reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux a ja właśnie mam brzuch pod sama broda :) nic się nie opuszcza.

Powiem wam ze dzisiaj cały dzień spedzilam w domu, mąż już sam jeździ do pracy, no i pewnie dlatego lepiej się czuje. Dol mniej boli, a do tej pory w ciągłym biegu zawsze coś było do załatwienia. Jutro jedziemy na budowe, ciekawe jak tam wyglada mój domek :)
ja mam wrazenie, ze nizej mi poszedl brzuch, ze jakis inny ksztalt ma, daleko juz jestescie z budowa?

reklama
Ja mam taki zwykly bialy, malo. Ale ja sie za bardzo nie wypowiem, bo wiekszosc czasu bralam luteine, wiec ciagle wyplywalo i nie mam porownania czy cos sie zmienilo

To bardzo grzeczy egzemplarz wam sie trafil, super!!! :) oby mala nadal byla taka i wam nie dopiekala za bardzo, wycaluj ja od ciotek :)
moj tez byl bialy i ta zmiana koloru mnie zaintrygowala

My wlasnie poklocilismy sie na maxa o takie glupoty, ze az strach... A dopiero jutro sie zobaczymy i wyjasnimy wszystko. Glupia jestem, bo to pierdoly, a ja siedze i wyje..
Jej....cos widocznie w powietrzu wisi. oby jak najszybciej sie wyjasnilo. Jak zwykle takie klotnie sa o glupoty. Ja zawsze niepotrzebnie sie nakrecam...i ostatnio do placzu tez niewiele mi trzeba:/ rozumiem :***

reklama
Do góry