ja mam dzis kotlety z kuraka, puree i buraczki, mmmmHej dziewczyny. Ja już po lekarzu, opisałam na wizytowym. Ale jestem padnięta, od rana trochę chodzenia miałam.. teraz odpoczywanko i wymyślenie co na obiad, nie mam weny coś..
Miłego dnia
reklama
noemi87
Fanka BB :)
ja mam dzis kotlety z kuraka, puree i buraczki, mmmm
Pychota, ja miałam wczoraj, a dzisiaj najchętniej zrobiłabym coś na szybko bo kompletnie nie mam weny ani mocy na stanie przy garach
elifit
Moderatorka
Tak i my robiliśmy z synem.Ja po kiepskiej nocy, spalam jakieś 4 godziny, udalo mi się na szczęście szybko wbić do lekarza i po 9 już byłam w domu. Mala drzemka i zbieram się na kawę. Kurczę na razie nadal nic się nie szykuje...
A ja zaczynam mieć głupiego stresa bo mieliśmy dać malej 2 imię z kalendarza w dniu urodzin - tak zrobiliśmy z Asią. A tu same dziwne imiona, tylko w pojedyncze dni zdarzają się jakieś z sensem. A 28 są urodziny i imieniny teściowej. I co, po babci będzie? Zdzisława na drugie? No teściowa nawet spoko ale po co dziecko krzywdzić
Z córką nie byki nic sensownego i w końcu drugiego nie ma. Żałuję że nie dałam Maria.
Teraz Lilka jak siostra mieć nie będzie
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
moze jakis makaron na szybko zrobPychota, ja miałam wczoraj, a dzisiaj najchętniej zrobiłabym coś na szybko bo kompletnie nie mam weny ani mocy na stanie przy garach
u nas jednak bedzie drugie imie, mialo byc Stanislaw po zmarlym tesciu, ale ja postawilam na swoim i bedzie Nataniel WiktorTak i my robiliśmy z synem.
Z córką nie byki nic sensownego i w końcu drugiego nie ma. Żałuję że nie dałam Maria.
majka23x
I ktorej masz wizyte, bo jestem ciekawa?Tak i my robiliśmy z synem.
K
Krasnal77
Gość
U mnie dziś wyjątkowo obiad...
Bitki wołowe, ziemniaki i buraczki i ogórki kiszone)
Od dawna już nie było obiadów ze 4 dni z rzędu... jakiś przypływ energii mam... i mimo, ze wczoraj spałam do 11:00 a pozniej jeszcze od 16 do 18 to dziś już 6:50 wyspana i działam... może Leoś też zechce coś zadziałać i w końcu znaleźć drogę do wyjścia)
Od dawna już nie było obiadów ze 4 dni z rzędu... jakiś przypływ energii mam... i mimo, ze wczoraj spałam do 11:00 a pozniej jeszcze od 16 do 18 to dziś już 6:50 wyspana i działam... może Leoś też zechce coś zadziałać i w końcu znaleźć drogę do wyjścia)
noemi87
A coś wymyślimy, moje chłopaki mi nie pomagają w wyborze, jak pytam co na obiad to młody ma zawsze jedną odpowiedź a mianowicie: frytki a starszy: nie wiem..i weź tu bądź mądrymoze jakis makaron na szybko zrob
U mnie dziś wyjątkowo obiad...
Ponoć przypływ energii zdarza się w niedługim czasie przed porodem więc kto wie
Rob bo jest zajebiste [emoji41][emoji23]dala przepis na kulinarny? chetnie zrobie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
moj Tomek ma faze na frytki ostatnio, ze tez jego watroba to wytrzymujeA coś wymyślimy, moje chłopaki mi nie pomagają w wyborze, jak pytam co na obiad to młody ma zawsze jedną odpowiedź a mianowicie: frytki a starszy: nie wiem..i weź tu bądź mądry
Ponoć przypływ energii zdarza się w niedługim czasie przed porodem więc kto wie