Artemida90
Fanka BB :)
Ja od dziś biorę Pueria Uno, a tak to brałam kwas foliowy, magnez i witaminę d, plus swoje leki na inne chorobyDziewczyny jakie przyjmujecie suplementy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od dziś biorę Pueria Uno, a tak to brałam kwas foliowy, magnez i witaminę d, plus swoje leki na inne chorobyDziewczyny jakie przyjmujecie suplementy?
Mi też ginekolog polecił Pueria Uno przy pierwszej ciąży i teraz tak samo bioręJa od dziś biorę Pueria Uno, a tak to brałam kwas foliowy, magnez i witaminę d, plus swoje leki na inne choroby
Ja również biorę Puerie Uno, juz zrobiłam zapas w Gemini bo stacjonarnie dużo drożej wychodziMi też ginekolog polecił Pueria Uno przy pierwszej ciąży i teraz tak samo biorę![]()
Ja tak samoto ja mam totalnie odwrotnie mega spiaca jestem i spie po 10 godzin a wstaje tylko dlatego ze musze tabletki wziac
nie wiem czy to normalne
Wiem co czujesz, jestem w tej samej sytuacji ale oprócz luteiny i heparyny (ała) jeszcze euthyrox. Teraz musi nam się udaćCześć, ja również nieśmiało dołączam. Aktualnie 5+3 - termin na 11.12.
Jestem po 2 stratach i mam w sobie tyle samo strachu i radości. Bylam już na pierwszej wizycie u lekarza, jest pęcherzyk a kolejna wizyta 24.04. wspomagamy się zastrzykami z heparyną i duphastonem.
Trzymam za Was wszystkie i za siebie mocno kciuki. Mam nadzieję że w grudniu będziemy wymieniać się zdjęciami pod choinką
Tyle poświęcenia to musi się udaćWiem co czujesz, jestem w tej samej sytuacji ale oprócz luteiny i heparyny (ała) jeszcze euthyrox. Teraz musi nam się udać
Też suplementuje PuerieUno.
Ja jeszcze szukam, ale do pory brałam kwas foliowy, wit. D3 i zestaw witaminy i minerałyDziewczyny jakie przyjmujecie suplementy?
ja w pierwszej ciąży od 5 tygodnia do 40 tygodnia dzień w dzień wymioty ale to takie porządneJa jeszcze szukam, ale do pory brałam kwas foliowy, wit. D3 i zestaw witaminy i minerałyChyba skuszę się na te, które tyle z Was bierze
co do dolegliwości - kurczę praktycznie brak poza bezsennością, tfu tfu!humor mam świetny, tylko przeziębienie trochę go psuje, ale jeśli chodzi o mdłości to może 2-3 razy miałam pojedynczy odruch na jakiś zapach, ale szykuję się, bo za chwilę 6 tydzień zaczynam i czytałam już, że u niektórych to jakby ktoś przesunął wajchę i nagle
na wszystko
![]()
Ja czasami mam takie bóle jakby na okres, to trwa chwilkę i przechodzi. Jak zaczęłam przyjmować duphaston miałam lekkie mdłości i trochę kręciło mi się w głowie ale po 3 dniach minęło. A z dziwnych objawów to meega realistyczne snyJa jeszcze szukam, ale do pory brałam kwas foliowy, wit. D3 i zestaw witaminy i minerałyChyba skuszę się na te, które tyle z Was bierze
co do dolegliwości - kurczę praktycznie brak poza bezsennością, tfu tfu!humor mam świetny, tylko przeziębienie trochę go psuje, ale jeśli chodzi o mdłości to może 2-3 razy miałam pojedynczy odruch na jakiś zapach, ale szykuję się, bo za chwilę 6 tydzień zaczynam i czytałam już, że u niektórych to jakby ktoś przesunął wajchę i nagle
na wszystko
![]()
U mnie to samo, od początku do końca ciąży, ja nawet podczas porodu wymiotowałamja w pierwszej ciąży od 5 tygodnia do 40 tygodnia dzień w dzień wymioty ale to takie porządnejuż nie mówiąc o zgadze od 16 tygodnia dzień w dzień mnie paliło
wtedy powiedziałam sobie , że to pierwsza i ostatnia ciąża
a jednak człowiek zapomniał
![]()