reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux a ja właśnie mam brzuch pod sama broda :) nic się nie opuszcza.

Powiem wam ze dzisiaj cały dzień spedzilam w domu, mąż już sam jeździ do pracy, no i pewnie dlatego lepiej się czuje. Dol mniej boli, a do tej pory w ciągłym biegu zawsze coś było do załatwienia. Jutro jedziemy na budowe, ciekawe jak tam wyglada mój domek :)
ja mam wrazenie, ze nizej mi poszedl brzuch, ze jakis inny ksztalt ma, daleko juz jestescie z budowa?

reklama
Ja mam taki zwykly bialy, malo. Ale ja sie za bardzo nie wypowiem, bo wiekszosc czasu bralam luteine, wiec ciagle wyplywalo i nie mam porownania czy cos sie zmienilo

To bardzo grzeczy egzemplarz wam sie trafil, super!!! :) oby mala nadal byla taka i wam nie dopiekala za bardzo, wycaluj ja od ciotek :)
moj tez byl bialy i ta zmiana koloru mnie zaintrygowala

My wlasnie poklocilismy sie na maxa o takie glupoty, ze az strach... A dopiero jutro sie zobaczymy i wyjasnimy wszystko. Glupia jestem, bo to pierdoly, a ja siedze i wyje..
Jej....cos widocznie w powietrzu wisi. oby jak najszybciej sie wyjasnilo. Jak zwykle takie klotnie sa o glupoty. Ja zawsze niepotrzebnie sie nakrecam...i ostatnio do placzu tez niewiele mi trzeba:/ rozumiem :***

reklama
Do góry