Ola0303
Fanka BB :)
No bedzie przykro...ale moze sie ogarnie w koncu.moze no nic zobaczymy jak sie zachowa jak urodze, Tomek sie boi jej reakcji, bo jesli zareaguje tak jak na ciaze to uuuu ciezko bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bedzie przykro...ale moze sie ogarnie w koncu.moze no nic zobaczymy jak sie zachowa jak urodze, Tomek sie boi jej reakcji, bo jesli zareaguje tak jak na ciaze to uuuu ciezko bedzie
No wlasnie ja tez i tez jestem sklonna do infekcji...:/no ja mam caluska ciaze duzo sluzu
Ale wiesz chociaz o co czy meskie humorki?jego nosi od wczoraj juz i obrazony chodzi
Z butami nie mam problemu. Stopa mi nie urosła ani nie pachną mi nogi, więc we wszystkich butach mogę chodzić nawet kozakach[emoji6]Podziwiam..bo jedyne buty w ktore mieszcze stope to adidasy w ktorych chodze non stop juz z 4 miesiace. I tak czasem mi sa ciasne po calym dniu :/
humorki chyba, w pracy tez go wkurzaja ostatnioAle wiesz chociaz o co czy meskie humorki?
Faceci...niestety do nich trzeba prosto i bez zawilosci mowic a my kobiety tak nie umiemy porozmawiaj z nim.no i sie poklocilam z moim, nie wiem o co mu chodzi, na zlosc mi zglosnil mocno tv i nie chce sciszyc, nie usne kuzwa
ale o dziwo w ciazy czesciej pecherz chory niz problemy ze sluzemNo wlasnie ja tez i tez jestem sklonna do infekcji...:/
taaa jak lezy tylem do mnie i nie da sie dotknacFaceci...niestety do nich trzeba prosto i bez zawilosci mowic a my kobiety tak nie umiemy porozmawiaj z nim.
A moze jakis inny sposób ? chociaz jak jest mocno zly to moze nie podzialac...taaa jak lezy tylem do mnie i nie da sie dotknac