reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja sie wkurzylam ... Myslalam, ze pojdziemy na pitbula w piatek ale Luby ma "inne" plany ... Jest mi smutno jest mi zle [emoji24][emoji24][emoji24] chcialam jeszcze wykorzystac moment przed porodem na wyjscie sam na sam [emoji34]

thgfflw1k3inkyc3.png
Mój w piątek idzie do teatru z dziewczynami z pracy :) nie jesteś sama. Ja będę w szpitalu, on w teatrze :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zaliczyłam z mężem kino w weekend. Oglądaliśmy "Służącą". Dumna byłam, że nie biegałam ani razu siku! :)
Szczesciara ;)
Nawet nie wiem co to za film ... Ja musze wybierac taki zeby napisow nie bylo bo leniowi sie czytac nie chce [emoji23]

Bry z rana stwierdzam po wczorajszej i dzisiejszej nocce, ze organizm mi sie przestawia na tryb maminy bo cos szybko sie regeneruje poszlam spac o 24 a o 5:30 oczy jak 5zl pomijam fakt, ze wstawalam 2 razy na siq ...
Dzis aktywny dzien mnie czeka, fakt wczoraj w dzien sie zdrzemnelam godzinke

thgfflw1k3inkyc3.png

Elifit u mnie dopiero 36tydz + 3 dzień !!!
Więc młody powinien posiedzieć. Chciałabym by urodził się teraz na dniach bo fatalnie się czuje, ale rozsądek mówi by urodzić na skończone 38 tyg....
Ważne by do soboty wytrzymać to już będzie donoszony.

Młody cyklicznie głowę wwierca, nogi prostuje i włazi w kanał, ale mój organizm nie chce go wypuścić...
Malutki zachowuje się jak podczas porodu (tak bynajmniej czytałam)
Teraz od 7 minut ma wyprostowane nogi... Ja leżę na maxa wyciągnięta i brzuch wypiety by nie czuć bólu wypietych nóg, a o jego główce nie wspomnę.

Nie wiem co on robi, chyba chce wyjść...
Ale żelazna macica i twarda szyjka nie puszczają.
Nie wiem czy on się bardziej męczy, czy ja....
Szalona!!!!
Ta bylo sie oszczedzac .wez przystopuj tyle wytrzymalas z brzuchem to I ten tydzien czy 2 cie nie zbawia .
Ale malego zbawic moga .ponieważ kazda chwila dla niego jest wazna!
A ty szalejesz jak czytam jakie ty porzadki robisz ostatnio to od samego czytania ja zmeczona jestem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tos przeforsowalas sie !!! Plisss oszczedzaj sie choc tydzien jeszcze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry