reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Grama sto lat, zdrowia, szczęścia i lekkiego porodu! :)

@Luxuorius położna przełożyła spotkanie na środę :( kurde noooo!! Trzeba się uzbroić w cierpliwość.

Programuję swój poród w głowie na 15-20 listopada. Zobaczymy czy się uda!
to juz tak blisko :) niedlugo synka przytulisz, ale nam te ciaze leca :)

j
Grama 100 lat :) wszystkiego dobrego :)

Antiope współczuję zmiany lekarza. Kiedy na ktg będziesz szla?

Ja znowu wole buty na koturnie:) sa dla mnie bardzo wygodne. I na jesien i na zime i na lato mam po parze takich ;)

Weszlam dopiero do domu i poerwsze co zrobilam to siku i lezenie. No bez sil jestem a za obiad sie brac musze. Okien jednak nie ruszam dzis bo leje moze jutro będzie ladniejsza pogoda. Za to jest troche prasowania to jak wstawie obiad to sie za to wezmę. Mam nadzieję ze maz skonczy dzis o czasie prace i odbierze małego bo ja się ledwo ruszam

a dzis mam epe i sile na wszystko, w porownaniu z niedziela, bo wczoraj czulam sie jak flak

Macie awersje na jakies zarcie obecnie? Ja nie moge przelknac od tygodnia wedlin i miesa :( tylko pasztety i twarozki na chleb a obiady mączne, makarony,kluski itp

Macie awersje na jakies zarcie obecnie? Ja nie moge przelknac od tygodnia wedlin i miesa :( tylko pasztety i twarozki na chleb a obiady mączne, makarony,kluski itp
Ja od poczatku ciazy nie moge patrzec na zolty ser i kawe bleee, wczesniej kochalam. Za to od kilku dni mam ochote na przesolony makaron [emoji23]

Ja od poczatku ciazy nie moge patrzec na zolty ser i kawe bleee, wczesniej kochalam. Za to od kilku dni mam ochote na przesolony makaron [emoji23]
kawy nie pije w ogole, nigdy kway nie lubilam, czasami tam rozpuszczalna wypije, ale dla smaku :) na lody juz tez nie moge patrzec, za to batoniki twarozkowe mi smakuja, sa pyszne :)

To moze lepiej, zeby snieg w tym roku byl dopiero w styczniu, bo jak zaczniemy fikac z tymi brzuchami, to moze byc nieciekawie [emoji23]

Ostatnio ze śniegiem jest kiepsko:) Pamiętam, że w pierwszej ciąży czekałam na śnieg i lód żeby mieć jakąś wymówkę do pójścia na L4;) I się nie doczekałam, poszłam dopiero w marcu haha na 1,5 przed planowanym terminem.

@Grama80 sto lat! I udanej końcówki i bezbolesnego porodu ofc:)

Ja dzisiaj rano byłam u fryzjerki, końcówki podcięte więc na razie spokój. Pogoda pod psem, jakąś zupę dyniową może zrobię. Najbliższe 1,5 tygodnia muszę postarać się maksymalnie oszczędzać zżeby dotrwać do końca 37, ciekawe czy mi się uda przy bałaganiącym dziecku i mężu:/ Ale mąż mówi że mam mu palcem pokazywać a on będzie robić, zobaczymy co z tego wyjdzie;) niestety on z takich co robi na raty co mnie wkurza albo trzeba po nim poprawiać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry