reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
20161115-212259.jpg

mmmmmmm [emoji813]
Znowu zaczynasz Lux?? :D

@Antiope hahaha ale mialas historie z tymi pazurami hahaha normalnie ze smiechu nie moge [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji140]
@kleo93 kciuki!!!! Czekamy na dalsze wiesci!

Ja po szkole rodzenia, temat laktacja, ale w sumie za wiele sie nie dowiedzialam, bylo tylko co w przypadku, gdy za duzo lub za malo pokarmu, nic o zwyklej laktacji, o ulozeniu dziecka do karmienia itp.

@Antiope hahaha ale mialas historie z tymi pazurami hahaha normalnie ze smiechu nie moge [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji140]

Ja po szkole rodzenia, temat laktacja, ale w sumie za wiele sie nie dowiedzialam, bylo tylko co w przypadku, gdy za duzo lub za malo pokarmu, nic o zwyklej laktacji, o ulozeniu dziecka do karmienia itp.
mmmmmm jaka pyszna :D

Wiesz, mnie nie było wtedy do śmiechu :-p

reklama
Antiope może już do porodu nie rób sobie więcej pedicure bo nam się wykrwawisz. Kto by pomyslam że pedicure może być tak niebezpieczny :)

Kleo ależ niespodziewanie... życzę ci lekkiego porodu, daj znać jak już będziesz po.

Dzisiaj zaczęłam tworzyć karuzelke z filcu. Chce zrobic takie biało czarno czerwone chmurki gwiazdeczki i kropelki Ale tak się zastanawiam jak to przymocowac. Pionowo zeby karuzela ładnie wygladala to z kolei Franio niezbyt dużo będzie widział od dolu. A poziomo to trochę brzydko i głupio będzie wygladalo. Sama nie wiem. Może macie jakieś pomysły?

Do góry