reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Bo to nie mija. Migrena zwykle trwa ile ma trwac czyli ok 10-12h. Tylko gdy spisz.. to po prostu nie boli ale w moment gdy się obudzisz to wraca. :/

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
migreny mialam i dzis to nie migrena, po prostu wojuje cisnienie na dworze i moj organizm nie daje rady....

reklama
Dziewczyny , co na podły ból żołądka ? Jeszcze nic mnie tak w tej ciąży nie bolało.. a niedawno się obudziłam z bólem żołądka i kłuciem w boku. Nie wiem czy chce mi się wymiotować czy umrzeć , ale siedzę na podłodze w łazience i modlę się o spokój.

Dziewczyny , co na podły ból żołądka ? Jeszcze nic mnie tak w tej ciąży nie bolało.. a niedawno się obudziłam z bólem żołądka i kłuciem w boku. Nie wiem czy chce mi się wymiotować czy umrzeć , ale siedzę na podłodze w łazience i modlę się o spokój.
Mięta albo smecte jak masz

thgfflw1k3inkyc3.png

no u mnie bol zoladka z nocy skonczyl sie porannym rzyganiem :( ulzylo niesamowicie

Jestem w szpitalu, info na fejsie.
Dzisiaj cesarki nie ma, będą obserwować serduszko małego i jak w poniedziałek badanie dopplerowskie będzie nieprawidłowe to wysyłają mnie do kliniki w Poznaniu na ewentualny zabieg na serduszko....
Jeżeli wyniki będą w miarę ok to tutaj cesarka.
Wykluczają poród sn

Będą mi teraz dawać elektrolity dozylnie

Lola trzymaj się. ♡

Spałam półtorej godziny. Migrena staje się jeszcze gorsza. Nie mogę normalnie funkcjonować. Wzięłam apap ale co z tego :(
Nie mam dziś sił do życia :(

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Iberogast... Naprawdę pomaga. Mnie też dzisiaj boli...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry