a czemu szpital ma jakis zakaz wprowadzic co do odwiedzin?Co do szpitala to widocznie ja jestem dziwna bo juz mowilam mężowi że chce żeby tylko on do mnie przychodził. Chociaz może moja mama przyjedzie ale i tak chyba b wolałabym żeby nikt poza mężem nie oglądał mnie. Wiem w jakiej formie byłam i jak się czułam po poprzedniej cc, teraz pewnie będzie podobnie. A jak znam moje szczęście to znowu jakiś zakaz odwiedzin zrobią i nawet mąż nie będzie mógł przychodzić a tego akurat bym nie chciała.
reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
Ja do szpitala zapraszam tylko prawie męża, mamę i przyjaciółkę. Zdaje sobie sprawę, że nie będę miała pewnie siły na odwiedziny innych osób. Będą tylko najbliższe. Ale śmieje się z tekstów mojej babci, bo wydaje mi się, że powinna powiedzieć, że rzuci wszystko i przyjedzie - wtedy bym powiedziała,żeby tak nie robiła. Ale jak słyszę o lekarzu, do którego można iść w każdy inny dzień bo to nic ważnego... no to nie wiem co myśleć [emoji1]
Rozpoczynam poranek bardzo smacznie wg przepisu Joshi [emoji4]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozpoczynam poranek bardzo smacznie wg przepisu Joshi [emoji4]
Załączniki
co to dobrego tam masz?Ja do szpitala zapraszam tylko prawie męża, mamę i przyjaciółkę. Zdaje sobie sprawę, że nie będę miała pewnie siły na odwiedziny innych osób. Będą tylko najbliższe. Ale śmieje się z tekstów mojej babci, bo wydaje mi się, że powinna powiedzieć, że rzuci wszystko i przyjedzie - wtedy bym powiedziała,żeby tak nie robiła. Ale jak słyszę o lekarzu, do którego można iść w każdy inny dzień bo to nic ważnego... no to nie wiem co myśleć [emoji1]
Rozpoczynam poranek bardzo smacznie wg przepisu Joshi [emoji4]Zobacz załącznik 784342
mojeboje
a czemu szpital ma jakis zakaz wprowadzic co do odwiedzin?
Jak miałam 1, cesarkę to akurat był zakaz z powodu grypy. A teraz też sezon grypowy wiec kto wie jak będzie, mój szpital najbardziej restrykcyjny pod tym względem.
aa takie buty, zycze by jednak mozna bylo odiwedzac i by maz mogl byc z Toba :*Jak miałam 1, cesarkę to akurat był zakaz z powodu grypy. A teraz też sezon grypowy wiec kto wie jak będzie, mój szpital najbardziej restrykcyjny pod tym względem.
Czarownica3006
Tiramisu ciazowe wg przepisu Joshi [emoji7] przepadłam! To jest niebo w gębie!!!!co to dobrego tam masz?
dala przepis na kulinarny? chetnie zrobieTiramisu ciazowe wg przepisu Joshi [emoji7] przepadłam! To jest niebo w gębie!!!!
Czarownica3006
Załączniki
dziekowac
reklama