reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzwonilam do swojego gin.
Mam koniecznie dzisiaj przyjechać z wynikami bo najprawdopodobniej mam zagięty przewód moczowy, stąd ta krew i bóle (dodatkowo nie siusiałam w nocy, dopiero rano a to niezbyt dobry znak)

I wtedy zobaczymy co z tym robić.
Trzymajcie chociaż ociupinke kciuki by wszystko było ok.......... :(
Prosze
Leć bo ciężko mi się Ciebie słucha jak cierpisz.....
Ja na początku ciazy miałam jedynie wstrzymanie moczu i wylądowała w szpitalu a ciężko było. a jakby to teraz się pojawiło to tragedia. ...nie ma porownania!
Ulzyj sobie! nie warto cierpieć aż tak

Nie nie ja rodze sn podobno haha
Tez slyszalam ze mam pedzic do szpitala od odejscia wod .... I tak tez pewnie zrobie

thgfflw1k3inkyc3.png
Kochana koniecznie! Musisz dostać antybiotyk wcześniej, żeby maluszek przechodząc przez kanał nie przejął paciorkowca. Konsultowałam to z lekarzem i położną, też mam dodatni gbs, a wiadomo, że ja trzęsidupa i muszę wszystko wiedzieć dokładnie. To dla dziecka b. ważne.

Dzień dobry mamy,
Jak samopoczucie?
Moja głowa nie zdaje sobie sprawy z tego, że dziś rodzimy.
Młodszy syn przeżywa, że mnie nie będzie. Wczoraj pilnował mnie po szkole. Chodził krok w krok. Boi się.
Trzymajcie kciuki.
Idę pod prysznic i się szykować.
Będę miała chwilę to napiszę co i jak.
Pa

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kochana kciukasy za Was bardzo mocnoooo

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwonilam do swojego gin.
Mam koniecznie dzisiaj przyjechać z wynikami bo najprawdopodobniej mam zagięty przewód moczowy, stąd ta krew i bóle (dodatkowo nie siusiałam w nocy, dopiero rano a to niezbyt dobry znak)

I wtedy zobaczymy co z tym robić.
Trzymajcie chociaż ociupinke kciuki by wszystko było ok.......... :(
Prosze
Boziu :( cos nie moze sie u Cb uspokoic :( trzymaj sie Kochana!!!!

powiedzcie mi, w ktorym tygodniu trzeba zrobic Gbs? mi ginka o tym wymazie mowila trzy tygodnie temu a teraz nic, cisza i nie wiem, kiedy bedzie kazala mi to zrobic...a wiem, ze idac do porodu musze to miec zrobione

aha i nie rozumiem baby, poniewaz trzy tygodnie temu na przedostatniej wizycie mowila, ze koniecznie szpital bedzie i musi sie trzymac terminu z usg a wczoraj jak jej powiedzialam, ze mam zgode na sn to szpital moze sie trzymac i terminu z om i zglupialam juz...

reklama
Załamka, nadal mam kata chyba większy niż wczoraj i do tego kicham:( Ciekawe jak wygląda CC w takiej sytuacji... No i kichanie po CC to może być koszmar. Oby dziecko dało mi kilka dni na wykurowanie:(

Do góry