reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Laski a mi cos jasno rozowego polecialo i teraz zonk nie wiem co to czy wody czy jak ? Nie duzo ... Ja tez padne na zawal w tej ciazy ciagle sie dopatruje jakiegos czopa albo cos a to wszystko z winy tego gbsa pierdzielonego bo sie boje, ze nie zdaze na zastrzyk ... Zdrzemnelam sie troche, brzuch mnie boli i mam napiety no nic pochodze troche zobacze jak sie sytuacja bedzie rozwijac

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Witajcie… jestem dzisiaj nieżywa… mój wczorajszy eksperyment z chmielem się powiódł i zasnęłam jak dziecko po piwku bezalkoholowym… tyle, że o 1 w nocy zadzwoniła do mnie firma ochroniarska, że w firmie mam alarm z czujki z biura, ale wszystko wygląda ok i czy odwołuje.. no i odwołałam, ale ze spania nici :( i o 1 do rana myślenica, przetaczanie się z boku na bok, a o 5 siadłam do pracy, bo już nawet książka była nudna. Teraz siedzę z dziećmi nad lekcjami jak zombie.. do instalacji alarmowej wezwany serwisant, mam nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywki, tu siły trzeba zbierać, a nie zaliczać bezsenne nocki :(

Odebrałam GBS, ujemny. Jedyny dobry aspekt dzisiejszego dnia.

mojeboje a nie chcesz drugiego imienia „po sobie”?
U mnie córcie mają imiona po babciach → Barbara Monika i Maja Apolonia, syn po mężu Rafał Michał, a teraz będzie Aleksandra Magdalena po mamuśce ;)

creativo jasnoróżowe to może szyjka się skracać, coś powoli rusza :D podobno pękają wtedy drobne naczynka i stąd podbarwienie śluzu.

a propos wizyt w szpitalu… jak urodziłam 1. córkę wpada do mnie na salę kosmita w zielonym odzieniu z maską na twarzy i czapką na głowie (pełny strój ochronny).. patrzę.. a to teść kochany ;) powstrzymałam się jakoś od parsknięcia śmiechem.. on ponoć gdzieś przeczytał, że trzeba mieć odzież ochronną i wziął sobie do serca.. nie wiem skąd on to wytrzasnął, ale występ był mega ;)

Co do szpitala to widocznie ja jestem dziwna bo juz mowilam mężowi że chce żeby tylko on do mnie przychodził. Chociaz może moja mama przyjedzie ale i tak chyba b wolałabym żeby nikt poza mężem nie oglądał mnie. Wiem w jakiej formie byłam i jak się czułam po poprzedniej cc, teraz pewnie będzie podobnie. A jak znam moje szczęście to znowu jakiś zakaz odwiedzin zrobią i nawet mąż nie będzie mógł przychodzić a tego akurat bym nie chciała.
Ja też już zapowiedziałam , że nie chcę tłumów w szpitalu , bo będę chciała odpocząć i nacieszyć się Malutką :) będę akceptować tylko męża i ewentualnie moją mamę . Boję się , że moja siostra i tak nie posłucha i zaraz przyjedzie taki kawał drogi z czystej ciekawości :p

A mi jeansy zafarbowaly biale gacie na granatowo- zielono jak poszlam siku to sie wydygalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zdarzylam mojego w robocie wystraszyc ze chyba mi zielone wody sie sacza!!!!!! Ja Pierdziele... chyba sie musze zaczac leczyc bo przez te 3 tyg do cc to padne na zawal razem z moim mezem.

Najlepsze ze on 20km od domu i polecial do szefa ze chyba zona rodzi I musi wracac do domu. Szef mu zaczol gratulowac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a ja w tym momencie dzwonie ze falszywy alarm [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Powiedzial ze dostane kopa w domu ze go stresuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zaczeli z szefem sie brechtac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha Ty to jestes agentka [emoji23][emoji23]
a rodzinny lekarz? moze on by cos doradzil
U rodzinnego nie bylam z 10 lat chyba, odpuszcze sobie.. poczekam, jakos moze przezyje, najgorsze, ze nie mozna chodzic prawie przez to, bo kazdy krok to wyzwanie :(

Laski a mi cos jasno rozowego polecialo i teraz zonk nie wiem co to czy wody czy jak ? Nie duzo ... Ja tez padne na zawal w tej ciazy ciagle sie dopatruje jakiegos czopa albo cos a to wszystko z winy tego gbsa pierdzielonego bo sie boje, ze nie zdaze na zastrzyk ... Zdrzemnelam sie troche, brzuch mnie boli i mam napiety no nic pochodze troche zobacze jak sie sytuacja bedzie rozwijac

thgfflw1k3inkyc3.png
mi leci sluz bardzo gesty a byl niedawno wodnisty i jak za duzo wyleci to zaczynam miec stresa...a mozesz zadzwonic do gina sie spytac czy to moze byc czop czy wody?

Witajcie… jestem dzisiaj nieżywa… mój wczorajszy eksperyment z chmielem się powiódł i zasnęłam jak dziecko po piwku bezalkoholowym… tyle, że o 1 w nocy zadzwoniła do mnie firma ochroniarska, że w firmie mam alarm z czujki z biura, ale wszystko wygląda ok i czy odwołuje.. no i odwołałam, ale ze spania nici :( i o 1 do rana myślenica, przetaczanie się z boku na bok, a o 5 siadłam do pracy, bo już nawet książka była nudna. Teraz siedzę z dziećmi nad lekcjami jak zombie.. do instalacji alarmowej wezwany serwisant, mam nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywki, tu siły trzeba zbierać, a nie zaliczać bezsenne nocki :(

Odebrałam GBS, ujemny. Jedyny dobry aspekt dzisiejszego dnia.

mojeboje a nie chcesz drugiego imienia „po sobie”?
U mnie córcie mają imiona po babciach → Barbara Monika i Maja Apolonia, syn po mężu Rafał Michał, a teraz będzie Aleksandra Magdalena po mamuśce ;)

creativo jasnoróżowe to może szyjka się skracać, coś powoli rusza :D podobno pękają wtedy drobne naczynka i stąd podbarwienie śluzu.

a propos wizyt w szpitalu… jak urodziłam 1. córkę wpada do mnie na salę kosmita w zielonym odzieniu z maską na twarzy i czapką na głowie (pełny strój ochronny).. patrzę.. a to teść kochany ;) powstrzymałam się jakoś od parsknięcia śmiechem.. on ponoć gdzieś przeczytał, że trzeba mieć odzież ochronną i wziął sobie do serca.. nie wiem skąd on to wytrzasnął, ale występ był mega ;)
O dzieki ci dobra kobieto !!!

thgfflw1k3inkyc3.png

Hahahaha Ty to jestes agentka [emoji23][emoji23]

U rodzinnego nie bylam z 10 lat chyba, odpuszcze sobie.. poczekam, jakos moze przezyje, najgorsze, ze nie mozna chodzic prawie przez to, bo kazdy krok to wyzwanie :(
no bo to boli, zwlaszcza jak ma sie naprawde silna, mnie bierze cos podobnego plus dochodza paralize nog, jakby zyla lub sciegno sie wyprostowalo i noga ruszyc nie mozna, boli jak diabli

thgfflw1k3inkyc3.png
Wg mnie czop ruszyl. U kolezanki, ktora urodzila 3tyg temu tak wlasnie wygladalo odejscie czopa. Jasna rozowy sluz, pojechala na ip, potwierdzili, ze czop odchodzi.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

thgfflw1k3inkyc3.png
Ooo coś się zaczyna dziać :)

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Do góry