reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Załamka, nadal mam kata chyba większy niż wczoraj i do tego kicham:( Ciekawe jak wygląda CC w takiej sytuacji... No i kichanie po CC to może być koszmar. Oby dziecko dało mi kilka dni na wykurowanie:(
Oj powiem Ci że katar i kaszel po CC to coś okropnego, bardzo boli, ale przez pierwsze dni. Jedz czosnek i pij napar z imbiru.
Całuje, trzymaj się dzielnie!!!!

reklama
O ile te terminy są podobne (do 7dni) to ok. Ale zawsze lepiej patrzeć na późniejszy termin co by przedwcześnie nie indukować.

Majka na usg się zobaczę z Lil :)

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
No wlasnie myslalam przez chwile, ze przegapilam Twoje cc, ale potem mi sie przypomnialo, ze przeciez Ty chcesz rodzic sn i mowie kurde jak ona to zaplanowala [emoji23][emoji23][emoji23]

A ja mam dzisiaj zly dzien i podly humor :( im blizej piatku tym bardziej mi przykro, ze nigdzie nie mozemy sobie pojsc ... Jest mi zle :( i czuje sie niedopieszczona i w ogole nie potrzebna o ! Bede wyc do ksiezyca buuuu

thgfflw1k3inkyc3.png
Ojojojojojojojjjj :* :* :*
Dam ci dobrą radę:

"Gdy Ci smutno, gdy Ci źle, weź nuttellę nażryj się!!"

Uwież mi działa!!!

moja mowila, ze o krwi mi przypomni na jednym z usg w grudniu, bo teraz bede miec czeste wizyty....

aha i jeszcze jedno....
mam zrobic posiew moczu i ile dzwonienia i zalatwania, mam sie zjawic z moczem w poniedzialek lub wtorek u nich, bo wtedy zawoza do innego lab w innym miescie (do tego czasu mam brac leki zapisane przez ginke) i wtedy oni zrobia i modle sie by w koncu pokazalo co sie dzieje z tym moim moczem, bo jest jakas bakteria uparta....
Ale ty tych infekcji i bakterii masz kurde.....

Ksad trzymam kciuki.
Kolezanka tez nie moze i to mnie przybilo jeszcze bardziej buuuu nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi [emoji22]

thgfflw1k3inkyc3.png
To wyjemy razem. Usłyszałam od mojego słowa co sie do końca życia pamięta.
Teraz czeka mnie maraton 6 km, może trafi sie kaki autobus bo jak nie to zostają nogi.

W nocy koszmar moje jelita oszalały.

Ksad trzymam kciuki.
To wyjemy razem. Usłyszałam od mojego słowa co sie do końca życia pamięta.
Teraz czeka mnie maraton 6 km, może trafi sie kaki autobus bo jak nie to zostają nogi.

W nocy koszmar moje jelita oszalały.
To piątkę przybijam z jelitami, mi nawet nospa nie pomaga.

6 km chcesz iść? Oszalała. W taki sposób na chodniku urodzisz. Z twoją przegrodą nie możesz takich maratonów robić.
A taxi ? Jeżeli autobus odpada?

Ale spisujesz to gdzieś ?
Bo nie wiem czy forum przetrwa te kilkanaście/kilkadziesiąt lat. ...

:)

Brawo!

No właśnie @Lola Lolitta prowadzisz jakiegoś bloga? Bo szkoda żeby takie teksty przepadły w czeluściach internetu przeczytane tylko przez kilka dziewczyn, kiedy mogłyby być czytane przez tysiące:)

Joshi - bo tylko w Polsce wymyslili jakas diete

Żeby chociaż się dogadali co to za dieta;)
A generalnie ta "dieta matki karmiącej" to jest nie wiadomo co, ale na bank wszystko co owa matka karmiaca zje jest zakazane. Np. u mnie neonatolog na obchodzie opierdzielała widząc surowe jabłko przy łóżku pacjentki.

Dzwonilam do swojego gin.
Mam koniecznie dzisiaj przyjechać z wynikami bo najprawdopodobniej mam zagięty przewód moczowy, stąd ta krew i bóle (dodatkowo nie siusiałam w nocy, dopiero rano a to niezbyt dobry znak)

I wtedy zobaczymy co z tym robić.
Trzymajcie chociaż ociupinke kciuki by wszystko było ok.......... :(
Prosze

Trzymam kciuki, musisz strasznie cierpieć:(

reklama
Do góry