ja mam wrazenie, ze nizej mi poszedl brzuch, ze jakis inny ksztalt ma, daleko juz jestescie z budowa?Lux a ja właśnie mam brzuch pod sama broda nic się nie opuszcza.
Powiem wam ze dzisiaj cały dzień spedzilam w domu, mąż już sam jeździ do pracy, no i pewnie dlatego lepiej się czuje. Dol mniej boli, a do tej pory w ciągłym biegu zawsze coś było do załatwienia. Jutro jedziemy na budowe, ciekawe jak tam wyglada mój domek
reklama
moj tez byl bialy i ta zmiana koloru mnie zaintrygowalaJa mam taki zwykly bialy, malo. Ale ja sie za bardzo nie wypowiem, bo wiekszosc czasu bralam luteine, wiec ciagle wyplywalo i nie mam porownania czy cos sie zmienilo
To bardzo grzeczy egzemplarz wam sie trafil, super!!! oby mala nadal byla taka i wam nie dopiekala za bardzo, wycaluj ja od ciotek
Nonkatoja
Fanka BB :)
Może coś zrozumiała[emoji6] A tak bez powodu w odwiedziny przyszła???yes szkoda, ze kawy nie wypili i nie posiedzieli dluzej, ale sam fakt mily nie powiem
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola0303
Jej....cos widocznie w powietrzu wisi. oby jak najszybciej sie wyjasnilo. Jak zwykle takie klotnie sa o glupoty. Ja zawsze niepotrzebnie sie nakrecam...i ostatnio do placzu tez niewiele mi trzeba:/ rozumiem :***My wlasnie poklocilismy sie na maxa o takie glupoty, ze az strach... A dopiero jutro sie zobaczymy i wyjasnimy wszystko. Glupia jestem, bo to pierdoly, a ja siedze i wyje..
@Nonkatoja spotkamy siè na porodówce.? czy Tobie też lekarka kazała siè po terminie stawić w punkcie konsultacyjnym?
My mamy 3 rano spotkanie, pewnie zostaniemy już, chyba, że uda mi siè dogadać z synem i wyskoczy w terminie....
My mamy 3 rano spotkanie, pewnie zostaniemy już, chyba, że uda mi siè dogadać z synem i wyskoczy w terminie....
Ola0303
No mi tez sie wydaje ze czop odchodzi bo jest wiecej gestego sluzu i byly slady brazowe jakby...ciekaweprzynajmniej wydawalo sie, ze cos sie dzieje a ja myslalam, ze mi czop odszedl, ale to nie to, za to sluzu wiecej i inny kolor, bez zapachu...i nadal utrzymuje, ze urodze w Sylwestra
Ola0303
Pewnie tak bedzie ja staram sie chociaz troche wyluzowac i o tym nie myslec..jest ciezko ale musi mi umysl odpoczac...Dziewczyny, doświadczone mamy mówią, że jeszcze zatesknimy za czasem kiedy dzieci miałyśmy w brzuchach [emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ola0303
Moj dzieki Bogu nie pali...nienawidze fajek :///ubije samca, co chwile lazi na fajke na balkon, smierdzi juz tak papierosami, ze sie zaraz porzygam! wrrrr