reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

1479018673-1d1mld.jpeg

Gratuluję[emoji4] Śliczna mała[emoji173][emoji179]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rosa juz jest z nami. W niecałe 4 h od odejscia wod :D mialam tylko problemy z urodzeniem lozyska ale juz dobrze. Poszlo ekspresem. Nic do szycia nie było po ;) mala cyca slicznie. Wazy 2890 g i ma 49 cm. Odezwę się jutro

Anetka super!!! Gratulacje kochana!!!! Otworzyła nam listopad :)
Ja tutaj robię wszystko by już urodzić a moje czary przeszły na Ciebie!!!
Jeszcze raz gratulacje i cieszcie się sobą księżniczki!!!!
Cudowne wieści z rana!!!!

PS. Malutka jest śliczna!!!.

Jak już wtpoczniecie opisz nam swój poród na wątku "mój porod" by nie przepadł wśród postów tutaj :)

No to która następna?
Ja ! Ja! Ja!

A ja w szpitalu od czwartku. Zaczęło się od wymiotów a skończyło na skurczach i zagrożeniu porodem przedwczesnym. Podłączyli kroplowki i na szczęście udało się sytuacje opanować. Dziś decyzja czy mnie wypuszcza do domu :)

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Dawaj koniecznie znać. Wymioty mam, inne atrakcje też i wczoraj już się bałam że coś popsuję w związku z tym :/
Dzień dobry

Pajuinka kciuki mała byś dziś wyszła.

Magdalenka to moje trzecie dziecko i pierwszy shower haha. Pewnie bym nie robiła gdyby nie trzydzieste urodziny których nie mogę "oblać" ;)
Eli z tym baby shower to zupełnie jak ja. Też zamiast trzydziestki ;)

Magdalenka
Ja się zastanawiam czy trochę nie zrobię falstart,

I zapomniałam że macie Tak blisko urodziny :) fajnie. M. pisal mi ostatnio, że duża jesteś :D

Anetka!! Piękna córeczka :) taka kochana, maleńka i słodka. Jak Ty się czujesz???

reklama
Do góry