reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Doskonale wiem o czym mówisz (piszesz) ;) u mnie gira pod żebrami pojawia się najczęściej późnym wieczorem, gdy już chciałabym się oddać w objęcia Morfeusza. Jakby tego było mało, owa stopa atakuje akurat lewą stronę, na której leżę, przez co mam chyba wzmocnione przeżycia i chyba boli wtedy jeszcze bardziej... paskuda mała. Kochana mała paskuda ;)
Jeszcze będzie nam brakować gmerania pod zebrami tych naszych paskud[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Odkąd jestem na zwolnieniu to też się nie mogę z niczym wyrobić. Myślę, że ma to w dużej mierze związek z tym, że do tej pory miałam jakieś ramy godzinowe zaplanowane na dane czynności, a teraz niby na wszystko jest czas, można każdą rzecz niby zrobić o dowolnej porze, ale wszystko się później jakoś tak rozciąga w czasie i w rezultacie wiecznie nie mam nic zrobionego.

Dokładnie o to chodzi. Jak nie mam bata czasowego to nie mogę się z niczym wyrobić.

Ania u mnie okresowe bóle przychodzą falami, od wczoraj. Odczuwalne, ale niezbyt mocne. Funkcjonuję normalnie :)

@Luxuorius siusiane z gazą polecam!! Kochana, miałam 10leukocytów, a dziś tylko 2 w polu widzenia!!moja dok. jest genialna. Nie wpadłabym na to.... myjesz się, wycierasz jednorazowym, wciskasz gazik tam gdzie trzeba i łapiesz środkowy strumień. Wydzielina z pochwy nie wpływa do moczu i tym samym wynik jest szczery ;)
U mnie były bakterie w moczu aż do momentu dostania szczegółowej instrukcji aby tak jsk u ciebie podmyc się a potem do pochwy tampon i łapać środkowy sik :) i też działa!

Nie ma zbędnych zanieczyszczen :)

O tym samym myślałam :) Dzisiaj obskakuję Auchana i Pepco, bo marzą mi się jakieś kubeczki ładne... no i może coś wypatrzę już dla rodziny na święta. W tym roku nie planujemy drogich prezentów, ale myślę, że każdy to zrozumie... musimy jeszcze samochód po Nowym Roku kupić jakiś większy, a i meblujemy się wciąż jeszcze...
My w tym roku też tylko dla dzieciaków prezenty kupujemy i ewentualnie dla rodziców i rodzeństwa drobiazgi - jakieś czekoladki, ptasie mleczko. Dla męża już mam upatrzony prezent, więc mam nadzieję, że szybko pojdzie[emoji4]

My w tym roku też tylko dla dzieciaków prezenty kupujemy i ewentualnie dla rodziców i rodzeństwa drobiazgi - jakieś czekoladki, ptasie mleczko. Dla męża już mam upatrzony prezent, więc mam nadzieję, że szybko pojdzie[emoji4]

Co masz dla męża? :D Podpowiesz? Mój ma jutro imieniny i chyba mu dziś nakażę wybrać sobie jakiś zestaw głośnomówiący, bo wiecznie ktoś do niego dzwoni jak prowadzi, a innych pomysłów nie mam... M. jest facetem typu "ja niczego nie potrzebuję, wszystko już mam". Trafić z jakimś prezentem graniczy z cudem, jeśli sam nie napomknie, że coś by sobie chciał zamówić.

A jak Twoje dolegliwosci, wszystko ok?

Bo mnie chyba tez dopadaja juz powoli, dzis mi strasznie nie dobrze bleee, a wlasciwie to od wczoraj wieczor, chyba cieplej herbaty sobie zrobie. Teraz jeszcze zalaczyly sie przepowiadacze i mala daje popalic. W ogole wy tez po ostrzejszych przepowiadaczasz musicie od razu do toalety i nie chodzi mi o siku?? Czy tylko ja taka dziwna
ja chodze siku ciagle wiec...ale jak zaczyna pobolewac brzuch to ciagle jestem w lazience

Co masz dla męża? :D Podpowiesz? Mój ma jutro imieniny i chyba mu dziś nakażę wybrać sobie jakiś zestaw głośnomówiący, bo wiecznie ktoś do niego dzwoni jak prowadzi, a innych pomysłów nie mam... M. jest facetem typu "ja niczego nie potrzebuję, wszystko już mam". Trafić z jakimś prezentem graniczy z cudem, jeśli sam nie napomknie, że coś by sobie chciał zamówić.
Mój też generalnie z tych co nic nie potrzebują. Ale kupuję mu fifę 2017 na PlayStation. Nigdy nie przeginał z graniem, więc niech ma:)

reklama
Do góry