reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Bry weszlam sprawdzic czy nikt nie urodzil i cisza ;) ja czekam do 21 wtedy bedzie strzelec i moge rodzic haha ze skorpionem mam zle doswiadczenia [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja tak samo. Czekam tylko na nowy znak zodiaku i może Leosiek wyskakiwać! ;) chociaz grudzien tez jakos przyjemniejszy niz listopad....
zamawiam zatem dziecko na 1.12;)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Będzie dobrze. Musi być. Jesteś pod opieką lekarzy. Wiedzą co robią.

Ratunku, głodna jestem. Marzę o śniadaniu.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna, musisz wytrzymać bez jedzenia tyle godzin. Zjem coś za was;) Poczytaj lepiej coś, odciągniesz myśli - oby nie "dobre przepisy" itd ;) Jak siè czujesz? Są nerwy? Wiesz kto będzie robił cc? Ciekawa jestem..

Ksad trzymaj sie tam. Koniecznie pochwal sie zdjeciem maluchow jak dojdziesz do siebie .

Joshi zapomnialam napisac. Mala zrobila sie zolta w 4 dobie.

Wszyscy mowia ze zoltaczka się czesto zdarza itd itd i to normalne. Jasne mam nadzieje ze szybko minie ale ten pobyt w sZpitalu mnie dobija. Synek teskni za nami. Pyta cały czas gdzie jest mama i baby. Tęsknie za nim a jemu sie wszystko przestawialo biednemu :(

Tuiles jem kiedy moge. Co nie trafia sie czesto. Zreszta nawet nie mam za bardzo ochoty na to bo mi sie żołądek ze stresu zaciska :(

Czy wszystkie tarczycowe mamy musza zostac 5 dni w szpitalu? dzis u mnie w szkole tak polozna mowila. tzn. mozna sie zbuntowac i robic badanie dziecka w laboratorium ale mowila ze to ryzyko bo nie wiadomo czy sie uda umowic pediatre tak szybko...
nadal nie wiem czy szczepic w szpitalu czy nie?:( jak juz to tym kupionym endzerix? ktos wie ile kosztuje? podobno trzeba miec recepte przed pojsciem do szpitala bo inaczej nie da rady?
ogolnie planuje przesuwac szczepienia ile sie da ale czy znajde wspolpracujacego lekarza to nie wiem?:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Mi nikt nic nie mówił na ten temat... a sama się strasznie stresuję, żeby Mała nie miała od samego początku tarczycowych problemów. Moja teściowa przeżywa to chyba jeszcze bardziej, bo się zawsze naogląda jakichś programów w tv i później mówi, że Zosia będzie miała Hashimoto i odziedziczy po mnie wszystkie te dolegliwości :/ Oczywiście, zdaję sobie sprawę, że to jest dziedziczne i doskonale wiem jak się musiałam namęczyć w życiu zanim ktoś wpadł na pomysł zbadania mnie pod tym kątem, ale momentami czuję się taka... atakowana i winna.

Ksad bedzie dobrze glodu nie zazdroszcze ;)

Anetka trzymajcie sie tam w szitalu dzielnie malutka na pewno szybko dojdzie do siebie ale duzo juz je ;)

Lola dobrze, ze jestes w szpitalu ty to sie tez nacierpisz masakra ..

Wczoraj z mama gadalam pytam jak wygladaja skurcze a ona od razu spanikowana czy ja rodze haha mowie, ze nie tylko jestem ciekawa jak to odczuwalas a ona do mnie, ze jak na okres ale nie takie ciagle jak przy okresie tylko nasilalo sie i odpuszczalo i tak coraz mocniej a parte to tak jakbys miala jelitowke hahaha bardzo dosadnie okreslila teraz wiem czego sie spodziewac [emoji33]

thgfflw1k3inkyc3.png

Hej dziewczyny. A ja sie witam znowu ze szpitala. Mala ma zoltaczke jest pod lampami. Sił mi mi brak :(

Sprobuje Was nadrobic w miare mozliwosci bo dzis od 14 bylam w drodze od lekarza do ubezpieczalni a potem do szpitala.

Synkowi podoba sie siostra tylko ta jego milosc objawia sie tym ze znosi jej wszystkie zabawki do lozeczka a czasami nimi rzuca. A z drugiej strony glaszcze ja po glowce i daje buZiaczki albo puszcza melodyjke z zabawki.

Jestem wykonczona. Wczoraj była u nas polozna i juz myslalam że wszsytko dobrze bedzie a tu malutka dzis zrobila sie zolta i nie chciala sie obudzic :(

Zdrówka dla Malutkiej i siły dla całej rodzinki!

Biedna, musisz wytrzymać bez jedzenia tyle godzin. Zjem coś za was;) Poczytaj lepiej coś, odciągniesz myśli - oby nie "dobre przepisy" itd ;) Jak siè czujesz? Są nerwy? Wiesz kto będzie robił cc? Ciekawa jestem..
Nie wiem kto będzie robił cc.
Czuję się ok.
Właśnie wróciłam z Usg. I dzieci już mają już 5 ustawienie. I to takie co tylko cc może być.

Nie wiem kto będzie robił cc.
Czuję się ok.
Właśnie wróciłam z Usg. I dzieci już mają już 5 ustawienie. I to takie co tylko cc może być.

Mali akrobaci jak oni to robia ? Nie dosc ze ich dwojka ciasno to jeszcze potrafia fikolki robic ;)

Moja od 20tyg glowa w dol jest wszyscy twierdza, ze to nienormalne no a co mam im powiedziec, ze mala nienormalna po mamusi jest ? [emoji23] [emoji15]
Jeszcze sie boje czy nie wpadnie na pomysl zmiany pozycji w ostatnim momencie [emoji16]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
wysiadam :( obudzilam sie o 4-tej na siku z ogromna zgaga, maly skopal mnie niemilosiernie, jak Tomek pojechal to sie polozylam, ale zaczelo zbierac mi sie na wymioty no i zaliczylam rzyganko stulecia :( a ze nia bardzo mialam czym juz potem to o malo sie nie udusilam, boli glowa mocno i idzie na zęby...piekny dzien sie zapowiada
ze apap moge to wiem, tylko bylam ciekawa czy cos silniejszego tez jak juz mocno boli

Do góry