reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

mi mamusia dzis obiad zrobila: rosol z kaczki, gulasz z poledwiczki i kopytka.
za to tata sie znow obrazil. dzis mnie pytal "jakie macie plany co do nowej asystentki?". Generalnie chodzi o to ze musimy ja zwolnic bo jest ekstremalnie niekompetena. Ja mu na to ze nie chce sie wypowiadac i ze na razie jest jak jest bo ja musze sie dzieckiem zajac. To juz obraza bo mu nie chce powiedziec. Powiedzialam tylko ze "wiesz tato my mamy wspolne tematy rodzinne a nie zawodowe. ja cie nigdy nie pytalam o twoich pracownikow w firmie". no i foch

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Zajebiscie, dzwonie do gina zapytac co z rwa, bo umieram z bolu, a on jest na urlopie i wlacza sie sekretarka w jakims innym jezyku, plis nie pytajcie w jakim, bo nawet nie potrafie tego ogarnac, chyba w jakichs chinach siedzi..... [emoji23][emoji23][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37]

mi mamusia dzis obiad zrobila: rosol z kaczki, gulasz z poledwiczki i kopytka.
za to tata sie znow obrazil. dzis mnie pytal "jakie macie plany co do nowej asystentki?". Generalnie chodzi o to ze musimy ja zwolnic bo jest ekstremalnie niekompetena. Ja mu na to ze nie chce sie wypowiadac i ze na razie jest jak jest bo ja musze sie dzieckiem zajac. To juz obraza bo mu nie chce powiedziec. Powiedzialam tylko ze "wiesz tato my mamy wspolne tematy rodzinne a nie zawodowe. ja cie nigdy nie pytalam o twoich pracownikow w firmie". no i foch

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
i w tej sytuacji sie ciesze, ze nie mam juz tematow zawodowych z bratowa, relacje sie oczyscily i jest jak byc powinno :) tata sie nie przejmuj, skup sie na dzidzi!!

A mi jeansy zafarbowaly biale gacie na granatowo- zielono jak poszlam siku to sie wydygalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zdarzylam mojego w robocie wystraszyc ze chyba mi zielone wody sie sacza!!!!!! Ja Pierdziele... chyba sie musze zaczac leczyc bo przez te 3 tyg do cc to padne na zawal razem z moim mezem.

Najlepsze ze on 20km od domu i polecial do szefa ze chyba zona rodzi I musi wracac do domu. Szef mu zaczol gratulowac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a ja w tym momencie dzwonie ze falszywy alarm [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Powiedzial ze dostane kopa w domu ze go stresuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zaczeli z szefem sie brechtac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A mi jeansy zafarbowaly biale gacie na granatowo- zielono jak poszlam siku to sie wydygalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zdarzylam mojego w robocie wystraszyc ze chyba mi zielone wody sie sacza!!!!!! Ja Pierdziele... chyba sie musze zaczac leczyc bo przez te 3 tyg do cc to padne na zawal razem z moim mezem.

Najlepsze ze on 20km od domu i polecial do szefa ze chyba zona rodzi I musi wracac do domu. Szef mu zaczol gratulowac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a ja w tym momencie dzwonie ze falszywy alarm [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Powiedzial ze dostane kopa w domu ze go stresuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zaczeli z szefem sie brechtac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
haha no to podobnie jak ja popuszczam po calosci mocz i leci duozzzzoooo sluzu i ja mowie dzizas czop odszedl (na oczy tego nie widzialam) ale se kuzwa wmawiam :D a mocz biore za wody plodowe haha
fajnych atrakcje mezowi dostarczasz :D

reklama
Do góry