no a moja ginka co usg gada, ze z usg sie liczy...U mnie om 29, usg 12 tyg termin 22, a moj prowadzacy ma to gdzies i upiera sie na om
reklama
tego tortu to bym porobowala!!! i gratuluje pomocnej tesciowej! zrob zdjecie tego albumu i odpocznij po wszystkimU mnie termin porodu 5.12. I inaczej nie da się liczyć
Widziałam listę i chyba skocze na koniec kolejki. Nie czuję kompletnie wcześniejszego porodu niż w 40 tc. No ale to wiecie jak se można przeczuwac
Ja po 22 mogę się rozpakować wcześniej nie pozwalam
Impreza babyshower była super. Były konkursy i dużo śmiechu. Teściowa mi pomogła przy dzieciach bo inaczej połowy by się nie dało zrealizować. Dostałam kocyk ciuszki album słodkości a nawet puszkę coli i gazetę do szpitala tort mojemu mężowi wyszedł niebianski jak kurna z masterchefa potrójnie czekoladowy z musem pomarańczowym i konfitura wisniowa noo mistrzostwo
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Czarownica3006
Fanka BB :)
Maj gad.... co ja właśnie zrobiłam. .. pojechałam po prawie męża do jego brata. .. na dużym skrzyżowaniu skręcalam w lewo... strabilo mnie jakieś auto za mną ze niby mu się wepchalam wiec dodałam gazu i nagle patrze w lewo a na mnie jedzie tramwaj!!!!! Boże. .. sekundy.... dodałam jeszcze gazu.. i uświadomiłam sobie,że jakby z prawej ktoś jechał prosto to by wjechał na mnie bo nawet nie spojrzalam... aż musiałam się zatrzymać bo się aż trzeslam. A jeszcze chwile wcześniej myślałam,że fajnie, że ja w ciazy nie mam problemów z prowadzeniem samochodu
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
@elifit jak ładnie było na imprezie cieszę się, że się dobrze bawiliście. Prezenty były?
@Lola Lolitta jak cukry? Ile? Spowiadaj mi się tu szybko!! Ja ostatnio często odpuszczam. @Luxuorius wacik koniecznie. U mnie z 10 na 2 leukocyty dzięki temu @Czarownica3006 wysiadaj z auta.
Ściski dla was mamy. Ciężko nadrobić.
@Lola Lolitta jak cukry? Ile? Spowiadaj mi się tu szybko!! Ja ostatnio często odpuszczam. @Luxuorius wacik koniecznie. U mnie z 10 na 2 leukocyty dzięki temu @Czarownica3006 wysiadaj z auta.
zabij mnie, oddalam cioci glukometr i kilka dni nie sprawdzalam musze jechac i zbadac u niej kilka dni pod rzad....jutro sprobuje z wacikiem, mam juz w domu, z apteczki wyjelam hehe@elifit jak ładnie było na imprezie cieszę się, że się dobrze bawiliście. Prezenty były?
matko az ciarki mnie przeszlyMaj gad.... co ja właśnie zrobiłam. .. pojechałam po prawie męża do jego brata. .. na dużym skrzyżowaniu skręcalam w lewo... strabilo mnie jakieś auto za mną ze niby mu się wepchalam wiec dodałam gazu i nagle patrze w lewo a na mnie jedzie tramwaj!!!!! Boże. .. sekundy.... dodałam jeszcze gazu.. i uświadomiłam sobie,że jakby z prawej ktoś jechał prosto to by wjechał na mnie bo nawet nie spojrzalam... aż musiałam się zatrzymać bo się aż trzeslam. A jeszcze chwile wcześniej myślałam,że fajnie, że ja w ciazy nie mam problemów z prowadzeniem samochodu
Czarownica3006
ej no Ty juz nie kieruj, zostan w domu do porodu z dupskiem
creativo
Tez ostatnio mam problemy z koncentracja za kierownica ....Maj gad.... co ja właśnie zrobiłam. .. pojechałam po prawie męża do jego brata. .. na dużym skrzyżowaniu skręcalam w lewo... strabilo mnie jakieś auto za mną ze niby mu się wepchalam wiec dodałam gazu i nagle patrze w lewo a na mnie jedzie tramwaj!!!!! Boże. .. sekundy.... dodałam jeszcze gazu.. i uświadomiłam sobie,że jakby z prawej ktoś jechał prosto to by wjechał na mnie bo nawet nie spojrzalam... aż musiałam się zatrzymać bo się aż trzeslam. A jeszcze chwile wcześniej myślałam,że fajnie, że ja w ciazy nie mam problemów z prowadzeniem samochodu
Puchnac zaczelam :/
reklama
Czarownica wariatko!!!!! Wez ty moze siedz juz na chacie co !Maj gad.... co ja właśnie zrobiłam. .. pojechałam po prawie męża do jego brata. .. na dużym skrzyżowaniu skręcalam w lewo... strabilo mnie jakieś auto za mną ze niby mu się wepchalam wiec dodałam gazu i nagle patrze w lewo a na mnie jedzie tramwaj!!!!! Boże. .. sekundy.... dodałam jeszcze gazu.. i uświadomiłam sobie,że jakby z prawej ktoś jechał prosto to by wjechał na mnie bo nawet nie spojrzalam... aż musiałam się zatrzymać bo się aż trzeslam. A jeszcze chwile wcześniej myślałam,że fajnie, że ja w ciazy nie mam problemów z prowadzeniem samochodu
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom