No widzisz a tak sie balas ze bedzie lipa.Było idealnie Zobacz załącznik 782661
Super ze sie udalo I najwazniejsze ze jestes zadowolona I szczesliwa.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz a tak sie balas ze bedzie lipa.Było idealnie Zobacz załącznik 782661
nie wiem co myslec, bo moja lekarka gada, ze jesli ciac to z terminu usg a jak gadalam z dziewczynami, ktore rodzily to wszystkie mowia, ze szpital powinien trzymac sie terminu z om i u ich sie szpitale tego trzymaly....Fajnie, że choć na chwilkę mogli wpaść.
W pierwszej ciąży tak trochę miałam, bo bardzo dobrze ciążę znosiłam i lubiłam bycie w ciąży. Ale z drugiej strony nie mogłam się doczekać aż zobaczę mojego małego. W tej ciąży kompletnie mi brzucha nie będzie brakować, bo i ciążę znoszę gorzej. Już się nie mogę doczekać, żeby mi wszystkie dolegliwości przeszły. Może troszkę będę żałować z racji, że to moje ostatnie dziecko i już więcej nie zaznam tego stanu, ale i tak wolę mieć mojego synka obok niż w śodku.
A to ok, to by mi akurat dało ten czas którego potrzebuję.
Ja bym się tylko cieszyła, bo przynajmniej nie będą robić na siłę wcześniej, może akurat Ci się wcześniej zacznie i przynajmniej nie będziesz miała cc na zimno. Ja się też upieram przy terminie z om, bo ten z usg dużo wcześniejszy i nie chcę, żeby ktoś nie wpadł na pomysł wywoływania porodu kiedy to jeszcze nie będzie konieczne.
Też mam uczucie takiego rozpierania, jakby mi tam młody główkę w kanał próbował pchać. U mnie sie to pojawia, a potem znika na dzień dwa.
Zdrówka dla córci, mam nadzieję, że jej nie rozłoży. No niestety taki akurat chorobowy sezon nam wypadł na poród. Ja też się boję rodzić z chorobą i gdyby synek był chory, bo mój D to ma taki mocny sen, że jak młody by płakał z choroby czy coś w nocy, to ten się nawet nie obudzi i nie pójdzie do dziecka. Strasznie mnie denerwuje to jego mocne spanie.
no ja jak sie przebudze w nocy to zaraz maly sie budzi, zaczyna impreze na calego i jedynie jak sie na wznak poloze to on sie uspokoajaZ Aneta było podobnie. Dziecko chore a ona rodzi. może to ty zajmiesz pierwsze miejsce na podium.
U mnie masakra. Na lewym boku kuje. Na prawym drentwieje. Zasypiam późno. Budzę się często. Co godz siusiu. Od 3 nie śpię bo nie daje rady. A najgorsze to wstać z łóżka. Jak chodzę to chodzę a jak się nie ruszam to zaraz jak inwalida jestem. Problemy z poruszaniem i dotarciem do łazienki.
Dokładnie. Mi z usg wyszło 4 grudnia i tego terminu się trzymają. Choć termin z om jest bliski usg. 8 grudnia.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
no to witaj w klubie tych co musza po innych miastach szukac tak jak ja oj ja tez mam problem by sie wyprostowac jak wstaje, smiesznie to wygladaLux nie ma tu żadnej poloznej. To jest taki osrodek zdrowia z dupy zeby tylko nie umrzeć to jest mala wies, dobrze ze w ogole jest osrodek
Co do spania ostatnio mam masakre, tzn z samym snem nie Ale budze się za każdym razem na plecach a jak poleze na plecach to umieram, nie mogę wstac jak leżę na boku jest wszystko ok. Więc jak wstaje na siku to jak 100 letnia babulenka podnieść się nie moge, wyprostowac.
Ja się nie poddam i cyca dawać będęnajlepszy tekst mojej chrzetnej (siostra mojej mamy) u nas zadna nie karmila, to genetyczne i ty nie pokarmisz, druga siostra mamy-ja na zniwa rodzilam, myslisz, ze mialam czas miec dziecko na cycku, zarcie musialam robic dla pracownikow na polu...ehh dobrze, ze moja bratowa karmi mlodsza cyckiem i powiedziala, ze nie pozwoli mi sie poddac, ze bedziemy walczyc, nawet jak bedzie bolec, oby udalo mi sie karmic cycem
zycze Ci Pati bys mogla choc tym jednym cycem karmic :*
U mnie om 29, usg 12 tyg termin 22, a moj prowadzacy ma to gdzies i upiera sie na omczyli szpital bedzie sie trzymac terminu z usg
no genetyczne ciotka mi to gada a ja patrze z rozdziabionym dziobem na niaJa się nie poddam i cyca dawać będę
Mleko mamy rządzi
A genetyczne karmienie? Pierwsze słyszę.
Moja mama karmiła moja siostrę długo, mnie tylko 3 miesiące.
Ale moja siostra to miska rzeke mleka.
Zrezygnowała w 8 miesiącu by wrócić do pracy.