migreny mialam i dzis to nie migrena, po prostu wojuje cisnienie na dworze i moj organizm nie daje rady....Bo to nie mija. Migrena zwykle trwa ile ma trwac czyli ok 10-12h. Tylko gdy spisz.. to po prostu nie boli ale w moment gdy się obudzisz to wraca. :/
♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
reklama
anio0
Fanka BB :)
Dziewczyny , co na podły ból żołądka ? Jeszcze nic mnie tak w tej ciąży nie bolało.. a niedawno się obudziłam z bólem żołądka i kłuciem w boku. Nie wiem czy chce mi się wymiotować czy umrzeć , ale siedzę na podłodze w łazience i modlę się o spokój.
creativo
Mięta albo smecte jak maszDziewczyny , co na podły ból żołądka ? Jeszcze nic mnie tak w tej ciąży nie bolało.. a niedawno się obudziłam z bólem żołądka i kłuciem w boku. Nie wiem czy chce mi się wymiotować czy umrzeć , ale siedzę na podłodze w łazience i modlę się o spokój.
no u mnie bol zoladka z nocy skonczyl sie porannym rzyganiem ulzylo niesamowicieDziewczyny , co na podły ból żołądka ? Jeszcze nic mnie tak w tej ciąży nie bolało.. a niedawno się obudziłam z bólem żołądka i kłuciem w boku. Nie wiem czy chce mi się wymiotować czy umrzeć , ale siedzę na podłodze w łazience i modlę się o spokój.
anio0
No właśnie nic takiego nie mam... zawsze różne dolegliwości były mi obce , a teraz doszło rzyganie :/ będę musiała mojego wysłać po herbatę miętową i będę tym działać na razie.Mięta albo smecte jak masz
Poryczalam sie...na fejsie moja kolezanka wstawila foto wczoraj urodzonej corci zdalam sobie sprawe, ze za miesiac ja bede miec takie rozowe zawiniatko a moj synek kopie mnie niemilosiernie chyba chcac powiedziec MAMO NIE PLACZ
Lola Lolitta
Jestem w szpitalu, info na fejsie.
Dzisiaj cesarki nie ma, będą obserwować serduszko małego i jak w poniedziałek badanie dopplerowskie będzie nieprawidłowe to wysyłają mnie do kliniki w Poznaniu na ewentualny zabieg na serduszko....
Jeżeli wyniki będą w miarę ok to tutaj cesarka.
Wykluczają poród sn
Będą mi teraz dawać elektrolity dozylnie
Dzisiaj cesarki nie ma, będą obserwować serduszko małego i jak w poniedziałek badanie dopplerowskie będzie nieprawidłowe to wysyłają mnie do kliniki w Poznaniu na ewentualny zabieg na serduszko....
Jeżeli wyniki będą w miarę ok to tutaj cesarka.
Wykluczają poród sn
Będą mi teraz dawać elektrolity dozylnie
elifit
Moderatorka
Lola trzymaj się. ♡
Spałam półtorej godziny. Migrena staje się jeszcze gorsza. Nie mogę normalnie funkcjonować. Wzięłam apap ale co z tego
Nie mam dziś sił do życia
Spałam półtorej godziny. Migrena staje się jeszcze gorsza. Nie mogę normalnie funkcjonować. Wzięłam apap ale co z tego
Nie mam dziś sił do życia
reklama
Czarownica3006
Iberogast... Naprawdę pomaga. Mnie też dzisiaj boli...Dziewczyny , co na podły ból żołądka ? Jeszcze nic mnie tak w tej ciąży nie bolało.. a niedawno się obudziłam z bólem żołądka i kłuciem w boku. Nie wiem czy chce mi się wymiotować czy umrzeć , ale siedzę na podłodze w łazience i modlę się o spokój.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom