reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Doskonale wiem o czym mówisz (piszesz) ;) u mnie gira pod żebrami pojawia się najczęściej późnym wieczorem, gdy już chciałabym się oddać w objęcia Morfeusza. Jakby tego było mało, owa stopa atakuje akurat lewą stronę, na której leżę, przez co mam chyba wzmocnione przeżycia i chyba boli wtedy jeszcze bardziej... paskuda mała. Kochana mała paskuda ;)
Jeszcze będzie nam brakować gmerania pod zebrami tych naszych paskud[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Odkąd jestem na zwolnieniu to też się nie mogę z niczym wyrobić. Myślę, że ma to w dużej mierze związek z tym, że do tej pory miałam jakieś ramy godzinowe zaplanowane na dane czynności, a teraz niby na wszystko jest czas, można każdą rzecz niby zrobić o dowolnej porze, ale wszystko się później jakoś tak rozciąga w czasie i w rezultacie wiecznie nie mam nic zrobionego.

Dokładnie o to chodzi. Jak nie mam bata czasowego to nie mogę się z niczym wyrobić.

Ania u mnie okresowe bóle przychodzą falami, od wczoraj. Odczuwalne, ale niezbyt mocne. Funkcjonuję normalnie :)

@Luxuorius siusiane z gazą polecam!! Kochana, miałam 10leukocytów, a dziś tylko 2 w polu widzenia!!moja dok. jest genialna. Nie wpadłabym na to.... myjesz się, wycierasz jednorazowym, wciskasz gazik tam gdzie trzeba i łapiesz środkowy strumień. Wydzielina z pochwy nie wpływa do moczu i tym samym wynik jest szczery ;)
U mnie były bakterie w moczu aż do momentu dostania szczegółowej instrukcji aby tak jsk u ciebie podmyc się a potem do pochwy tampon i łapać środkowy sik :) i też działa!

Nie ma zbędnych zanieczyszczen :)

O tym samym myślałam :) Dzisiaj obskakuję Auchana i Pepco, bo marzą mi się jakieś kubeczki ładne... no i może coś wypatrzę już dla rodziny na święta. W tym roku nie planujemy drogich prezentów, ale myślę, że każdy to zrozumie... musimy jeszcze samochód po Nowym Roku kupić jakiś większy, a i meblujemy się wciąż jeszcze...
My w tym roku też tylko dla dzieciaków prezenty kupujemy i ewentualnie dla rodziców i rodzeństwa drobiazgi - jakieś czekoladki, ptasie mleczko. Dla męża już mam upatrzony prezent, więc mam nadzieję, że szybko pojdzie[emoji4]

My w tym roku też tylko dla dzieciaków prezenty kupujemy i ewentualnie dla rodziców i rodzeństwa drobiazgi - jakieś czekoladki, ptasie mleczko. Dla męża już mam upatrzony prezent, więc mam nadzieję, że szybko pojdzie[emoji4]

Co masz dla męża? :D Podpowiesz? Mój ma jutro imieniny i chyba mu dziś nakażę wybrać sobie jakiś zestaw głośnomówiący, bo wiecznie ktoś do niego dzwoni jak prowadzi, a innych pomysłów nie mam... M. jest facetem typu "ja niczego nie potrzebuję, wszystko już mam". Trafić z jakimś prezentem graniczy z cudem, jeśli sam nie napomknie, że coś by sobie chciał zamówić.

A jak Twoje dolegliwosci, wszystko ok?

Bo mnie chyba tez dopadaja juz powoli, dzis mi strasznie nie dobrze bleee, a wlasciwie to od wczoraj wieczor, chyba cieplej herbaty sobie zrobie. Teraz jeszcze zalaczyly sie przepowiadacze i mala daje popalic. W ogole wy tez po ostrzejszych przepowiadaczasz musicie od razu do toalety i nie chodzi mi o siku?? Czy tylko ja taka dziwna
ja chodze siku ciagle wiec...ale jak zaczyna pobolewac brzuch to ciagle jestem w lazience

Co masz dla męża? :D Podpowiesz? Mój ma jutro imieniny i chyba mu dziś nakażę wybrać sobie jakiś zestaw głośnomówiący, bo wiecznie ktoś do niego dzwoni jak prowadzi, a innych pomysłów nie mam... M. jest facetem typu "ja niczego nie potrzebuję, wszystko już mam". Trafić z jakimś prezentem graniczy z cudem, jeśli sam nie napomknie, że coś by sobie chciał zamówić.
Mój też generalnie z tych co nic nie potrzebują. Ale kupuję mu fifę 2017 na PlayStation. Nigdy nie przeginał z graniem, więc niech ma:)

reklama
Do góry