reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja Dzis spalam na siedzaco pol dnia. Ale pozniej machnelam kopytka na obiad[emoji23] . Poprasowalam troche.
Musze dopakowac kilka rzeczy do torby do szpitala.
Po południu zaczela mnie pipka bolec dosc mocno I boli do teraz masakra.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a wlasnie laski, mam pytanie, bo wczoraj uslyszalam od tesciowej, ze jesli chce miec Tomka przy porodzie to mam zaplacic za to dosc wysoka kwote w szpitalu (mam na mysli porod sn) ile w tym prawdy?

Głowa przeszła dzięki Bogu.

Mojeboje zdrówka.
Lola trzymaj się
Aneta ja do grudnia chodzę;)

Resztką sił zawiesiłam karuzele ale jeszcze nie gotowa

Ksadowe chłopaki do schrupania :)

Iza nadal w szpitalu?

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
ja tez lepiej sie czuje :)
ps sprawdzalam cena mojego fotelika (moj typ) i cena w necie 429 zl wiec chyba jednak nie przeplacilam az tyle :)

Nie wykluczone. W części szpitali porody rodzinne sa płatne.
musze sie dopytac w tym, gdzie chce rodzic, ja wiem, ze jak moja kumpela rodzila w szpitalu Swietej Rodziny w Poznaniu to 30 zl dawala, zeby maz byl przy niej, a tu mi tesciowa podala kwote 150 zl, ze ktos tam z jej wsi rodzil rok temu i az tyle placili...pozostaje mi sie chyba spytac w szpitalu gdzie chce rodzic

reklama
Na fb teraz świeższe newsy, Bliźniaki są cudne, waga fajna, śpią przy mamusi teraz :)

Ja niestety z tych niefacebookowych. Ale wierzę, że takie maluszki podwójne w rozkach to sama słodycz! Super że są już razem.

No to pozostaje odszukac Izę... Może też już się rozpakowala...

Do góry