reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja ostatnio rycze jak bobr i to z takich powod, ze zal dupe sciska np ze cos sie w filmie czy serialu stalo.. nie poznaje siebie :) ale jesli chodzi o klotnie to zawsze wyje, niezaleznie czy wielka klotnia czy mala, w ogole moglabym zostac placzka [emoji23] moj czasem nie ogarnia, bo siedzimy i sie smiejemy, a ja za dwie minuty w ryk i "co sie stalo?", a ja "nie wiem". Tez ma ze mna ciezko... W sumie ja za bardzo na nim usiadlam i moze bylam samolubna, a on za bardzo olal niektore tematy i klotnia gotowa, byle do jutra...
No to u mnie to samo z tym placzem...i x klotniami zreszta tez. Az czasem sie dziwie jak maz ze mna wytrzymuje :p

reklama
mielismy dorobic tesciowej klucze i ona je przyjechala z facetem odebrac....bylam pewna, ze on sam wejdzie, Tomek mowil, ze mine mialam niezla jak zobaczylam ja na korytarzu :D nie wiem, ja sie staram skupic teraz na malym, na porodzie, wiadomo, ze miloby bylo zeby zaczela gadac do mnie normalnie a nie tekstami typu, niech sie drze, zobaczysz co to dziecko, zobaczysz jak porod boli itp, ale my juz wiemy, ze jak urodze to bedzie jej najnormalniej w swiecie przykro i beda fochy i trzeba bedzie to przeczekac az ochlonie i przestanie sie gniewac na nas o ta ciaze...Tomek mowil, ze napisal do niej teraz czy podoba sie jej to co kupilismy malemu, itp, ale nie odp....moze odpisze cos normalnego
Myślę, że może nareszcie oswoiła się z Twoją ciąża i teraz już będzie tylko lepiej[emoji6] przynajmniej mam taką nadzieję[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Lux a ja właśnie mam brzuch pod sama broda :) nic się nie opuszcza.

Powiem wam ze dzisiaj cały dzień spedzilam w domu, mąż już sam jeździ do pracy, no i pewnie dlatego lepiej się czuje. Dol mniej boli, a do tej pory w ciągłym biegu zawsze coś było do załatwienia. Jutro jedziemy na budowe, ciekawe jak tam wyglada mój domek :)
Organizm widocznie musial zwolnic i protestowal przez zle samopoczucie. dobrze ze czujesz sie oki :) teraz odpoczynek i relax :D

No to u mnie to samo z tym placzem...i x klotniami zreszta tez. Az czasem sie dziwie jak maz ze mna wytrzymuje :p
I ze mna.. tym bardziej w ciazy. Jak juz urodze i hormony sie ogarna to planuje z nim porozmawiac, zeby powiedzial mi wszystko, jak to bylo ze mna wytrzymac itp :D
no i sie poklocilam z moim, nie wiem o co mu chodzi, na zlosc mi zglosnil mocno tv i nie chce sciszyc, nie usne kuzwa
Ehhh chyba dzis cos wisi w powietrzu... Nie przejmuj sie, kiepski dzis dzien, do klotni jak znalazl...

reklama
Kochana nie przejmuj się. Mamy podobne terminy i u mnie nic się nie dzieje. Nic nie zapowiada na wcześniejszy poród. Już wszystkiego próbuję. Ja na poprawę humoru kupiłam sobie buty i to 2 pary[emoji32][emoji44] Trochę pomogło[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam..bo jedyne buty w ktore mieszcze stope to adidasy w ktorych chodze non stop juz z 4 miesiace. I tak czasem mi sa ciasne po calym dniu :/

Do góry