no wyglada mega apetycznie!!!
reklama
elifit
Moderatorka
17.30I ktorej masz wizyte, bo jestem ciekawa?
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
U mnie bylo by frytki albo pierogi z miesem u mlodego [emoji23]A coś wymyślimy, moje chłopaki mi nie pomagają w wyborze, jak pytam co na obiad to młody ma zawsze jedną odpowiedź a mianowicie: frytki a starszy: nie wiem..i weź tu bądź mądry
Ponoć przypływ energii zdarza się w niedługim czasie przed porodem więc kto wie
Starszy to konia z kopytami by zjadl wiec jemu obojetnie byle by Duzo bylo [emoji23]
Maz byle by mieso bylo [emoji6]
Masakra z tymi obiadami. Czasami pomyslow brakuje.
Dzis mam enchilade z wczoraj. Filipowi rozmroze pare pierogow z miesem a i tyle. Jutro mielone beda .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
moze dajcie na drugie takie jakie Wam sie podoba i juz, bez kalendarzaJa po kiepskiej nocy, spalam jakieś 4 godziny, udalo mi się na szczęście szybko wbić do lekarza i po 9 już byłam w domu. Mala drzemka i zbieram się na kawę. Kurczę na razie nadal nic się nie szykuje...
A ja zaczynam mieć głupiego stresa bo mieliśmy dać malej 2 imię z kalendarza w dniu urodzin - tak zrobiliśmy z Asią. A tu same dziwne imiona, tylko w pojedyncze dni zdarzają się jakieś z sensem. A 28 są urodziny i imieniny teściowej. I co, po babci będzie? Zdzisława na drugie? No teściowa nawet spoko ale po co dziecko krzywdzić
majka23x
Fanka BB :)
Szkoda, myslalam ze wczesniej ale kciuki trzymam17.30
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
ja jutro kluski szare zrobie a nie wiem co w czwartek, koncepcji brakU mnie bylo by frytki albo pierogi z miesem u mlodego [emoji23]
Starszy to konia z kopytami by zjadl wiec jemu obojetnie byle by Duzo bylo [emoji23]
Maz byle by mieso bylo [emoji6]
Masakra z tymi obiadami. Czasami pomyslow brakuje.
Dzis mam enchilade z wczoraj. Filipowi rozmroze pare pierogow z miesem a i tyle. Jutro mielone beda .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
Ja jak nie wiem co to robie frytki i rybe z piekarnika plus kiszona kapucha [emoji1] zawsze staram się mieć ten zestaw awaryjny w domu [emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
oo mam kiszona kapuste w lodowce i tak podjadam ją ciagle i mi ubywa hehe, uwielbiamJa jak nie wiem co to robie frytki i rybe z piekarnika plus kiszona kapucha [emoji1] zawsze staram się mieć ten zestaw awaryjny w domu [emoji1]
reklama
mamaNadii2
U nas bedzie Zofia Laura