reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

No i niestety do domu się nie wybieram. Chca mnie jeszcze trzymać bo rozwarcie się zwiększyło z 1.5 na 2 i szyjka skrócona w 3/4. Ordynator mówi że zagrożenie porodem przedwczesnym i min 3-4 dni jeszcze poleże i zobaczymy co dalej. Chyba za wcześnie się ucieszyłam że dziś do domu.. No ale z drugiej strony dobrze ze będą mieć mnie na oku. Tydzień 35+2

Elifit, Agucha też w tym roku mam wyjątkowa trzydziestke. Pod koniec listopada :)

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To teraz jaaa chcę urodzić :) mam 37+3 jak Anetka:) Ksad będzie chyba jednak czwarta. Lola ty zaczekaj jeszcze chwileczkę ;)!
Sex i liście malin jak narazie efektu nie dały, najwidoczniej Jaś nie jest jeszcze gotowy na oglądanie świata.

Udanej niedzieli mamusie.

Kobitki , czy macie w fotelikach śpiworki ? Możecie pokazać zdjęcia jak to u Was wygląda ? męczymy się z tym z M. od samego rana dzisiaj ;)

Anetko brawo ... masz śliczną córeczkę. A porodu tylko pozazdrościć. Masz już to za soba, stres i wieczne bole. Hmm to teraz czekamy na nastepna mamusie :) ciekawa jestem ktora. Ja się boję ze przenosze, cholercia

Jeny wy takie chetne do rodzenia, a mi to sie wcale nie spieszy [emoji14] Mam wrazenie, ze nie jestem gotowa psychicznie I nie wiem czy dam sobie rade. A w nocy jak sobie o tym pomysle to siedze I czytam co i jak i ogladam po raz setny filmy na yt z przewiajania,kapania itp [emoji14] I boje sie, ze jak zaczne rodzic to bede panikowac :D eh :D

ELIFIT ja 30-stkę miałam z Rafałem w brzuchu, impreza była, tańce i swawola, tyle że nie zakrapiana ;) ale zawsze to fajowo jak się zejdą bliskie Psiapsiuły :)

AGUCHA będzie, co ma być, junior zadecyduje – zawsze to krócej się pomęczysz, a dla niego lepiej, jeżeli się zacznie fizjologicznie, a i tak zrobią cc :)

pajuinka przykro mi, że zostajesz w szpitalu, ale tam mają największe szansę utrzymać ciążę jak najdłużej… dodam, że pierwszą córę, mimo że urodziłam 37+5, to miedniczki nerkowe miała nie do końca wykształcone i cofał jej się mocz, przez co wdała się infekcja nerek i siedziałyśmy 11 dni w szpitalu, pediatra neonatolog powiedziała, że dziecko było jeszcze nie dojrzałe… (wpadłam na pomysł zbierania truskawek w 9 miesiącu i niestety wywołałam skurcze). Także każdy dzień jest cenny, a w szpitalu jest nudno i chcąc nie chcąc większość czasu się leży, a ciąża jest bezpieczeniejsza.

Lucky87 jak się zaczyna, to raczej taka pozytywna pańka :D w końcu poród to „ukoronowanie” tych 9-miesięcy… cóż, powiem że ja jestem z tych, co wolą rodzić niż „nosić” ciążę ;) ale grzecznie ustawiam się w kolejce, bo jeszcze nie pora na nas ;)

A ja w szpitalu od czwartku. Zaczęło się od wymiotów a skończyło na skurczach i zagrożeniu porodem przedwczesnym. Podłączyli kroplowki i na szczęście udało się sytuacje opanować. Dziś decyzja czy mnie wypuszcza do domu :)

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj kochana trzymam Mocno kciuki!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry