reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

mi mamusia dzis obiad zrobila: rosol z kaczki, gulasz z poledwiczki i kopytka.
za to tata sie znow obrazil. dzis mnie pytal "jakie macie plany co do nowej asystentki?". Generalnie chodzi o to ze musimy ja zwolnic bo jest ekstremalnie niekompetena. Ja mu na to ze nie chce sie wypowiadac i ze na razie jest jak jest bo ja musze sie dzieckiem zajac. To juz obraza bo mu nie chce powiedziec. Powiedzialam tylko ze "wiesz tato my mamy wspolne tematy rodzinne a nie zawodowe. ja cie nigdy nie pytalam o twoich pracownikow w firmie". no i foch

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Zajebiscie, dzwonie do gina zapytac co z rwa, bo umieram z bolu, a on jest na urlopie i wlacza sie sekretarka w jakims innym jezyku, plis nie pytajcie w jakim, bo nawet nie potrafie tego ogarnac, chyba w jakichs chinach siedzi..... [emoji23][emoji23][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37]

mi mamusia dzis obiad zrobila: rosol z kaczki, gulasz z poledwiczki i kopytka.
za to tata sie znow obrazil. dzis mnie pytal "jakie macie plany co do nowej asystentki?". Generalnie chodzi o to ze musimy ja zwolnic bo jest ekstremalnie niekompetena. Ja mu na to ze nie chce sie wypowiadac i ze na razie jest jak jest bo ja musze sie dzieckiem zajac. To juz obraza bo mu nie chce powiedziec. Powiedzialam tylko ze "wiesz tato my mamy wspolne tematy rodzinne a nie zawodowe. ja cie nigdy nie pytalam o twoich pracownikow w firmie". no i foch

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
i w tej sytuacji sie ciesze, ze nie mam juz tematow zawodowych z bratowa, relacje sie oczyscily i jest jak byc powinno :) tata sie nie przejmuj, skup sie na dzidzi!!

A mi jeansy zafarbowaly biale gacie na granatowo- zielono jak poszlam siku to sie wydygalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zdarzylam mojego w robocie wystraszyc ze chyba mi zielone wody sie sacza!!!!!! Ja Pierdziele... chyba sie musze zaczac leczyc bo przez te 3 tyg do cc to padne na zawal razem z moim mezem.

Najlepsze ze on 20km od domu i polecial do szefa ze chyba zona rodzi I musi wracac do domu. Szef mu zaczol gratulowac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a ja w tym momencie dzwonie ze falszywy alarm [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Powiedzial ze dostane kopa w domu ze go stresuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zaczeli z szefem sie brechtac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A mi jeansy zafarbowaly biale gacie na granatowo- zielono jak poszlam siku to sie wydygalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zdarzylam mojego w robocie wystraszyc ze chyba mi zielone wody sie sacza!!!!!! Ja Pierdziele... chyba sie musze zaczac leczyc bo przez te 3 tyg do cc to padne na zawal razem z moim mezem.

Najlepsze ze on 20km od domu i polecial do szefa ze chyba zona rodzi I musi wracac do domu. Szef mu zaczol gratulowac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a ja w tym momencie dzwonie ze falszywy alarm [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Powiedzial ze dostane kopa w domu ze go stresuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zaczeli z szefem sie brechtac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
haha no to podobnie jak ja popuszczam po calosci mocz i leci duozzzzoooo sluzu i ja mowie dzizas czop odszedl (na oczy tego nie widzialam) ale se kuzwa wmawiam :D a mocz biore za wody plodowe haha
fajnych atrakcje mezowi dostarczasz :D

reklama
Do góry