reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Obiecuję, że już nie będę. Ja ten pedicure z myślą o porodzie robiłam właśnie, żeby podczas akcji nie myśleć o tym, że straszę stopami :-p

Nie no, nie boli, to nie jest jakaś głęboka rana, bo takiej na szczęście nie da się zrobić tym hebelkiem do pedicure. Jak już krwawienie zatamowane, to już pikuś :happy:
No to najwazniejsze, uwazaj na siebie. Swoja droga dobrze, ze powiedzialas o tym porodzie i stopach, musze sie niedlugo wziac za swoje, no ale tylko pazury skroce i mazne jakims lakierem, no i wypadaloby tarka piety zetrzec haha :)

reklama
No to najwazniejsze, uwazaj na siebie. Swoja droga dobrze, ze powiedzialas o tym porodzie i stopach, musze sie niedlugo wziac za swoje, no ale tylko pazury skroce i mazne jakims lakierem, no i wypadaloby tarka piety zetrzec haha :)
U mnie na str szpitala napisali, że do porodu mają być zmyte paznokcie u rąk i u stóp. Zorientuj się jak wygląda sprawa w Twoim szpitalu. [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

o 16.30 odeszły mi wody i czeeekam aż się coś zacznie na porodówce. Musiałam przyjechać przez ten gbs+, mam nadzieję że dziś Apolonia się pojawi, ale skurcze słabe....

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Pierwsza będziesz na pudle :) trzymaj się. Szybkiego rozwiązania :)
U mnie na str szpitala napisali, że do porodu mają być zmyte paznokcie u rąk i u stóp. Zorientuj się jak wygląda sprawa w Twoim szpitalu. [emoji6]

To samo chciałam napisać :)
Też myślałam aby pomalować a tu czytam- nie wolno bo paznokcie dużo mówią o zdrowiu kobiety :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Eli ja chcę po prostu wymienic zawieszki na karuzeli. Więc karuzela jak to karuzela chyba jest przymocowana przeważnie na tej samej wysokosci. A ty jak robisz ze swoimi zawieszkami?

Jak bylam w szpitalu, to laski ktore juz rodzily mowily, ze mozna miec pomalowane zarowno u nog, jak i u rak jesli chodzi o sn, ale ze nigdy jednak nie wiadomo, czy nie bedzie potrzeby nagle by zrobic cc, to lepiej u rak nie malowac, natomiast u stop moga byc pomalowane nawet do cc. Wiec nie bede personelu straszyc, chociaz kto wie, czy zdaze czy nie zdaze pomalowac, nie wiem kiedy mala zamierza sie wydostac z mojego brzucha :)

To moje wizję porodowe się nie sprawdziły...
Zaskakujące mnie dziewczyny ;)

@klarolina oj nie będę następna :)
Chociaż już mi strasznie niedobrze....
Ja przez swoje bóle wywołuje porody u innych, już drugi raz się sprawdziło...
Jakaś wiedźma że mnie :p

Idę spać i czekam na wieści od kleo jak z jej porodem :)

A k8sad podziwiam Cię że z bliźniakami jeszcze w trójpaku siedzisz :) z jednej strony to dobrze, obys miała sn.
No za chwilę Twoje przyjęcie na oddział i zobaczymy jak to będzie z porodem. Kciuki zaciśnięte :)

To moje wizję porodowe się nie sprawdziły...
Zaskakujące mnie dziewczyny ;)

@klarolina oj nie będę następna :)
Chociaż już mi strasznie niedobrze....
Ja przez swoje bóle wywołuje porody u innych, już drugi raz się sprawdziło...
Jakaś wiedźma że mnie [emoji14]

Idę spać i czekam na wieści od kleo jak z jej porodem :)

A k8sad podziwiam Cię że z bliźniakami jeszcze w trójpaku siedzisz :) z jednej strony to dobrze, obys miała sn.
No za chwilę Twoje przyjęcie na oddział i zobaczymy jak to będzie z porodem. Kciuki zaciśnięte :)
Lola haha oby tak nie bylo tylko, ze caly grudzien bedziesz miala skurcze, a my wszystkie po kolei bedziemy rodzily, a Ty jako ostatnia [emoji23]

reklama
A ja sie wkurzylam ... Myslalam, ze pojdziemy na pitbula w piatek ale Luby ma "inne" plany ... Jest mi smutno jest mi zle [emoji24][emoji24][emoji24] chcialam jeszcze wykorzystac moment przed porodem na wyjscie sam na sam [emoji34]

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry