reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Antiope może już do porodu nie rób sobie więcej pedicure bo nam się wykrwawisz. Kto by pomyslam że pedicure może być tak niebezpieczny :)

Kleo ależ niespodziewanie... życzę ci lekkiego porodu, daj znać jak już będziesz po.

Dzisiaj zaczęłam tworzyć karuzelke z filcu. Chce zrobic takie biało czarno czerwone chmurki gwiazdeczki i kropelki Ale tak się zastanawiam jak to przymocowac. Pionowo zeby karuzela ładnie wygladala to z kolei Franio niezbyt dużo będzie widział od dolu. A poziomo to trochę brzydko i głupio będzie wygladalo. Sama nie wiem. Może macie jakieś pomysły?
A na jakiej wysokości chcesz to zawiesić?

Kleo kciuki za szybką akcje:)

Wlasnie mialam wam pisac zebyscie sie rozpakowywaly to będziemy gadac na tematy kupkowo cycowe itd.

Ja tylko na chwilke Was poczytac. Jesten padnieta mala śpi po 15 min potem cyca 40 i tak prawie caly dzien.:D wiec wiecie nie mam sily

Kleo trzymaj sie, jak już tyle wód wypłynęło to napewno urodzisz sama lub z ich pomocą.

Mój zwariował, każe mi leżeć do terminu. Ja już sił na to nie mam. Przedtem trochę porobilam w kuchni, a jutro tez sie biorę za robotę, tak po troszku.
Jeszcze to ucho boli. Teraz wiem czemu mnie pytały czy sie dobrze czuje, czy nie boli przy sikaniu. Pewnie mocz odbiegał od normy.

Antiope może już do porodu nie rób sobie więcej pedicure bo nam się wykrwawisz. Kto by pomyslam że pedicure może być tak niebezpieczny :)
Obiecuję, że już nie będę. Ja ten pedicure z myślą o porodzie robiłam właśnie, żeby podczas akcji nie myśleć o tym, że straszę stopami :-p

Domyslam sie, ale tak smiesznie to opisalas, ze mi bylo bardzo [emoji23][emoji23][emoji23] biedna. Nie boli noga?
Nie no, nie boli, to nie jest jakaś głęboka rana, bo takiej na szczęście nie da się zrobić tym hebelkiem do pedicure. Jak już krwawienie zatamowane, to już pikuś :happy:

reklama
Do góry