reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A to nie za nisko na glowkowe? Ja czuje raczej kopniaki po zebrach, wysoko
Dzieciątko jest teraz bardzo skulone, ja sama czuję stópki dosłownie wszędzie, a na usg mogłam zobaczyć na własne oczy jak wygląda mój "ślimaczek" - lekarz sam nie wiedział czy przy buzi sobie macha ręką czy nogą ;) jeśli się Zośka rozciąga, to wtedy dostaję girą pod żebra, ale ogólnie czuję ją wszędzie :)

reklama
Dzieciątko jest teraz bardzo skulone, ja sama czuję stópki dosłownie wszędzie, a na usg mogłam zobaczyć na własne oczy jak wygląda mój "ślimaczek" - lekarz sam nie wiedział czy przy buzi sobie macha ręką czy nogą ;) jeśli się Zośka rozciąga, to wtedy dostaję girą pod żebra, ale ogólnie czuję ją wszędzie :)
Mam to samo[emoji4] Ale nogi w zebrach są bardzo często[emoji13]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Pamiętam jak z córką co chwilę któraś się rozpakowywała a ja nic .. pamiętam jaką miałam wtedy załamke i zazdrość. . Nie wpływało to dobrze na mnie. Teraz jestem mądrzejsza o swoje doświadczenia ale czasem warto zrobić sobie przerwę i wrzucić na luz. :)
Ehhh... żeby tak łatwo było wrzucić na luz. Ale za Twoją radą postaram się nie nakrecac za bardzo i poświęcić ostatnie tygodnie (dni) ciąży na własne przyjemności[emoji4]

Ehhh... żeby tak łatwo było wrzucić na luz. Ale za Twoją radą postaram się nie nakrecac za bardzo i poświęcić ostatnie tygodnie (dni) ciąży na własne przyjemności[emoji4]

Łatwo nie jest wiem po sobie. Ja jeśli tylko poczuje że dopada mnie dół to robię sobie detoks od forum...

reklama
Do góry