reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

W ogole zaczely mnie pobolewac (bo jakims ogromnym bolem tego nazwac nie moge) piersi, bardziej jedna. Cala ciaze mialam spokoj, przy okresach tez, a teraz nagle na koniec, to normalne? Wczesniej lecialo troche siary, a teraz wzmozona produkcja, zolte plamy na koszulce sie pojawily wrr

reklama
Grama najlepszości!!:)
Ja bym chciała urodzić gdzieś między 25.11 a 6-7 grudnia... jakos tak każdy kolejny dzień dłużej chyba będzie mnie niszczył psychicznie!!

Ja dziś już kończę ostatnią porcję prasowania. Pakuję siateczkę dla W. w ktorej będą rzeczy dla Leośka na wyjście i czekam....:)) i czekam....
I się doczekać nie mogę;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Przepraszam za spamowanie, jak trzeba bedzie to usune post. Zapraszam przyszle mamy z Warszawy i okolic na noworodkowa sesje zdjeciowa - szczegoly na priv.

zaczarowanykadr.pl

Grama 100 latek.

Ja niska i chciałabym obcasy wysokie, ale przez moje biodra się nie da. Tylko te niższe obcasikami.

Aneta tez mam do mycia okna, niestety nie zapowiada się na pogodę. Może do porodu zdążę.
Narazie mam do ogarnięcia kuchnie. Wszystkie szafki, produkty posprawdzać, zrobić listę zakupów itd. Te kilka miesięcy mam do nadrobienia. Najgorsze ze muszę korzystać z drabiny bo szafki pod sufit a ja niska.

Gramma, dopochwo chyba zwyczajnie, po masażu, używając rąk :) Lekarka sugerowała mi zacząć już, czyli 37tc. Oeparol można do środka, zgadza się.
Właśnie, a propo masażu bo pytalam ginki to tez mowi ze jak cos to od 37 tygodnia (skonczonego).

A ja do mojej gin na nastepna wizyte jestem umowiona na 5 grudnia bo ma urlop znowu [emoji23] smialysmy sie z polozna ze nie dotrwam ale zapisac mnie musi ;) dlatego w razie czego mam jechac do szpitala bo na wizyte sie moge nie doczekac

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Grama 100 lat :) wszystkiego dobrego :)

Antiope współczuję zmiany lekarza. Kiedy na ktg będziesz szla?

Ja znowu wole buty na koturnie:) sa dla mnie bardzo wygodne. I na jesien i na zime i na lato mam po parze takich ;)

Weszlam dopiero do domu i poerwsze co zrobilam to siku i lezenie. No bez sil jestem a za obiad sie brac musze. Okien jednak nie ruszam dzis bo leje moze jutro będzie ladniejsza pogoda. Za to jest troche prasowania to jak wstawie obiad to sie za to wezmę. Mam nadzieję ze maz skonczy dzis o czasie prace i odbierze małego bo ja się ledwo ruszam

Jejku a mnie ten brzuch tak boli ze chyba zaraz urodze.. polozylam sie teraz, moze przejdzie bo boli gorzej niz na okres

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry