reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

1479018673-1d1mld.jpeg

Gratuluję[emoji4] Śliczna mała[emoji173][emoji179]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rosa juz jest z nami. W niecałe 4 h od odejscia wod :D mialam tylko problemy z urodzeniem lozyska ale juz dobrze. Poszlo ekspresem. Nic do szycia nie było po ;) mala cyca slicznie. Wazy 2890 g i ma 49 cm. Odezwę się jutro

Anetka super!!! Gratulacje kochana!!!! Otworzyła nam listopad :)
Ja tutaj robię wszystko by już urodzić a moje czary przeszły na Ciebie!!!
Jeszcze raz gratulacje i cieszcie się sobą księżniczki!!!!
Cudowne wieści z rana!!!!

PS. Malutka jest śliczna!!!.

Jak już wtpoczniecie opisz nam swój poród na wątku "mój porod" by nie przepadł wśród postów tutaj :)

No to która następna?
Ja ! Ja! Ja!

A ja w szpitalu od czwartku. Zaczęło się od wymiotów a skończyło na skurczach i zagrożeniu porodem przedwczesnym. Podłączyli kroplowki i na szczęście udało się sytuacje opanować. Dziś decyzja czy mnie wypuszcza do domu :)

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Dawaj koniecznie znać. Wymioty mam, inne atrakcje też i wczoraj już się bałam że coś popsuję w związku z tym :/
Dzień dobry

Pajuinka kciuki mała byś dziś wyszła.

Magdalenka to moje trzecie dziecko i pierwszy shower haha. Pewnie bym nie robiła gdyby nie trzydzieste urodziny których nie mogę "oblać" ;)
Eli z tym baby shower to zupełnie jak ja. Też zamiast trzydziestki ;)

Magdalenka
Ja się zastanawiam czy trochę nie zrobię falstart,

I zapomniałam że macie Tak blisko urodziny :) fajnie. M. pisal mi ostatnio, że duża jesteś :D

Anetka!! Piękna córeczka :) taka kochana, maleńka i słodka. Jak Ty się czujesz???

reklama
Do góry