reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Widzę że prawie wszystkie mamy dzisiaj średni dzień. U mnie nadal przeziębienie, niestety domowe metody albo na mnie nie działają albo działaja baaardzo powoli więc jeszcze trochę się pomęczę. Ale to pewnie nic w porównaniu z waszymi migrenami, problemami żołądkowymi itp. No i @Lola Lolitta trzymam kciuki, na pewno się tam męczysz. Oby wszystko było dobrze.

reklama
Ja to mam średni cały 8 miesiąc a im bliżej 9 to gorzej. W nocy brzuch boli jak się przekręcam, ciężko mi się chodzi, jakieś zaparcia się pojawiają, bóle żołądka. Psychicznie siadam juz sama nie wiem dlaczego... bo mi ciężko a jednocześnie dlatego,że smutno mi,że niedługo koniec ciąży. Pogoda ma chyba jeszcze wpływ. No cóż.... ostatnia prosta przed nami. Trzeba wytrzymać ...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem w szpitalu, info na fejsie.
Dzisiaj cesarki nie ma, będą obserwować serduszko małego i jak w poniedziałek badanie dopplerowskie będzie nieprawidłowe to wysyłają mnie do kliniki w Poznaniu na ewentualny zabieg na serduszko....
Jeżeli wyniki będą w miarę ok to tutaj cesarka.
Wykluczają poród sn

Będą mi teraz dawać elektrolity dozylnie
Patrycja trzymaj sie, wszystko bedzie dobrze!!!!!!

Ja to mam średni cały 8 miesiąc a im bliżej 9 to gorzej. W nocy brzuch boli jak się przekręcam, ciężko mi się chodzi, jakieś zaparcia się pojawiają, bóle żołądka. Psychicznie siadam juz sama nie wiem dlaczego... bo mi ciężko a jednocześnie dlatego,że smutno mi,że niedługo koniec ciąży. Pogoda ma chyba jeszcze wpływ. No cóż.... ostatnia prosta przed nami. Trzeba wytrzymać ...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
czuje sie tak samo, wczoraj wieczorem mialam dola i jeszcze tesciowa zaczyna gadac znow Tomkowi, ze glupi jest, ze chce byc ze mna przy porodzie, mam dosc czasami :(

Widzę że prawie wszystkie mamy dzisiaj średni dzień. U mnie nadal przeziębienie, niestety domowe metody albo na mnie nie działają albo działaja baaardzo powoli więc jeszcze trochę się pomęczę. Ale to pewnie nic w porównaniu z waszymi migrenami, problemami żołądkowymi itp. No i @Lola Lolitta trzymam kciuki, na pewno się tam męczysz. Oby wszystko było dobrze.
a masz temp czy tylko katar?

Dziewczyny , co na podły ból żołądka ? Jeszcze nic mnie tak w tej ciąży nie bolało.. a niedawno się obudziłam z bólem żołądka i kłuciem w boku. Nie wiem czy chce mi się wymiotować czy umrzeć , ale siedzę na podłodze w łazience i modlę się o spokój.
Anio jeszcze dwa tyg temu tak miałam:) juz niedlugo i wszsytko minie. Co najwyzej cyce beda bolec albo podwozie ;) wspolczuje takiego samopoczucia

Lux ciezko z takim bolem funkcjonowac. Dobrze ze przeszlo.

Lola wlasnie na fejsie próbowałam skojarzyc czy to ty. Dopiero lista grudniowek tu mi pomogla. Bedzie dobrze kochana zobaczysz.

Anio jeszcze dwa tyg temu tak miałam:) juz niedlugo i wszsytko minie. Co najwyzej cyce beda bolec albo podwozie ;) wspolczuje takiego samopoczucia

Lux ciezko z takim bolem funkcjonowac. Dobrze ze przeszlo.

Lola wlasnie na fejsie próbowałam skojarzyc czy to ty. Dopiero lista grudniowek tu mi pomogla. Bedzie dobrze kochana zobaczysz.

Kochana, ale u Ciebie to szybki poród zwiastowało ;) Może jest dla mnie nadzieja? :D

Ania wszystko jest mozliwe ;D ciekawa jestem ktora nastepna. No dziewczynki brac sie do roboty bo czuje ze odstaje tutaj ;) a tak bysmy sobie ponarzekaly na dolegliwości po porodzie.

Mała spi caly czas. Mam nadzieję z niedługo sie obudzi bo mało zjadla dzis a ja się martwie ze nie przybiera

reklama
@Lucky87 sówki skończone:) zmotywowało mnie odchodzenie czopa!! Od wczoraj coś się dzieje, podbarwia się... :o Ciekawe kiedy akcja ruszy. Oby w ciągu 2tyg!

No to chyba u Ciebie ruszyło :) To dobrze ;)

Dziewczyny , co na podły ból żołądka ? Jeszcze nic mnie tak w tej ciąży nie bolało.. a niedawno się obudziłam z bólem żołądka i kłuciem w boku. Nie wiem czy chce mi się wymiotować czy umrzeć , ale siedzę na podłodze w łazience i modlę się o spokój.

Mięta?

Jestem w szpitalu, info na fejsie.
Dzisiaj cesarki nie ma, będą obserwować serduszko małego i jak w poniedziałek badanie dopplerowskie będzie nieprawidłowe to wysyłają mnie do kliniki w Poznaniu na ewentualny zabieg na serduszko....
Jeżeli wyniki będą w miarę ok to tutaj cesarka.
Wykluczają poród sn

Będą mi teraz dawać elektrolity dozylnie

O kurcze! No to kciuki zaciśnięte oby wszystko poszło jak najlepiej!!!

Co post, to czytam, że się źle czujecie dzisiaj. Ciśnienie fatalne. Tak fatalne że z mojego wiecznie niskiego mam 135/80. Co by wyjasniało dlaczego latam nakręcona jak króliczek Duracella.

Do góry