2 grudnia
wróciłam właśnie z wizyty. Rozdarcie na 1cm. Synuś waga około 3.350, główka mega niziutko. Powiedział ze niemal pewne ze urodze w tym tygodniu. Jeśli nie to w poniedziałek 5 grudnia idziemy już z torbami na szpital . Trzymajcie kciuki e-ciocie
a lekarz jak mnie zbadał... Ała
łał az zazdroszcze!!!!!Hej dziewczyny, mamy termin na 2 grudniawróciłam właśnie z wizyty. Rozdarcie na 1cm. Synuś waga około 3.350, główka mega niziutko. Powiedział ze niemal pewne ze urodze w tym tygodniu. Jeśli nie to w poniedziałek 5 grudnia idziemy już z torbami na szpital . Trzymajcie kciuki e-ciocie
a lekarz jak mnie zbadał... Ała
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Oby tylko wszystko poszło dobrze tak jak się zapowiada.... Dzis dostałam jeszcze od poloznej ciotki 5 paczek pampersiakow, 2x emolium i taki ogromny sudocremłał az zazdroszcze!!!!!
kosmetyki mam, brakuje mi nozyczek dla malegoOby tylko wszystko poszło dobrze tak jak się zapowiada.... Dzis dostałam jeszcze od poloznej ciotki 5 paczek pampersiakow, 2x emolium i taki ogromny sudocremjuż przyoszczedzilismy
![]()
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Bardzo polecam alantan. Ja nie kupowałam bo wiedziałam, że dostanękosmetyki mam, brakuje mi nozyczek dla malegosudocremu nie bede uzywac, kupilam alantan
na sluzy jako doroslym na rany i obtarcia, swietny jest i bepanten kupilam tezBardzo polecam alantan. Ja nie kupowałam bo wiedziałam, że dostanę
reklama
noemi87
Fanka BB :)
laski co zabieracie na wyjscie ze szpitala? stoje nad komoda i nie moge sie zdecydowac![]()
Ja sobie spakowałam leginsy i coś mi mąż doniesie