reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

To i mam pytanie, choc wstydliwe, jaki macie sluz? moj sie nagle z wodnistego zrobil gesty i kolor jakby kremowy na zmiane z bialym, bez zapachu, nie piecze...czy to jakas zapowiedz, bo zglupialam...

reklama
Hej!! Ciężko Was czytać na bieżąco, ale zaglądam. Gratulacje dla rozpakowanych . Dziewczyny w dwupaku- już bliżej niż dalej, zaraz będziecie tuli swoje krasnoludki.
U nas poki co super- Apolonia to aniołek. Nie płacze, nie trzeba jej bujac, usypiac, śpi, budzi się równo co 3h na jedzenie, śpi sama w łóżeczku. Oby jak najdłużej była taka grzeczna. Problem mamy tylko że trzeba ją z główka pilnować bo jest bardzo silna i sama ja podnosi. P. jest zakochany, kapie ją, przebiera, daje rade. [emoji4][emoji4] jesteśmy pod wrażeniem tego jaka jest [emoji7]
każda noc przespana.. jest tylko na cycu, bez smoka.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Lux a ja właśnie mam brzuch pod sama broda :) nic się nie opuszcza.

Powiem wam ze dzisiaj cały dzień spedzilam w domu, mąż już sam jeździ do pracy, no i pewnie dlatego lepiej się czuje. Dol mniej boli, a do tej pory w ciągłym biegu zawsze coś było do załatwienia. Jutro jedziemy na budowe, ciekawe jak tam wyglada mój domek :)

Ja dziś falstart zaliczyłam :( byłam pewna, sączą się wody, pojechałam do szpitala do mojej położnej, sprawdziła, zbadała i nic :( szyjka daleko i na szybką akcję się nie zapowiada.

Smutno mi się zrobilo i się popłakałam... jeszcze byłam niemiła
dla męża, a on mi dał na otarcie smutków piękny album o którym kiedyś mu wspomniałam. Jak nie kochać. Zamówiłam sobie też 2 książki, pewnie przeczytam zanim zobaczymy syna... ech. Cièżko dziś.
Nie martw sie:* mąż kochany♡ no to teraz masz czas na relax takze ksiazki sie przydadza. moze przyda nam sie wylaczyc nasze mozgi...ja tez ostatnio na leb dostaje...o_O

Ja dziś falstart zaliczyłam :( byłam pewna, sączą się wody, pojechałam do szpitala do mojej położnej, sprawdziła, zbadała i nic :( szyjka daleko i na szybką akcję się nie zapowiada.

Smutno mi się zrobilo i się popłakałam... jeszcze byłam niemiła
dla męża, a on mi dał na otarcie smutków piękny album o którym kiedyś mu wspomniałam. Jak nie kochać. Zamówiłam sobie też 2 książki, pewnie przeczytam zanim zobaczymy syna... ech. Cièżko dziś.
Kochana nie przejmuj się. Mamy podobne terminy i u mnie nic się nie dzieje. Nic nie zapowiada na wcześniejszy poród. Już wszystkiego próbuję. Ja na poprawę humoru kupiłam sobie buty i to 2 pary[emoji32][emoji44] Trochę pomogło[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To i mam pytanie, choc wstydliwe, jaki macie sluz? moj sie nagle z wodnistego zrobil gesty i kolor jakby kremowy na zmiane z bialym, bez zapachu, nie piecze...czy to jakas zapowiedz, bo zglupialam...
Ja mam taki zwykly bialy, malo. Ale ja sie za bardzo nie wypowiem, bo wiekszosc czasu bralam luteine, wiec ciagle wyplywalo i nie mam porownania czy cos sie zmienilo
Hej!! Ciężko Was czytać na bieżąco, ale zaglądam. Gratulacje dla rozpakowanych . Dziewczyny w dwupaku- już bliżej niż dalej, zaraz będziecie tuli swoje krasnoludki.
U nas poki co super- Apolonia to aniołek. Nie płacze, nie trzeba jej bujac, usypiac, śpi, budzi się równo co 3h na jedzenie, śpi sama w łóżeczku. Oby jak najdłużej była taka grzeczna. Problem mamy tylko że trzeba ją z główka pilnować bo jest bardzo silna i sama ja podnosi. P. jest zakochany, kapie ją, przebiera, daje rade. [emoji4][emoji4] jesteśmy pod wrażeniem tego jaka jest [emoji7]
każda noc przespana.. jest tylko na cycu, bez smoka.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
To bardzo grzeczy egzemplarz wam sie trafil, super!!! :) oby mala nadal byla taka i wam nie dopiekala za bardzo, wycaluj ja od ciotek :)

Do góry