Czarownica3006
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo wysoki masz cukier?
To u ciebie tez ciecie bedzie czy Sn ?
Co do pekniecia macicy ten sam problem jest u mnie po dwoch cc mam zrosty. To trzevie cc bwdzie [emoji21][emoji21][emoji21]Tyle ze u mnie nie chca nawet dopuscic do skurczy porodowych bo wlasnie wtedy jest najwieksze zagrozenie pekniecia macicy .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kilkunastu godzin nie rodziłam, jedynie niecałe 6, ale i tak ten czas wydawał mi się jeszcze krótszy. Zwłaszcza 2 faza porodu, której długość w książeczce zdrowia małego mam wpisaną 20 min, a ja bym sobie rękę dała uciąć, że to trwało nie więcej niż 3-5 min. No ale pewnie dziewczyny które miały ciężkie porody mają zupełnie inne odczucia i im się dłużyło.Drogie Panie, a ja tak siedze i sie zastanawiam.... porody trwaja po kilkanascie godzin... a jakie jest faktyczne odczuwanie tego czasu?? Mam na mysli czy to raczej sie wlecze, czy raczej jak na dobrym weselu... nim się nie obejrzysz mija 12 godzin i wszyscy do domu...?
Mam nadzieje, ze zrozumiecie o co mi chodzi przy tym moim calym chaotycznym pisaniu[emoji848][emoji1][emoji846][emoji847]
Moja gin też chyba bardziej się kieruje usg, ale ja mam to w nosie. Ja swoje wiem i mój mały jest po prostu duży. Wiem kiedy dokładnie było zapłodnienie i termin z usg z 12 tc się z tym nie zgadza. U mnie z om wychodzi 5 grudnia, z usg 12tc 27 listopad, a według dnia zapłodnienia to 3 grudnia. Nie dam sobie za szybko podać oksytocyny, gdyby nic nie ruszało. Niech sprawdzają przepływy i jak te będą ok, to nie dam sobie porodu przyspieszyć i już.no a moja ginka co usg gada, ze z usg sie liczy...
Jeeezuuuu dobrze że nic Ci nie jest!!!Maj gad.... co ja właśnie zrobiłam. .. pojechałam po prawie męża do jego brata. .. na dużym skrzyżowaniu skręcalam w lewo... strabilo mnie jakieś auto za mną ze niby mu się wepchalam wiec dodałam gazu i nagle patrze w lewo a na mnie jedzie tramwaj!!!!! Boże. .. sekundy.... dodałam jeszcze gazu.. i uświadomiłam sobie,że jakby z prawej ktoś jechał prosto to by wjechał na mnie bo nawet nie spojrzalam... aż musiałam się zatrzymać bo się aż trzeslam. A jeszcze chwile wcześniej myślałam,że fajnie, że ja w ciazy nie mam problemów z prowadzeniem samochodu
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam nogi jak balony i palce u rąk opuchnięteTez ostatnio mam problemy z koncentracja za kierownica ....
Puchnac zaczelam :/
Na placu Kościuszki. Ja przecież można powiedzieć,pracuje jako kierowca, robię parę tys km miesięcznie. W życiu bym siebie o takie coś nie podejrzewalaJeeezuuuu dobrze że nic Ci nie jest!!!
W jakich okolicach Szczecina taki numer zrobiłaś?
Dziewczyno uważaj na siebie!!!
Otóż to. Tylko lekarze mają taką głupią tendencję do pospieszania niepotrzebnego naturyAntiope zawsze lepiej się trzymać dalszego terminu i czekać na naturalne skurcze