reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

K8sad trzymam za was kciuki, życzę lekkiego porodu. Ale ci zazdroszczę, już dziś poznasz dwa swoje skarby. Czekamy na wiesci. :)

Lux ja gbs robilam pod koniec 36 tyg. U mnie najgorsze jest to ze lekarz nie dal mi już żadnego skierowania na badanie krwi ani moczu a Polozna mowila zeby mieć ze sobą wyniki krwi najpóźniej z 4 tyg przed porodem a ja krew miałam robiona w 32 tyg moze. No zakręcony ten mój gin jak baranie rogi. Muszę iść sama sobie zrobić te badania

reklama
Lux a dlaczego skoro masz rodzic sn to maja sie trzymac terminu ? Jak Natanek bedzie chcial to wyjdzie...

thgfflw1k3inkyc3.png
Tak ale Mysle ze beda sie trzymac terminu z om nie z usg kiedy maly dlugo nie bedzie wylazil np. Nie beda patrzec na termin usg a beda od liczac od terminu om ile jest np ciaza przenoszona.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mialam niezbyt przyjemny sen jak kloce sie z moim i obudzil mnie taki bolesny przepowiadacz, ze auuu... Jeszcze takich nie mialam. Na szczescie to jednorazowa akcja :(

A mi sie snilo ze bylam na grzybach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czujecie baba w ciazy. Zaraz poród. Dziecko w drodze a mi sie sni ze ja grzyby se zbieram I to kuzwa ile [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A mi sie snilo ze bylam na grzybach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czujecie baba w ciazy. Zaraz poród. Dziecko w drodze a mi sie sni ze ja grzyby se zbieram I to kuzwa ile [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A co, pozbieralas grxybki, odstresowalas sie przed porodem. Dobrze, dobrze. [emoji23][emoji23] Mi poza tym snil sie ex. Juz ktorys raz. Czy oni mi nie odpuszcza w tej ciazy? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

K8sad trzymam za was kciuki, życzę lekkiego porodu. Ale ci zazdroszczę, już dziś poznasz dwa swoje skarby. Czekamy na wiesci. :)

Lux ja gbs robilam pod koniec 36 tyg. U mnie najgorsze jest to ze lekarz nie dal mi już żadnego skierowania na badanie krwi ani moczu a Polozna mowila zeby mieć ze sobą wyniki krwi najpóźniej z 4 tyg przed porodem a ja krew miałam robiona w 32 tyg moze. No zakręcony ten mój gin jak baranie rogi. Muszę iść sama sobie zrobić te badania

moja mowila, ze o krwi mi przypomni na jednym z usg w grudniu, bo teraz bede miec czeste wizyty....

aha i jeszcze jedno....
mam zrobic posiew moczu i ile dzwonienia i zalatwania, mam sie zjawic z moczem w poniedzialek lub wtorek u nich, bo wtedy zawoza do innego lab w innym miescie (do tego czasu mam brac leki zapisane przez ginke) i wtedy oni zrobia i modle sie by w koncu pokazalo co sie dzieje z tym moim moczem, bo jest jakas bakteria uparta....

A co, pozbieralas grxybki, odstresowalas sie przed porodem. Dobrze, dobrze. [emoji23][emoji23] Mi poza tym snil sie ex. Juz ktorys raz. Czy oni mi nie odpuszcza w tej ciazy? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mi sie snilo ze spotkalam dziewczyny z forum staraczkowego obie maja dzieci i powiedzialy mi ze zamierzaja zostawic swoich facetow i zamieszkac razem i ze sama zobacze jak dziecko sie urodzi jacy faceci sa pozniej bezuzyteczni [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] namawialy mnie do pojscia w ich strone [emoji15]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
A ja mam dzisiaj zly dzien i podly humor :( im blizej piatku tym bardziej mi przykro, ze nigdzie nie mozemy sobie pojsc ... Jest mi zle :( i czuje sie niedopieszczona i w ogole nie potrzebna o ! Bede wyc do ksiezyca buuuu

thgfflw1k3inkyc3.png
a ja czuje sie jak inkubator, bo moj jak podchodzi to caluje wpierw brzuch a potem mnie ehhh

Do góry