Grun
Fanka BB :)
Go Go power woman!!!
P.s
Dzisiaj dzień wcześniaków ale raczej to będzie Twój Dzień Zwyciestwa!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Go Go power woman!!!
Leć bo ciężko mi się Ciebie słucha jak cierpisz.....Dzwonilam do swojego gin.
Mam koniecznie dzisiaj przyjechać z wynikami bo najprawdopodobniej mam zagięty przewód moczowy, stąd ta krew i bóle (dodatkowo nie siusiałam w nocy, dopiero rano a to niezbyt dobry znak)
I wtedy zobaczymy co z tym robić.
Trzymajcie chociaż ociupinke kciuki by wszystko było ok..........
Prosze
Kochana koniecznie! Musisz dostać antybiotyk wcześniej, żeby maluszek przechodząc przez kanał nie przejął paciorkowca. Konsultowałam to z lekarzem i położną, też mam dodatni gbs, a wiadomo, że ja trzęsidupa i muszę wszystko wiedzieć dokładnie. To dla dziecka b. ważne.Nie nie ja rodze sn podobno haha
Tez slyszalam ze mam pedzic do szpitala od odejscia wod .... I tak tez pewnie zrobie
Trzymam kochana kciukasy za Was bardzo mocnooooDzień dobry mamy,
Jak samopoczucie?
Moja głowa nie zdaje sobie sprawy z tego, że dziś rodzimy.
Młodszy syn przeżywa, że mnie nie będzie. Wczoraj pilnował mnie po szkole. Chodził krok w krok. Boi się.
Trzymajcie kciuki.
Idę pod prysznic i się szykować.
Będę miała chwilę to napiszę co i jak.
Pa
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
powodzenia Kochana czekamy na wiesci
Boziu cos nie moze sie u Cb uspokoic trzymaj sie Kochana!!!!Dzwonilam do swojego gin.
Mam koniecznie dzisiaj przyjechać z wynikami bo najprawdopodobniej mam zagięty przewód moczowy, stąd ta krew i bóle (dodatkowo nie siusiałam w nocy, dopiero rano a to niezbyt dobry znak)
I wtedy zobaczymy co z tym robić.
Trzymajcie chociaż ociupinke kciuki by wszystko było ok..........
Prosze