reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No i niestety do domu się nie wybieram. Chca mnie jeszcze trzymać bo rozwarcie się zwiększyło z 1.5 na 2 i szyjka skrócona w 3/4. Ordynator mówi że zagrożenie porodem przedwczesnym i min 3-4 dni jeszcze poleże i zobaczymy co dalej. Chyba za wcześnie się ucieszyłam że dziś do domu.. No ale z drugiej strony dobrze ze będą mieć mnie na oku. Tydzień 35+2

Elifit, Agucha też w tym roku mam wyjątkowa trzydziestke. Pod koniec listopada :)

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj wspolczoje na ale kochana choc jestes pod obserwacja lekarzy wiec wrazie co beda dzialac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kobietki. Przede mną leniwa niedziela ;) mąż dzisiaj jedzie do pracy na tydzień, kompletnie mu się nie chce, jest zły, że musi jechać, ponury itd. ale to już ostatni raz przed porodem, potem już będzie z nami cały czas w domku :) Na szczęście przyjeżdża moja mama, żebyśmy nie byli sami.
Ale mi dzisiaj brzuch twardnieje..

Rosa juz jest z nami. W niecałe 4 h od odejscia wod :D mialam tylko problemy z urodzeniem lozyska ale juz dobrze. Poszlo ekspresem. Nic do szycia nie było po ;) mala cyca slicznie. Wazy 2890 g i ma 49 cm. Odezwę się jutro

Jeszcze raz gratulacje:) super, że masz już malutką przy sobie. Każdej z nas życzę takiego porodu. Dużo zdrówka dla Was kobietki :)

Miłej niedzieli wszystkim.

chetnie bym pomogla ale zestaw baza, fotelik i spiworek leza u mojej mamy i czekaja az pojde do szpitala.
ale w czym problem???? spiworek powinien miec na pleckach 3 dziury: 2 na gorze na szelki co przypinaja ramiona a jedna na dole na szelke miedzy nogami. wkladasz szelki w dziurki potem dzidziusia w szelki i potem zapinasz szelki i podciagasz paski zeby nie bylo luzi.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

No i niestety do domu się nie wybieram. Chca mnie jeszcze trzymać bo rozwarcie się zwiększyło z 1.5 na 2 i szyjka skrócona w 3/4. Ordynator mówi że zagrożenie porodem przedwczesnym i min 3-4 dni jeszcze poleże i zobaczymy co dalej. Chyba za wcześnie się ucieszyłam że dziś do domu.. No ale z drugiej strony dobrze ze będą mieć mnie na oku. Tydzień 35+2

Elifit, Agucha też w tym roku mam wyjątkowa trzydziestke. Pod koniec listopada :)

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze dobrze odpoczywaj. Jeszcze dwa tygodnie by ci się przydały.

Właśnie mi uświadomiłyscie,że kombinezon,który mam nie ma dziurek na pasy do nosidełka.... dzizus. Czyli jednak jeszcze nie mam wszystkiego???? :/

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie jest konieczne aczkolwiek przydatne. Zwykle bierze się fotelik z domu już z dzieckiem. Mąż wcześniej rozgrzewa auto a ty malucha ubierasz jak siebie do auta czyli np polarowy kombinezon i prykrywasz grubym kocem.

reklama
Do góry