reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

wysiadam :( obudzilam sie o 4-tej na siku z ogromna zgaga, maly skopal mnie niemilosiernie, jak Tomek pojechal to sie polozylam, ale zaczelo zbierac mi sie na wymioty no i zaliczylam rzyganko stulecia :( a ze nia bardzo mialam czym juz potem to o malo sie nie udusilam, boli glowa mocno i idzie na zęby...piekny dzien sie zapowiada
ze apap moge to wiem, tylko bylam ciekawa czy cos silniejszego tez jak juz mocno boli
A cisnienie jak ?

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
no kuzwa eleganckie!!!! gdzie ja zawsze za niskie mam, nie wiem co sie ze mna dzieje :(
Możesz tak reagować na ciśnienie.
Sprawdzaj co jakiś czas czy nie rośnie.

Ja niestety apap ostatnio często. . Właśnie leżę z bólem [emoji381] [emoji21] [emoji21]

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Moze wez chlodniejsza kapiel ? Meliske sobie zaparz ... Ja mam bol glowy jak dzien wczesniej za malo pije wody ale apap bralam chyba tylko 2-3 razy w ciazy z reguly samo przechodzilo ...

thgfflw1k3inkyc3.png
leze poki co, wstawilam pierwsza ture recznikow i leze :( musze do zusu jechac, jak mi sily przyjada do jade i zakupie te leki...bo ryje po szafkach i nie moge juz znalezc glupiego apapu! tylko silne leki sa....

reklama
Do góry