reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

hej dziewczyny! u nas w miarę ok, cyckamy się od 1 godziny życia Apolonii, ani razu nie było butli,pięknie ssa, po każdym jedzeniu kupka, a je ok 8 razy. druga doba i 90g na plusie! ale zolcieje niestety, więc jutro jak będzie nie tak to naświetlanie i do domu w poniedziałek, a jak będzie ok to jutro [emoji4][emoji4] jestem przeszczesliwa, bo nie było jej przy mnie może łącznie ze 3h.. nie mogę was niestety nadrobić ale trzymam kciuki za wszystkie. [emoji7][emoji7]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
k8sad gratulacje, mimo że ja bez fb wierzę że chłopaki super!! [emoji7]

No ja też bym dała każda kasę jaka by chcieli.. ale każda z nas jest inna i ma inny związek. Mam koleżanki, które się dziwią,że mam problem z tym, że po cc z prawie mężem zobaczę się dopiero po kilku godzinach. Nie rozumieją po co mi on. A ja nie rozumiem jak mam tam być bez niego [emoji5]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
no widzisz a u nas jest ustalone, ze jesli moj Tomek nie dojedzie to bedzie ze mna moja bratowa :) ja mialam byc z nia jak rodzila w kwietniu, ale wyszla jej cc...i nie uwazam, ze to zly wybor, bo mam mega duze wsparcie od niej w ciazy i wiele mi pomogla i doradzila

hej dziewczyny! u nas w miarę ok, cyckamy się od 1 godziny życia Apolonii, ani razu nie było butli,pięknie ssa, po każdym jedzeniu kupka, a je ok 8 razy. druga doba i 90g na plusie! ale zolcieje niestety, więc jutro jak będzie nie tak to naświetlanie i do domu w poniedziałek, a jak będzie ok to jutro [emoji4][emoji4] jestem przeszczesliwa, bo nie było jej przy mnie może łącznie ze 3h.. nie mogę was niestety nadrobić ale trzymam kciuki za wszystkie. [emoji7][emoji7]

buziaczki dla Niuni :)

Cudownie[emoji175] [emoji175] [emoji175]

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Dzieci usypiaja bo bajke oglądały.

Głowa mnie bolała bo halny w Tatrach szalał

Idę się wykąpać i obejrzę chirurgów

Dobranoc

Wada macicy + położenie pośladkowe. Nie miałabym szans żadnych urodzić SN.

Narobiłam się z córką pierniczków, dzisiaj drugi dzień. Mimo podzielenia tego na partie i tak się zmachałam i nie mam siły, teraz odpoczywam. No ale przynajmniej mała miała radochę:)
też muszę pierniczki zrobić. Może w przyszłym tygodniu się uda :) [emoji514] [emoji514]

Aaaa! No i przyszedł dzisiaj Mr B do nas wreszcie :) Wygląda fajnie, ma szeleszczącą nogę i jest porządnie wykonany. Czy sprawdzi się rzeczywiście przy kolkach i jako Zosiny przyjaciel - zobaczymy ;)
No ja właśnie też się waham, czy go zamówić. Ale mały dostałby go dopiero od aniołka. Myślę, że wcześniej i tak na wiele by się nie przydał.

dowiedzialam sie....nic sie nie placi :D przeciez ona mowi a w zyciu bym nie dala 150 zl za porod z chlopem hehe, ja bym i wiecej dala, ale byleby on dojechal i mogl byc ze mna :)
No ja bym też dała chyba każde pieniądze, żeby D był przy mnie. Ale teraz opłaty za poród rodzinny, to chyba rzadkość, bo to raczej już taki standard na szczęście.

reklama
Do góry