reklama
elifit
Moderatorka
Tylko potrzeba danychChbya pora zrobić listę urodzonych dzieciaczków
Zdrowiej
elifit
Moderatorka
A na jakiej wysokości chcesz to zawiesić?Antiope może już do porodu nie rób sobie więcej pedicure bo nam się wykrwawisz. Kto by pomyslam że pedicure może być tak niebezpieczny
Kleo ależ niespodziewanie... życzę ci lekkiego porodu, daj znać jak już będziesz po.
Dzisiaj zaczęłam tworzyć karuzelke z filcu. Chce zrobic takie biało czarno czerwone chmurki gwiazdeczki i kropelki Ale tak się zastanawiam jak to przymocowac. Pionowo zeby karuzela ładnie wygladala to z kolei Franio niezbyt dużo będzie widział od dolu. A poziomo to trochę brzydko i głupio będzie wygladalo. Sama nie wiem. Może macie jakieś pomysły?
aneta_ck
Fanka BB :)
elifit
Moderatorka
Aneta jak moja Zu. Za chwilę powtórka będzie hehe.. przetrwasz minie .. powtarzaj jak mantrę
Jadwiga orłowska
Kleo trzymaj sie, jak już tyle wód wypłynęło to napewno urodzisz sama lub z ich pomocą.
Mój zwariował, każe mi leżeć do terminu. Ja już sił na to nie mam. Przedtem trochę porobilam w kuchni, a jutro tez sie biorę za robotę, tak po troszku.
Jeszcze to ucho boli. Teraz wiem czemu mnie pytały czy sie dobrze czuje, czy nie boli przy sikaniu. Pewnie mocz odbiegał od normy.
Mój zwariował, każe mi leżeć do terminu. Ja już sił na to nie mam. Przedtem trochę porobilam w kuchni, a jutro tez sie biorę za robotę, tak po troszku.
Jeszcze to ucho boli. Teraz wiem czemu mnie pytały czy sie dobrze czuje, czy nie boli przy sikaniu. Pewnie mocz odbiegał od normy.
majka23x
Domyslam sie, ale tak smiesznie to opisalas, ze mi bylo bardzo [emoji23][emoji23][emoji23] biedna. Nie boli noga?Wiesz, mnie nie było wtedy do śmiechu
@Luxuorius zabiję cię!!! Aaaa ja chcę białą czekoladę!! Cukrzyca by się cieszyła. Zakaz mam.
Antiope
Obiecuję, że już nie będę. Ja ten pedicure z myślą o porodzie robiłam właśnie, żeby podczas akcji nie myśleć o tym, że straszę stopamiAntiope może już do porodu nie rób sobie więcej pedicure bo nam się wykrwawisz. Kto by pomyslam że pedicure może być tak niebezpieczny
Nie no, nie boli, to nie jest jakaś głęboka rana, bo takiej na szczęście nie da się zrobić tym hebelkiem do pedicure. Jak już krwawienie zatamowane, to już pikuśDomyslam sie, ale tak smiesznie to opisalas, ze mi bylo bardzo [emoji23][emoji23][emoji23] biedna. Nie boli noga?
reklama