reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Może coś zrozumiała[emoji6] A tak bez powodu w odwiedziny przyszła???

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
mielismy dorobic tesciowej klucze i ona je przyjechala z facetem odebrac....bylam pewna, ze on sam wejdzie, Tomek mowil, ze mine mialam niezla jak zobaczylam ja na korytarzu :D nie wiem, ja sie staram skupic teraz na malym, na porodzie, wiadomo, ze miloby bylo zeby zaczela gadac do mnie normalnie a nie tekstami typu, niech sie drze, zobaczysz co to dziecko, zobaczysz jak porod boli itp, ale my juz wiemy, ze jak urodze to bedzie jej najnormalniej w swiecie przykro i beda fochy i trzeba bedzie to przeczekac az ochlonie i przestanie sie gniewac na nas o ta ciaze...Tomek mowil, ze napisal do niej teraz czy podoba sie jej to co kupilismy malemu, itp, ale nie odp....moze odpisze cos normalnego

reklama
To i mam pytanie, choc wstydliwe, jaki macie sluz? moj sie nagle z wodnistego zrobil gesty i kolor jakby kremowy na zmiane z bialym, bez zapachu, nie piecze...czy to jakas zapowiedz, bo zglupialam...
Ja tez mam podobnie...ja w ogole czasem tak mam ze czuje jak mi cos cieknie. Juz sie zastanawialam czy wody sie nie sacza ale raczej nie.. podobno pod koniec ciazy sluz sie zmienia i jest go wiecej

@Nonkatoja spotkamy siè na porodówce.? czy Tobie też lekarka kazała siè po terminie stawić w punkcie konsultacyjnym?
My mamy 3 rano spotkanie, pewnie zostaniemy już, chyba, że uda mi siè dogadać z synem i wyskoczy w terminie....
Ja w dniu terminu mam mieć ktg i wtedy decyzja co dalej. Jeśli będzie ok, to podejrzewam, że wracam do domu i czekam na rozwój akcji.

Mamie dziś zaliłam się, że jej wnuk niezdyscyplinowany, bo matki nie słucha, a ona, żebym jej wnuka nie stresowała[emoji14] i jakby miał źle w brzuszku to szybciej by wyszedł.

Ja w dniu terminu mam mieć ktg i wtedy decyzja co dalej. Jeśli będzie ok, to podejrzewam, że wracam do domu i czekam na rozwój akcji.

Mamie dziś zaliłam się, że jej wnuk niezdyscyplinowany, bo matki nie słucha, a ona, żebym jej wnuka nie stresowała[emoji14] i jakby miał źle w brzuszku to szybciej by wyszedł.

madrze odpowiedziala :D

Jej....cos widocznie w powietrzu wisi. oby jak najszybciej sie wyjasnilo. Jak zwykle takie klotnie sa o glupoty. Ja zawsze niepotrzebnie sie nakrecam...i ostatnio do placzu tez niewiele mi trzeba:/ rozumiem :***
Ja ostatnio rycze jak bobr i to z takich powod, ze zal dupe sciska np ze cos sie w filmie czy serialu stalo.. nie poznaje siebie :) ale jesli chodzi o klotnie to zawsze wyje, niezaleznie czy wielka klotnia czy mala, w ogole moglabym zostac placzka [emoji23] moj czasem nie ogarnia, bo siedzimy i sie smiejemy, a ja za dwie minuty w ryk i "co sie stalo?", a ja "nie wiem". Tez ma ze mna ciezko... W sumie ja za bardzo na nim usiadlam i moze bylam samolubna, a on za bardzo olal niektore tematy i klotnia gotowa, byle do jutra...

mielismy dorobic tesciowej klucze i ona je przyjechala z facetem odebrac....bylam pewna, ze on sam wejdzie, Tomek mowil, ze mine mialam niezla jak zobaczylam ja na korytarzu :D nie wiem, ja sie staram skupic teraz na malym, na porodzie, wiadomo, ze miloby bylo zeby zaczela gadac do mnie normalnie a nie tekstami typu, niech sie drze, zobaczysz co to dziecko, zobaczysz jak porod boli itp, ale my juz wiemy, ze jak urodze to bedzie jej najnormalniej w swiecie przykro i beda fochy i trzeba bedzie to przeczekac az ochlonie i przestanie sie gniewac na nas o ta ciaze...Tomek mowil, ze napisal do niej teraz czy podoba sie jej to co kupilismy malemu, itp, ale nie odp....moze odpisze cos normalnego
Ech co za czlowiek z niej... oby atmosfera sie polepszyla:* nienawidze takich sytuacji i w ogole nie lubie klotni tym bardziej w rodzinie.

reklama
Do góry