reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Nasza Grama ma dziś urodziny :) [emoji512] [emoji513]
Wszystkiego najlepszego[emoji178] , zdrówka[emoji307] , szczęścia[emoji176] , spełnienia marzeń [emoji320] no i szybkiego i w miarę bezbolesnego rozwiązania :) [emoji175] [emoji64]
Rowniez dolaczam sie do zyczen! Wszystkiego naj [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Grama sto lat!!!
A ja się zdołowałam, bo dzwonili z gabinetu ginekologicznego i moja pani doktor z przyczyn losowych do końca tygodnia ma odwołane wszystkie wizyty i mnie dali na zastępstwo do innej lekarki. Bardzo lubię moją lekarkę, mam nadzieję, że ta w zastępstwie będzie równie fajna.

Grama sto lat!!!
A ja się zdołowałam, bo dzwonili z gabinetu ginekologicznego i moja pani doktor z przyczyn losowych do końca tygodnia ma odwołane wszystkie wizyty i mnie dali na zastępstwo do innej lekarki. Bardzo lubię moją lekarkę, mam nadzieję, że ta w zastępstwie będzie równie fajna.
a kiedy masz wizyte dokladnie? ciekawe jaka bedzie waga mlodego teraz jak pojdziesz :)

reklama
Grama 100 lat :) wszystkiego dobrego :)

Antiope współczuję zmiany lekarza. Kiedy na ktg będziesz szla?

Ja znowu wole buty na koturnie:) sa dla mnie bardzo wygodne. I na jesien i na zime i na lato mam po parze takich ;)

Weszlam dopiero do domu i poerwsze co zrobilam to siku i lezenie. No bez sil jestem a za obiad sie brac musze. Okien jednak nie ruszam dzis bo leje moze jutro będzie ladniejsza pogoda. Za to jest troche prasowania to jak wstawie obiad to sie za to wezmę. Mam nadzieję ze maz skonczy dzis o czasie prace i odbierze małego bo ja się ledwo ruszam

Do góry