reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Współczuję wszystkim, które dziś boli głowa, żołądek lub co innego. U mnie jeśli o ból chodzi, to nie najgorzej, ale śpię na stojąco.
Jestem w szpitalu, info na fejsie.
Dzisiaj cesarki nie ma, będą obserwować serduszko małego i jak w poniedziałek badanie dopplerowskie będzie nieprawidłowe to wysyłają mnie do kliniki w Poznaniu na ewentualny zabieg na serduszko....
Jeżeli wyniki będą w miarę ok to tutaj cesarka.
Wykluczają poród sn

Będą mi teraz dawać elektrolity dozylnie
Zaraz idę doczytać na fb co to się tam u Ciebie podziało. Przytulam.

Anio jeszcze dwa tyg temu tak miałam:) juz niedlugo i wszsytko minie. Co najwyzej cyce beda bolec albo podwozie ;) wspolczuje takiego samopoczucia

Lux ciezko z takim bolem funkcjonowac. Dobrze ze przeszlo.

Lola wlasnie na fejsie próbowałam skojarzyc czy to ty. Dopiero lista grudniowek tu mi pomogla. Bedzie dobrze kochana zobaczysz.

dugo bedziesz z mala w szpitalu?

Mała jest wazona caly czas. Przed jedzeniem i po jedzeniu zeby sprawdzic ile wypila

Plan jest taki ze 24h musi byc pod lampami. Po tym czasie pobranie krwi i zobaczymy czy spadla bilirubinw. Dziś w nocy ja odlacza i ma byc 24h bez lamp i znowu pobranie krwi i sprawdzenie czy bez lamp wzrasta. Może w niedziele sie uda wyjsc. Taka mam nadzieje

a masz temp czy tylko katar?

Na szczęście gorączki nie mam chyba, ale katar się roozwija a następny pewnie będzie kaszel. A po CC kaszel to masakra.

Mała spi caly czas. Mam nadzieję z niedługo sie obudzi bo mało zjadla dzis a ja się martwie ze nie przybiera

No niestety przy żółtaccze tak jest że dziecko jest śpiące i czasem trzeba wybudzić. Ja ze swoją kilka dni siedziałam pod lampami, było to mocno upierdliwe.

Na szczęście gorączki nie mam chyba, ale katar się roozwija a następny pewnie będzie kaszel. A po CC kaszel to masakra.

No niestety przy żółtaccze tak jest że dziecko jest śpiące i czasem trzeba wybudzić. Ja ze swoją kilka dni siedziałam pod lampami, było to mocno upierdliwe.
przypomnij mi, Ty masz zaplanowana date cc?

Mała jest wazona caly czas. Przed jedzeniem i po jedzeniu zeby sprawdzic ile wypila

Plan jest taki ze 24h musi byc pod lampami. Po tym czasie pobranie krwi i zobaczymy czy spadla bilirubinw. Dziś w nocy ja odlacza i ma byc 24h bez lamp i znowu pobranie krwi i sprawdzenie czy bez lamp wzrasta. Może w niedziele sie uda wyjsc. Taka mam nadzieje

wazne, ze pod opieka lekarzy jest, wszystko bedzie dobrze :)

reklama

To trzymam kciuki za wyjście w niedzielę.

Wczoraj był dzień wcześniaków. Czy coś wiemy o Maciusiu???

I co z maluchami k8sad?

I gdzie przepadła Iza?
A właśnie, co z Maciusiem i gdzie Iza?

Do góry