reklama
elifit
Moderatorka
Zwykle dwie. Staram się spać co by przespać bólile tabletek na dobe bierzesz? do 6 mozna no nie?
♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
dzieki ja mimo z rano usnelam to bol nie minal niestetyZwykle dwie. Staram się spać co by przespać ból
noemi87
Fanka BB :)
Dzień dobry. Mama pojechała wczoraj, mąż wraca za kilka dni a syn w szkole, więc teraz już mam czas na BB Jak mamuśka była to mi wszystko poprasowała i w ogóle mi cały czas pomagała, jest kochana także prawie wszystko już mam gotowe, jeszcze tylko drobiazgi.
Współczuję wszystkim z bólami, Was głowy, mnie za to trzeci dzień boli brzuch na dole i kłuje podczas chodzenia..
Miłego dnia
Współczuję wszystkim z bólami, Was głowy, mnie za to trzeci dzień boli brzuch na dole i kłuje podczas chodzenia..
Miłego dnia
Lucky87
Zaangażowana w BB
Miłego dnia
Mnie tez boli podbrzusze od wczoraj I synek jakis bardziej aktywny, czuje,ze mnie smyra tam bardzo nisko I wtedy tez lapie skurcz. Wzielam nospe I poleze dzis.
elifit
Moderatorka
Bo to nie mija. Migrena zwykle trwa ile ma trwac czyli ok 10-12h. Tylko gdy spisz.. to po prostu nie boli ale w moment gdy się obudzisz to wraca. :/dzieki ja mimo z rano usnelam to bol nie minal niestety
noemi87
Mnie tez boli podbrzusze od wczoraj I synek jakis bardziej aktywny, czuje,ze mnie smyra tam bardzo nisko I wtedy tez lapie skurcz. Wzielam nospe I poleze dzis.
Bardzo dobry plan- poleżeć ja niestety nie mogę, muszę iść na zakupy a później zaprowadzić syna na urodziny kolegi.. ale jak trzeba to trzeba, ślimaczym tempem jakoś się wybiorę
reklama
Antiope
Ojej bidulko, zdrówka dla malutkiej. Mam nadzieję, że szybko jej minie.Hej dziewczyny. A ja sie witam znowu ze szpitala. Mala ma zoltaczke jest pod lampami. Sił mi mi brak
Sprobuje Was nadrobic w miare mozliwosci bo dzis od 14 bylam w drodze od lekarza do ubezpieczalni a potem do szpitala.
Synkowi podoba sie siostra tylko ta jego milosc objawia sie tym ze znosi jej wszystkie zabawki do lozeczka a czasami nimi rzuca. A z drugiej strony glaszcze ja po glowce i daje buZiaczki albo puszcza melodyjke z zabawki.
Jestem wykonczona. Wczoraj była u nas polozna i juz myslalam że wszsytko dobrze bedzie a tu malutka dzis zrobila sie zolta i nie chciala sie obudzic
Współczuję. Nacierpisz się bidulko. Oby szybko coś zaradziliJa leżę z dwoma fajnymi dziewczynami.
Dostałam z pompy lek przeciwbólowy o działaniu narkotycznym.
Myślicie że zadziałał? Troszkę kręciło mi się w glowie, ale ból jest straszny. Wypilam ponad litr wody a wysikalam z trudem 150ml....
Lek podziałał na synka i był spokojny, ciągle go monitorowali jak reaguje, czy tętno ok.
Z nim dobrze na szczęście.
Dostałam jeszcze zastrzyk w tyłek z nospy i czegoś tam.
Nic nie pomogło.
Rwie mnie prawy bok.
Jak do jutra nie będę sikać (a mam bardzo niskie ciśnienie) to wysyłają mnie do innego szpitala 18km dalej bo mają tam urologa.
Jestem załamana, chyba to zastój moczu
Boję się bo toksyny się nie wypłukują
Nie prawda. Ja po urodzeniu synka byłam w szpitalu tylko 2 dni.Czy wszystkie tarczycowe mamy musza zostac 5 dni w szpitalu? dzis u mnie w szkole tak polozna mowila. tzn. mozna sie zbuntowac i robic badanie dziecka w laboratorium ale mowila ze to ryzyko bo nie wiadomo czy sie uda umowic pediatre tak szybko...
nadal nie wiem czy szczepic w szpitalu czy nie? jak juz to tym kupionym endzerix? ktos wie ile kosztuje? podobno trzeba miec recepte przed pojsciem do szpitala bo inaczej nie da rady?
ogolnie planuje przesuwac szczepienia ile sie da ale czy znajde wspolpracujacego lekarza to nie wiem?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Jeśli chodzi o szczepionkę, to w tym szpitalu gdzie rodzę jest ponoć tak, że jak się chce, to tylko się im dopłaca i oni już ją mają na stanie.
Ojej, zdrówkaGrama w 2015 placilam 55,50 zł za dawkę.
Mi zamawiala przychodnia więc nie wiem jak jest ze szpitalem i recepta, nie pomogę.
Anetka sił Wam Życzę :*
Malutka szybko dojdzie do siebie zobaczysz , trzymam mocno kciuki &&&
Lola trzymaj się dzielnie :* , biedactwo się na cierpisz , mam nadzieje , że Ci ulza w końcu.
A u mnie już ostatnie dni , czuję się strasznie, brzuch mnie boli . Mam być do dnia przyjęcia na magnezie i nospie.
Do tego jutro M. na 12 godz do pracy , może przetrwały. Mały tak się ryje jakby chciał tunel wykopać
Do tego ledwo z biegunki wyszliśmy to mamy katar i druga noc w plecy
Dla mnie nie ma nic bardziej nieprzyjemnego niż ból na okres. Nieraz mi się zdarzało podczas okresu błagać by ktoś mnie dobił, a bóle porodowe bolą jak cholera, są chyba silniejsze niż okresowe, ale i tak łatwiejsze dla mnie do zniesienia (może dlatego, że nie miałam krzyżowych)Ja tam nie odczuwam skurczy jak boli okresowych, dla mnie to inny rodzaj bolu i o wiele mniej przyjemny
A tak poza tym, to ja dziś niewyspana, bo mój synek wstał o 5 i stwierdził, że czas na zabawę, bo on się wyspał. Potem kazał sobie dać jeść, bo głodny. Dopiero jak chłopaki wyszły do przedszkola to się zdrzemnęłam trochę. Ale i tak dzisiaj jakaś taka niedorobiona przez to jestem.