tez jestem ciekawa co u Izy, martwie sieJa niestety z tych niefacebookowych. Ale wierzę, że takie maluszki podwójne w rozkach to sama słodycz! Super że są już razem.
No to pozostaje odszukac Izę... Może też już się rozpakowala...
reklama
anio0
Fanka BB :)
Chyba rzeczywiście mój organizm rozpoczął wielkie oczyszczanie - żołądek dalej daje mi się we znaki, ale już zdecydowanie łagodniej.
Właśnie wyszli od nas znajomi z 3-letnim synkiem. Myślałam, że się popłaczę ze śmiechu przy Małym Co chwila mnie pytał "co robi dzidzia", więc gdy tylko Zośka zaczęła się wiercić, to mu powiedziałam, że może dotknąć brzucha i poczuć jak się wypina, a Młody tak patrzy i patrzy i pyta z niesamowitą powagą na twarzy: "Ciocia Ania, a gdzie ona tak biegnie?"
Właśnie wyszli od nas znajomi z 3-letnim synkiem. Myślałam, że się popłaczę ze śmiechu przy Małym Co chwila mnie pytał "co robi dzidzia", więc gdy tylko Zośka zaczęła się wiercić, to mu powiedziałam, że może dotknąć brzucha i poczuć jak się wypina, a Młody tak patrzy i patrzy i pyta z niesamowitą powagą na twarzy: "Ciocia Ania, a gdzie ona tak biegnie?"
przy sn jest u mnie bezplatnie a przy cc maz nie moze byc. u k8sad 200 zl za obacnosc przy cc (sadze ze przy sn za darmo). Najlepiej zadzwon i zapytaja ale watpie by faktycznie to byla "wysoka kwota". Lux troche juz znamy twoja tesciowa i pewnie po zlosci cie straszya wlasnie laski, mam pytanie, bo wczoraj uslyszalam od tesciowej, ze jesli chce miec Tomka przy porodzie to mam zaplacic za to dosc wysoka kwote w szpitalu (mam na mysli porod sn) ile w tym prawdy?
hehe jak przeczytalam ze "glowa przeszla" to myslalam ze urodzilas))Głowa przeszła dzięki Bogu.
Mojeboje zdrówka.
Lola trzymaj się
Aneta ja do grudnia chodzę
Resztką sił zawiesiłam karuzele ale jeszcze nie gotowa
Ksadowe chłopaki do schrupania
Iza nadal w szpitalu?
♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
no wage to jak na blizniaki maja sluszna!Na fb teraz świeższe newsy, Bliźniaki są cudne, waga fajna, śpią przy mamusi teraz
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
dowiedzialam sie....nic sie nie placi przeciez ona mowi a w zyciu bym nie dala 150 zl za porod z chlopem hehe, ja bym i wiecej dala, ale byleby on dojechal i mogl byc ze mnaprzy sn jest u mnie bezplatnie a przy cc maz nie moze byc. u k8sad 200 zl za obacnosc przy cc (sadze ze przy sn za darmo). Najlepiej zadzwon i zapytaja ale watpie by faktycznie to byla "wysoka kwota". Lux troche juz znamy twoja tesciowa i pewnie po zlosci cie straszy
hehe jak przeczytalam ze "glowa przeszla" to myslalam ze urodzilas))
no wage to jak na blizniaki maja sluszna!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Grun
Podbijam bo ja tez bez fb...Ja niestety z tych niefacebookowych. Ale wierzę, że takie maluszki podwójne w rozkach to sama słodycz! Super że są już razem.
No to pozostaje odszukac Izę... Może też już się rozpakowala...
Co potwierdza ze jak się tam nie jest to się nie istnieje - przynajmniej informacyjnie :/
elifit
Moderatorka
Ja bym zdjęć na publiczne forum nie wklejałaPodbijam bo ja tez bez fb...
Co potwierdza ze jak się tam nie jest to się nie istnieje - przynajmniej informacyjnie :/
A informacje można podawać przez kogoś
Czarownica3006
No ja też bym dała każda kasę jaka by chcieli.. ale każda z nas jest inna i ma inny związek. Mam koleżanki, które się dziwią,że mam problem z tym, że po cc z prawie mężem zobaczę się dopiero po kilku godzinach. Nie rozumieją po co mi on. A ja nie rozumiem jak mam tam być bez niego [emoji5]dowiedzialam sie....nic sie nie placi przeciez ona mowi a w zyciu bym nie dala 150 zl za porod z chlopem hehe, ja bym i wiecej dala, ale byleby on dojechal i mogl byc ze mna
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
elifit
Moderatorka
To prawda że każda z nas ma inne oczekiwania. Niektóre cieszą się z kilku godzin odpoczynku po porodzie a inne chcą od razu mieć dziecko przy sobie. Niektóre cieszą się gdy położne zabierają na noc a inne odwrotnie.No ja też bym dała każda kasę jaka by chcieli.. ale każda z nas jest inna i ma inny związek. Mam koleżanki, które się dziwią,że mam problem z tym, że po cc z prawie mężem zobaczę się dopiero po kilku godzinach. Nie rozumieją po co mi on. A ja nie rozumiem jak mam tam być bez niego [emoji5]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom