Jak narazie to zaczynam czuc sie coraz gorzej .
Twardnieje brzuch I lece odrazu na kibel.[emoji23] bo mam uczucie ze biegunka mi sie zacznie. Ale to tylko takie wrazenie.tak mam od tygodnia gdzies.
do tego kuje mnie w piczce I boli przy siadaniu krocze. Bala mnie pachwiny jak chodze i jak sie chce przekrecic tez bola.od wczoraj jest mi tez niedobrze[emoji22]
Od kilku dni zalewa mi bielizne. Nie !! nic podbarwionego. Poprostu rzeka mleka . Nie mialam tak napewno.
Nawet teraz czuje jak sie maly rusza ale to normalnie mam uczucie ze na Samym wylocie!!!
Czuje tez ze boli mnie brzuch delikatnie ale odczuwam to jak delikatne bole okresowe ( ciagle) I to tak bardzo nisko.
Nie ze caly brzuch mnie boli tylko na wysokosci ciecia cesarskiego oraz nizej.
No I ciagly bol plecow od wczoraj. I to dosc mocny na Samym dole az wchodzi na posladki. Moj masuje co jakis czas I na jakis czas przechodzi.
Wy tez tak to odczuwacie???
Zaznaczam ze nie mam regularnych skurczy .boli .twardnienia brzucha. Tylko mi sie wydaje ze ja to wszystko caly czas czuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie boli mnie tak abym w strachu jechala do kliniki.
Ale napewno jest to niepokojace.tym bardziej ze w naturalnym przygotowaniu organizmu do porodu ja to zielona jestem [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji
Forum BabyBoom