Nonkatoja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znowu zaczynasz Lux??
mmmmmmm [emoji813]
No właśnie każda ma inaczej. Jednej wody odchodzą drugą długo męczą skurcze a trzecia się budzi na akcjeTo ja przy pierwszym porodzie kompletnie nic nie przeczuwałam. Normalnie poszłam spać i obudziło mnie mocne zakłucie, a potem pojawiły się skurcze.
mmmmmm jaka pysznaZnowu zaczynasz Lux??
@Antiope hahaha ale mialas historie z tymi pazurami hahaha normalnie ze smiechu nie moge [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji140]
@kleo93 kciuki!!!! Czekamy na dalsze wiesci!
Ja po szkole rodzenia, temat laktacja, ale w sumie za wiele sie nie dowiedzialam, bylo tylko co w przypadku, gdy za duzo lub za malo pokarmu, nic o zwyklej laktacji, o ulozeniu dziecka do karmienia itp.
Wiesz, mnie nie było wtedy do śmiechuZnowu zaczynasz Lux??
@Antiope hahaha ale mialas historie z tymi pazurami hahaha normalnie ze smiechu nie moge [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji140]
@kleo93 kciuki!!!! Czekamy na dalsze wiesci!
Ja po szkole rodzenia, temat laktacja, ale w sumie za wiele sie nie dowiedzialam, bylo tylko co w przypadku, gdy za duzo lub za malo pokarmu, nic o zwyklej laktacji, o ulozeniu dziecka do karmienia itp.
kocham mojego dziecia, ale moglby kopac hmm delikatniejLux ja tak mam już od przynajmniej 2 tygodnie. I też mam wrażenie jak Lola, że Młody prostuje nózki[emoji12] Zebra poobijane.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
zdrowiej szybkoJednak dopadło mnie przeziębienie A córce chyba już przeszło.