ja tez chora, w nocy musialam sie ratowac kroplami do nosa, ale zwyklymi, bo ciazowych w domu brak, od rana juz kicham ehhhZałamka, nadal mam kata chyba większy niż wczoraj i do tego kicham Ciekawe jak wygląda CC w takiej sytuacji... No i kichanie po CC to może być koszmar. Oby dziecko dało mi kilka dni na wykurowanie
reklama
Kichanie po cc to masakra!Załamka, nadal mam kata chyba większy niż wczoraj i do tego kicham Ciekawe jak wygląda CC w takiej sytuacji... No i kichanie po CC to może być koszmar. Oby dziecko dało mi kilka dni na wykurowanie
Tak samo jak smiech !
Kaszel!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Lux jezeli Sn to szpital bedzie sie trzymal na pewno terminu om.powiedzcie mi, w ktorym tygodniu trzeba zrobic Gbs? mi ginka o tym wymazie mowila trzy tygodnie temu a teraz nic, cisza i nie wiem, kiedy bedzie kazala mi to zrobic...a wiem, ze idac do porodu musze to miec zrobione
aha i nie rozumiem baby, poniewaz trzy tygodnie temu na przedostatniej wizycie mowila, ze koniecznie szpital bedzie i musi sie trzymac terminu z usg a wczoraj jak jej powiedzialam, ze mam zgode na sn to szpital moze sie trzymac i terminu z om i zglupialam juz...
Tak mi sie wydaje na zdrowy rozsadek.
no mi tez sie tak zdaje ehhLux jezeli Sn to szpital bedzie sie trzymal na pewno terminu om.
Tak mi sie wydaje na zdrowy rozsadek.
majka23x
Fanka BB :)
Jak to z Lilka? Chyba nie z ta?Dzień dobry
Wstałam z bólem głowy znów. Màż wziął dzieci do pkola. Położę się.
Ksad będę dzisiaj z wami myślami. Życzę plum plum i już [emoji64] [emoji64]
Anetka tłustego mlenia rzekę ci śle[emoji64][emoji480]
Dziś po 15 się zobaczę z Lilką [emoji175]
♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Auuu... Lec do lekarza, powodzenia!Dzwonilam do swojego gin.
Mam koniecznie dzisiaj przyjechać z wynikami bo najprawdopodobniej mam zagięty przewód moczowy, stąd ta krew i bóle (dodatkowo nie siusiałam w nocy, dopiero rano a to niezbyt dobry znak)
I wtedy zobaczymy co z tym robić.
Trzymajcie chociaż ociupinke kciuki by wszystko było ok..........
Prosze
Ja gbs bede miec na wizycie 1 grudnia pobierany, a co terminu w szpitalu to juz sama zglupialam, wiec nic Ci nie powiem.... Chyba w kazdym jest inaczej, bo moj gin najpierw sie przyparl do om i nie chcial slyszec o usg, a ostatnio mowil tylko o usg...powiedzcie mi, w ktorym tygodniu trzeba zrobic Gbs? mi ginka o tym wymazie mowila trzy tygodnie temu a teraz nic, cisza i nie wiem, kiedy bedzie kazala mi to zrobic...a wiem, ze idac do porodu musze to miec zrobione
aha i nie rozumiem baby, poniewaz trzy tygodnie temu na przedostatniej wizycie mowila, ze koniecznie szpital bedzie i musi sie trzymac terminu z usg a wczoraj jak jej powiedzialam, ze mam zgode na sn to szpital moze sie trzymac i terminu z om i zglupialam juz...
Mialam niezbyt przyjemny sen jak kloce sie z moim i obudzil mnie taki bolesny przepowiadacz, ze auuu... Jeszcze takich nie mialam. Na szczescie to jednorazowa akcja
tak i ja jej mowie, ale jak maly wydzie sam no to po ptokach i rozchodzi mi sie o to, ze ona gada co innego na kazdej wizycieLux a dlaczego skoro masz rodzic sn to maja sie trzymac terminu ? Jak Natanek bedzie chcial to wyjdzie...
majka23x
Fanka BB :)
Np w przypadku wywolywania, gdy bylo by po terminie. Na kazda ewentualnosc trzeba sie przygotowacLux a dlaczego skoro masz rodzic sn to maja sie trzymac terminu ? Jak Natanek bedzie chcial to wyjdzie...
reklama