reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

K8sad trzymam za was kciuki, życzę lekkiego porodu. Ale ci zazdroszczę, już dziś poznasz dwa swoje skarby. Czekamy na wiesci. :)

Lux ja gbs robilam pod koniec 36 tyg. U mnie najgorsze jest to ze lekarz nie dal mi już żadnego skierowania na badanie krwi ani moczu a Polozna mowila zeby mieć ze sobą wyniki krwi najpóźniej z 4 tyg przed porodem a ja krew miałam robiona w 32 tyg moze. No zakręcony ten mój gin jak baranie rogi. Muszę iść sama sobie zrobić te badania

reklama
Lux a dlaczego skoro masz rodzic sn to maja sie trzymac terminu ? Jak Natanek bedzie chcial to wyjdzie...

thgfflw1k3inkyc3.png
Tak ale Mysle ze beda sie trzymac terminu z om nie z usg kiedy maly dlugo nie bedzie wylazil np. Nie beda patrzec na termin usg a beda od liczac od terminu om ile jest np ciaza przenoszona.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mialam niezbyt przyjemny sen jak kloce sie z moim i obudzil mnie taki bolesny przepowiadacz, ze auuu... Jeszcze takich nie mialam. Na szczescie to jednorazowa akcja :(

A mi sie snilo ze bylam na grzybach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czujecie baba w ciazy. Zaraz poród. Dziecko w drodze a mi sie sni ze ja grzyby se zbieram I to kuzwa ile [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A mi sie snilo ze bylam na grzybach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czujecie baba w ciazy. Zaraz poród. Dziecko w drodze a mi sie sni ze ja grzyby se zbieram I to kuzwa ile [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A co, pozbieralas grxybki, odstresowalas sie przed porodem. Dobrze, dobrze. [emoji23][emoji23] Mi poza tym snil sie ex. Juz ktorys raz. Czy oni mi nie odpuszcza w tej ciazy? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

K8sad trzymam za was kciuki, życzę lekkiego porodu. Ale ci zazdroszczę, już dziś poznasz dwa swoje skarby. Czekamy na wiesci. :)

Lux ja gbs robilam pod koniec 36 tyg. U mnie najgorsze jest to ze lekarz nie dal mi już żadnego skierowania na badanie krwi ani moczu a Polozna mowila zeby mieć ze sobą wyniki krwi najpóźniej z 4 tyg przed porodem a ja krew miałam robiona w 32 tyg moze. No zakręcony ten mój gin jak baranie rogi. Muszę iść sama sobie zrobić te badania

moja mowila, ze o krwi mi przypomni na jednym z usg w grudniu, bo teraz bede miec czeste wizyty....

aha i jeszcze jedno....
mam zrobic posiew moczu i ile dzwonienia i zalatwania, mam sie zjawic z moczem w poniedzialek lub wtorek u nich, bo wtedy zawoza do innego lab w innym miescie (do tego czasu mam brac leki zapisane przez ginke) i wtedy oni zrobia i modle sie by w koncu pokazalo co sie dzieje z tym moim moczem, bo jest jakas bakteria uparta....

A co, pozbieralas grxybki, odstresowalas sie przed porodem. Dobrze, dobrze. [emoji23][emoji23] Mi poza tym snil sie ex. Juz ktorys raz. Czy oni mi nie odpuszcza w tej ciazy? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mi sie snilo ze spotkalam dziewczyny z forum staraczkowego obie maja dzieci i powiedzialy mi ze zamierzaja zostawic swoich facetow i zamieszkac razem i ze sama zobacze jak dziecko sie urodzi jacy faceci sa pozniej bezuzyteczni [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] namawialy mnie do pojscia w ich strone [emoji15]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
A ja mam dzisiaj zly dzien i podly humor :( im blizej piatku tym bardziej mi przykro, ze nigdzie nie mozemy sobie pojsc ... Jest mi zle :( i czuje sie niedopieszczona i w ogole nie potrzebna o ! Bede wyc do ksiezyca buuuu

thgfflw1k3inkyc3.png
a ja czuje sie jak inkubator, bo moj jak podchodzi to caluje wpierw brzuch a potem mnie ehhh

Do góry