reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Załamka, nadal mam kata chyba większy niż wczoraj i do tego kicham:( Ciekawe jak wygląda CC w takiej sytuacji... No i kichanie po CC to może być koszmar. Oby dziecko dało mi kilka dni na wykurowanie:(
ja tez chora, w nocy musialam sie ratowac kroplami do nosa, ale zwyklymi, bo ciazowych w domu brak, od rana juz kicham ehhh

reklama
powiedzcie mi, w ktorym tygodniu trzeba zrobic Gbs? mi ginka o tym wymazie mowila trzy tygodnie temu a teraz nic, cisza i nie wiem, kiedy bedzie kazala mi to zrobic...a wiem, ze idac do porodu musze to miec zrobione

aha i nie rozumiem baby, poniewaz trzy tygodnie temu na przedostatniej wizycie mowila, ze koniecznie szpital bedzie i musi sie trzymac terminu z usg a wczoraj jak jej powiedzialam, ze mam zgode na sn to szpital moze sie trzymac i terminu z om i zglupialam juz...
Lux jezeli Sn to szpital bedzie sie trzymal na pewno terminu om.
Tak mi sie wydaje na zdrowy rozsadek.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Lux a dlaczego skoro masz rodzic sn to maja sie trzymac terminu ? Jak Natanek bedzie chcial to wyjdzie...

thgfflw1k3inkyc3.png

Dzień dobry

Wstałam z bólem głowy znów. Màż wziął dzieci do pkola. Położę się.

Ksad będę dzisiaj z wami myślami. Życzę plum plum i już :)[emoji64] [emoji64]

Anetka tłustego mlenia rzekę ci śle[emoji64][emoji480]

Dziś po 15 się zobaczę z Lilką [emoji175]

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Jak to z Lilka? Chyba nie z ta? :)
Dzwonilam do swojego gin.
Mam koniecznie dzisiaj przyjechać z wynikami bo najprawdopodobniej mam zagięty przewód moczowy, stąd ta krew i bóle (dodatkowo nie siusiałam w nocy, dopiero rano a to niezbyt dobry znak)

I wtedy zobaczymy co z tym robić.
Trzymajcie chociaż ociupinke kciuki by wszystko było ok.......... :(
Prosze
Auuu... Lec do lekarza, powodzenia!
powiedzcie mi, w ktorym tygodniu trzeba zrobic Gbs? mi ginka o tym wymazie mowila trzy tygodnie temu a teraz nic, cisza i nie wiem, kiedy bedzie kazala mi to zrobic...a wiem, ze idac do porodu musze to miec zrobione

aha i nie rozumiem baby, poniewaz trzy tygodnie temu na przedostatniej wizycie mowila, ze koniecznie szpital bedzie i musi sie trzymac terminu z usg a wczoraj jak jej powiedzialam, ze mam zgode na sn to szpital moze sie trzymac i terminu z om i zglupialam juz...
Ja gbs bede miec na wizycie 1 grudnia pobierany, a co terminu w szpitalu to juz sama zglupialam, wiec nic Ci nie powiem.... Chyba w kazdym jest inaczej, bo moj gin najpierw sie przyparl do om i nie chcial slyszec o usg, a ostatnio mowil tylko o usg...

Mialam niezbyt przyjemny sen jak kloce sie z moim i obudzil mnie taki bolesny przepowiadacz, ze auuu... Jeszcze takich nie mialam. Na szczescie to jednorazowa akcja :(

reklama
A ja mam dzisiaj zly dzien i podly humor :( im blizej piatku tym bardziej mi przykro, ze nigdzie nie mozemy sobie pojsc ... Jest mi zle :( i czuje sie niedopieszczona i w ogole nie potrzebna o ! Bede wyc do ksiezyca buuuu

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry