reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Laski a mi cos jasno rozowego polecialo i teraz zonk nie wiem co to czy wody czy jak ? Nie duzo ... Ja tez padne na zawal w tej ciazy ciagle sie dopatruje jakiegos czopa albo cos a to wszystko z winy tego gbsa pierdzielonego bo sie boje, ze nie zdaze na zastrzyk ... Zdrzemnelam sie troche, brzuch mnie boli i mam napiety no nic pochodze troche zobacze jak sie sytuacja bedzie rozwijac

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Witajcie… jestem dzisiaj nieżywa… mój wczorajszy eksperyment z chmielem się powiódł i zasnęłam jak dziecko po piwku bezalkoholowym… tyle, że o 1 w nocy zadzwoniła do mnie firma ochroniarska, że w firmie mam alarm z czujki z biura, ale wszystko wygląda ok i czy odwołuje.. no i odwołałam, ale ze spania nici :( i o 1 do rana myślenica, przetaczanie się z boku na bok, a o 5 siadłam do pracy, bo już nawet książka była nudna. Teraz siedzę z dziećmi nad lekcjami jak zombie.. do instalacji alarmowej wezwany serwisant, mam nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywki, tu siły trzeba zbierać, a nie zaliczać bezsenne nocki :(

Odebrałam GBS, ujemny. Jedyny dobry aspekt dzisiejszego dnia.

mojeboje a nie chcesz drugiego imienia „po sobie”?
U mnie córcie mają imiona po babciach → Barbara Monika i Maja Apolonia, syn po mężu Rafał Michał, a teraz będzie Aleksandra Magdalena po mamuśce ;)

creativo jasnoróżowe to może szyjka się skracać, coś powoli rusza :D podobno pękają wtedy drobne naczynka i stąd podbarwienie śluzu.

a propos wizyt w szpitalu… jak urodziłam 1. córkę wpada do mnie na salę kosmita w zielonym odzieniu z maską na twarzy i czapką na głowie (pełny strój ochronny).. patrzę.. a to teść kochany ;) powstrzymałam się jakoś od parsknięcia śmiechem.. on ponoć gdzieś przeczytał, że trzeba mieć odzież ochronną i wziął sobie do serca.. nie wiem skąd on to wytrzasnął, ale występ był mega ;)

Co do szpitala to widocznie ja jestem dziwna bo juz mowilam mężowi że chce żeby tylko on do mnie przychodził. Chociaz może moja mama przyjedzie ale i tak chyba b wolałabym żeby nikt poza mężem nie oglądał mnie. Wiem w jakiej formie byłam i jak się czułam po poprzedniej cc, teraz pewnie będzie podobnie. A jak znam moje szczęście to znowu jakiś zakaz odwiedzin zrobią i nawet mąż nie będzie mógł przychodzić a tego akurat bym nie chciała.
Ja też już zapowiedziałam , że nie chcę tłumów w szpitalu , bo będę chciała odpocząć i nacieszyć się Malutką :) będę akceptować tylko męża i ewentualnie moją mamę . Boję się , że moja siostra i tak nie posłucha i zaraz przyjedzie taki kawał drogi z czystej ciekawości :p

A mi jeansy zafarbowaly biale gacie na granatowo- zielono jak poszlam siku to sie wydygalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zdarzylam mojego w robocie wystraszyc ze chyba mi zielone wody sie sacza!!!!!! Ja Pierdziele... chyba sie musze zaczac leczyc bo przez te 3 tyg do cc to padne na zawal razem z moim mezem.

Najlepsze ze on 20km od domu i polecial do szefa ze chyba zona rodzi I musi wracac do domu. Szef mu zaczol gratulowac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a ja w tym momencie dzwonie ze falszywy alarm [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Powiedzial ze dostane kopa w domu ze go stresuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zaczeli z szefem sie brechtac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha Ty to jestes agentka [emoji23][emoji23]
a rodzinny lekarz? moze on by cos doradzil
U rodzinnego nie bylam z 10 lat chyba, odpuszcze sobie.. poczekam, jakos moze przezyje, najgorsze, ze nie mozna chodzic prawie przez to, bo kazdy krok to wyzwanie :(

Laski a mi cos jasno rozowego polecialo i teraz zonk nie wiem co to czy wody czy jak ? Nie duzo ... Ja tez padne na zawal w tej ciazy ciagle sie dopatruje jakiegos czopa albo cos a to wszystko z winy tego gbsa pierdzielonego bo sie boje, ze nie zdaze na zastrzyk ... Zdrzemnelam sie troche, brzuch mnie boli i mam napiety no nic pochodze troche zobacze jak sie sytuacja bedzie rozwijac

thgfflw1k3inkyc3.png
mi leci sluz bardzo gesty a byl niedawno wodnisty i jak za duzo wyleci to zaczynam miec stresa...a mozesz zadzwonic do gina sie spytac czy to moze byc czop czy wody?

Witajcie… jestem dzisiaj nieżywa… mój wczorajszy eksperyment z chmielem się powiódł i zasnęłam jak dziecko po piwku bezalkoholowym… tyle, że o 1 w nocy zadzwoniła do mnie firma ochroniarska, że w firmie mam alarm z czujki z biura, ale wszystko wygląda ok i czy odwołuje.. no i odwołałam, ale ze spania nici :( i o 1 do rana myślenica, przetaczanie się z boku na bok, a o 5 siadłam do pracy, bo już nawet książka była nudna. Teraz siedzę z dziećmi nad lekcjami jak zombie.. do instalacji alarmowej wezwany serwisant, mam nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywki, tu siły trzeba zbierać, a nie zaliczać bezsenne nocki :(

Odebrałam GBS, ujemny. Jedyny dobry aspekt dzisiejszego dnia.

mojeboje a nie chcesz drugiego imienia „po sobie”?
U mnie córcie mają imiona po babciach → Barbara Monika i Maja Apolonia, syn po mężu Rafał Michał, a teraz będzie Aleksandra Magdalena po mamuśce ;)

creativo jasnoróżowe to może szyjka się skracać, coś powoli rusza :D podobno pękają wtedy drobne naczynka i stąd podbarwienie śluzu.

a propos wizyt w szpitalu… jak urodziłam 1. córkę wpada do mnie na salę kosmita w zielonym odzieniu z maską na twarzy i czapką na głowie (pełny strój ochronny).. patrzę.. a to teść kochany ;) powstrzymałam się jakoś od parsknięcia śmiechem.. on ponoć gdzieś przeczytał, że trzeba mieć odzież ochronną i wziął sobie do serca.. nie wiem skąd on to wytrzasnął, ale występ był mega ;)
O dzieki ci dobra kobieto !!!

thgfflw1k3inkyc3.png

Hahahaha Ty to jestes agentka [emoji23][emoji23]

U rodzinnego nie bylam z 10 lat chyba, odpuszcze sobie.. poczekam, jakos moze przezyje, najgorsze, ze nie mozna chodzic prawie przez to, bo kazdy krok to wyzwanie :(
no bo to boli, zwlaszcza jak ma sie naprawde silna, mnie bierze cos podobnego plus dochodza paralize nog, jakby zyla lub sciegno sie wyprostowalo i noga ruszyc nie mozna, boli jak diabli

thgfflw1k3inkyc3.png
Wg mnie czop ruszyl. U kolezanki, ktora urodzila 3tyg temu tak wlasnie wygladalo odejscie czopa. Jasna rozowy sluz, pojechala na ip, potwierdzili, ze czop odchodzi.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

thgfflw1k3inkyc3.png
Ooo coś się zaczyna dziać :)

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Do góry